Geçmiş olsun. Ben de kanama yaşadım kırmızıdan iki gün içinde kahveye dönmüştü. Bir kanama alanı var önce pembe sonra kahve en son da sarıya dönüp bitecektir. Panik yapmayın biliyorum çok zor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bebek arabasni hmn almak knusunda kararszm ben ya. onu oyuzden almadm. bu hafta sonu ben de kiyafet isini tamamlamak istyrm insalah sut sagm mak hangsiden aldn cnm
Bende ilk dogumda manuel sağma mak aldım hiç ise yaramadı şimdi elektrikli alicam arkadaslarim ebebegi kini onerdiler uygunmuş ta diğer markalara göre onu alacahim bende biberon avent cam alırım büyük ihtimal emzik avent kauçuk
Merhaba kızlar , ben 7+5 haftalik hamileyim ama 10 gündür kanamam ve lekelenmem oldu.sizde olan var mı kaç gün sürdü acaba yada gün içinde kaç kere karşılaştınız herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olsun insallah
Canım geçmiş olsun inşallah sagsalim kucağına alırsın . Aynı durum benimde başıma geldi supriz bı gebelikte ben hatta hasta oldugu düşünmüştüm meğer hamileymisim ilaçlarını düzenli olarak kullan yediğine ictigine dikkat et ani hareketlerden uzak dur ben iki ay filan yatarak geçirdim tabi tercih meselesi ama çok şükür bebegim benimle oldu . Progeston verdiyse yavaştan azaliyo zaten o lekelenmeler tabiki ilişkide bu durumda yasak doktorun söylemiştir zaten .
bebek arabasni hmn almak knusunda kararszm ben ya. onu oyuzden almadm. bu hafta sonu ben de kiyafet isini tamamlamak istyrm insalah sut sagm mak hangsiden aldn cnm
Canım geçmiş olsun inşallah sagsalim kucağına alırsın . Aynı durum benimde başıma geldi supriz bı gebelikte ben hatta hasta oldugu düşünmüştüm meğer hamileymisim ilaçlarını düzenli olarak kullan yediğine ictigine dikkat et ani hareketlerden uzak dur ben iki ay filan yatarak geçirdim tabi tercih meselesi ama çok şükür bebegim benimle oldu . Progeston verdiyse yavaştan azaliyo zaten o lekelenmeler tabiki ilişkide bu durumda yasak doktorun söylemiştir zaten .
Canım ihtiyaç duymayabilirsin. Benim oğlum başta tutmadı, emmedi, sağıp verdik, sonra kelebekle tuttu. İlk 50 gün günde 1kere sagdım. Başka kullanmadım.