2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar yoykonun oto koltugunu arastiran veya daha once kullanan var mi nasil kalitesi?

Merhaba arkadaşlar bende kendime lohusa pijama felan almicaktim vardı çünkü süslü püslü ama pentide gördüm çok beğendimsabahlık ve terligini bulabildim geceliğini bulamadım olmadı krem rengi geceligimle kullanicam nasıl ben çok beğendim böyle sade şeylerde çok hoşuma gidiyor

Bu takım benim de hoşuma gitmişti, boyu biraz daha uzun olsaydı alacaktım. Güle güle kullan

senin icinden ne geciyosa bence cinsiyeti o dur istedigin demiyorum bak icinden gecen neyse o benim ilki erkekti bunu da saglikli olsunda bu da erkek olsun diyodum ama icimden kiz olarak geciyodu icimden bi ses kiz diyodu we oylede oldu
Sağlıkli dogsunlar da canm benim kız erkek oldu başka bir doktor tekrar kız dedi kafa karisti ,arkadaşım yeni doğum yaptı 3 doktorda erkek demişti doğum yaptı kız ama ben erkek hazırlığı yapıyorum

Bu takım benim de hoşuma gitmişti, boyu biraz daha uzun olsaydı alacaktım. Güle güle kullan
Evet bir tık kısa ama pijama takımının üstüne de olur diye düşündüm ben her türlü kullanırım bunu birde polar sabahlık alicam sanırım vazgeçilmezim o olur kışın ben çok usurum

Sezeryan olacaksa sütü arttırmak için ihtiyaç duyuluyor canım

evet sezaryan olucak. Alayim o zaman bir tanemi iki tanemi gerekli olur.

Hem süt artırmak için hem fazla sütü stoklamak için. Özellikle çalışan anneler kesin alıyor

bir yil evde olucam sonra basliycam ise

Ben manuel aldım sağmaya gerek kalmaz belki diye. Elektrikli şart mıdır ki

bunu bende merak ediyorum
Canım ihtiyaç duymayabilirsin. Benim oğlum başta tutmadı, emmedi, sağıp verdik, sonra kelebekle tuttu. İlk 50 gün günde 1kere sagdım. Başka kullanmadım.

dogumdan sonra almak dahami mantikli

oy bide nasl pahali hersy nasl altndan kalkicaz acaba

evet philips ciddi pahali ya cok kullanmazsam diyde bilemedim bende

bugün 50gr seker yuklemesi yapildi. Carsamba sonuclar gelicek. Kilomuz ve suyum normal insAllah cikmaz. Rahim azigi kapali, rahim agzi uzunlugu 4,1 dedi normalmis. Hersey temiz sükür. Kafamiz asagidaydi. Bana erken gibi geldi ama sürekli dünüyorlar dedi. Sansimda yokmus sükür.

Ben manuel aldım sağmaya gerek kalmaz belki diye. Elektrikli şart mıdır ki
İlk doğumumda lansinoh.un tekli manuel.ini almistim nolur nolmaz diye bana yeterli olmuştu oğlum emdiği için. İhtiyaca göre değişiyor sanırım. Sürekli sagmak gerekirse elektrikliler daha iyi olacaktir tabiki ama benim öyle bi ihtiyacim olmamisti. Bilmiyorum bu sefer nasıl olur

Hastane de lazım oluyor zaten en çok sen bilirsin kuzum daha ucuzları da var avent almak zorunda değilsin ebebek falan da üretmiş bildiğim kadarıyla

uzun ve kisa kollu zibin kacar tane almak lazim simdilik 4-5 kisa 4-5 uzun kollu var ama yetmez sanirim

Elektrikli sut sagicilar bazilarinda yara yapiyormus diye arastirdim bende o yuzden ilk asamada mochi manuel almayi dusunuyorum yorumlari cok guzeldi
Ben de bugün aldim ondan canim. Indirim de vardi hazır. Insallah memnun kalırız ki yorumlari baya iyiydi

Kizlar XIAOMI bebek kamerasi alanlar vardı yanlis hatırlamıyorsam. Xiaomi Imi mi aldınız yoksa xiaomi mijia mi

Hastane de lazım oluyor zaten en çok sen bilirsin kuzum daha ucuzları da var avent almak zorunda değilsin ebebek falan da üretmiş bildiğim kadarıyla

Ben Almanyadayim aslinda istesem receteyle ezaneden kiralayabiliyoruz ucretsiz ama onj esim istemiyo. Baska markalarda var ama once bir ebeme sorayim ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…