2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
C
Çocuk biraz kendi belirliyor ne zaman ayrılacağını. Çok sık emiyorsa ayırmak mantıklı olmuyor. Yine git gel bize yorgunluk oluyor.
Bende ondan dolayı biraz bebeğe bağlı demiştim ikinci kızıma hamile kalınca 6 aylık sütten kesilmişti ilk kızım 1 yaşında olunca ayırdım bir biberon mama içer uyurdu sabah saatlerine kadar kolay oldu o yüzden ikinci kızım anne sütü aldığı için gece kalkıp emzirmek yoruyordu ama beraber yatmaları için katlandım o yorgunluğa birde yanımdaki beşiğe 1 yaşına kadar anca sığdı odamda küçük büyük beşiğe geçmesi için de ayrılması mecburiydi biraz

bilmiyorumki canim umarim oyledir
Benimde sırt ağrım var arada bel kasık da agiriyor virüs hiç aklıma gelmedi ama ben biraz mahrum yerdeyim şuan bulaşacak yerimde yok (bellide olmaz da) sizinde normal ağrılar olabilir karnimiz büyüyor vücuda baskılar artiyor

Merhaba ben Ikea ürünlerini çok beğeniyorum oğlumda sepet beşik ve park yatak almıştık 3 yasa kadar yattı daha sonra Ikea buyiyen yatağa geçtik memnuniyetle kullanıyoruz düşme derdi yok yüksek olmadığı içinde kendi rahat girip çıkıyor yataktan sizin attginiz modelden komşum bana teklif etti vereyim diye beşiğimiz var diye almadım ama harika alsaymisim olurmuş

Bir bebek eşyası birkaç bebeği rahat büyütüyor, hemen eskimiyor. Ablam , ben, kardeşim birbirimize verdik, oyun halısı, ev tipi Ana kucağı, süt sağma makinesi filan. Aynı şehirde olmayıp çocukların yaşları yakın olunca park yatak, bebek arabasını filan herkes kendi aldı.

Olsun almışsın hevesini al. Ben fazla masraf etmek istemiyorum bu süreçte maddi olarak da biraz sıkıntıya girdik. Elimde varken değerlendirmek istiyorum. Benim kızım da tavşan uykusu uyuyan bebeklerden hala da zor uyur. Herkesin bir yapısı var demekki bizimkiler de uykuyu sevmiyor canları sağolsun ikinciler uykucu olsun bizde hepsine yetebilelim

Bebeğin kıyafetlerini ne zamana kadar ütülüyoruz bende yıkadım koydum erken doğum vs olursa diye ama ütüsüz giydirmek sıkıntı olacak galiba göbek bağından dolayı mı enfeksiyon riskinden
Bebek kıyafetleri ütülenmesinin sebebi hem daha yumuşak oluyor hem de mikrobu kırılıyor. Ben 1 yıl yumuşatıcı kullanmadım bebekler için olandan da kullanmadım o yüzden ütülemek şart çok sert oluyor Kıyafetler

Benim kızım 2 yaşına kadar anca yattı. 70*110 boyutundakine. Çocuğun boyu da etken galiba. Uyurken kollar oraya buraya değmeye başlayınca rahat edemedi. Yanıma transfer oldu

evet gercekten pskolojmz bozuldu o kanamalardan.valla elimde olanlari sayaym besik bebek bakim cantasi agiz bezi 2 tane 5 li takim okadr
bebek arabası, anne yanı yatak, tüm kıyafet, battaniye, müslinler, biberon seti,emzik, sağma makinesi tamam benim

İnşallah sağ salim gelecek yavrularımız bu korkular bizim sınavımız olarak kalacak

Bana kalsa bende almazdım da normal bir süreçte değiliz 1-2 aya sokağa çıkma yasağı veya herşeyin zamlanma olasılığını da düşünerek en masraflı şeyleri almaya çalıştım. Allah inşallah zamanında doğum nasip etsin hepimize hazır halimizle beklediğimizle kalalım diyorum

Pedogoglar da 6 ay - 1 yaş arası çocuğa göre ayırmayı uygun görüyor. Ben yeni doğan bebeği ayrı odaya koyamam sadece
Vakalar düşecek gibi değil aksine artacağını düşünüyorum

Benimde bel bacak kol ağrım var
ama korona oldugumu dusunmuyorum esıme de bulasırdı oyle bır durum olsa Hamilelikten ağrılar başladı sanırım anneme söylediğimde normal diyor

Benimde bel bacak kol ağrım var
ama korona oldugumu dusunmuyorum esıme de bulasırdı oyle bır durum olsa Hamilelikten ağrılar başladı sanırım anneme söylediğimde normal diyor
Bütün ağrılar normalmiş bana da öyle demişti. Hergün sabah akşam süt içiyorum baya büyük bardakla bacak ağrıları kramplar azaldı. Beldeki kuyruk sokumu ağrısı içinde youtube da bi kadını dinlemiştim son aylar hep emzirme yastığına oturdum demişti bana o çok çok iyi geldi

Merhaba kızlar , ben 7+5 haftalik hamileyim ama 10 gündür kanamam ve lekelenmem oldu.sizde olan var mı kaç gün sürdü acaba yada gün içinde kaç kere karşılaştınız herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olsun insallah

doktora gittiniz mi? kanamalar ilk 3 ay olabiliyor ama doktora gidip kontrol ettirip kanamayı durdurmalarında fayda var

Aminnn

Dr a gittim iğne oldum prolakti kullaniyorum ama hala devam edince sağlığından endişe etmeye başladım şuan kahve leke oluyor
Benimde olmuştu ama 1-2 gün sürdü max normalde o progestan iğnenin kesmesi lazım kanamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…