Canım herşeyi hemen alman gerekmiyor, bir bakıyorsun kullanmamıştım, ana gerekli malzemeleri al, diğerlerini lazım oldukça alırsın. Herşey bebekten bebeğe değişiyor.
Selam hamisler herkes iyidir umarım
Bende fırsat buldukça yatışa devam, her hafta kontrole gidiyorum bu hafta perşembe gideceğim.
Kızım erken doğmuştu bu yüzden size emektarim olan süt sağma makinesi tavsiye edeceğim.
Allah korusun erken dogum olmasın tabi ama bebeği babasına ananeye falan bırakma durumunda sütünüzü sağıp bırakabilirsiniz yada inşallah bol bol olsun fazla gelme durumunda sağıp stok yapabilirsiniz
Ben bu amacla degildi 9 ay yakın hastane süreci oldu o sürede hep sağdım ve kızım sağlığına kavuşunca güzelce emdi 2,5 yaşa kadar
Emektarimin adı medela ❤ IYİKİM o benim
Bende de lansinoh elektrikli ikili pompa var kızımdan kalma. İşe yarıyor ama canımı acıtıyordu. Benim göğüslerim 4 ay yara olmuştu zaten çok çektim ama sağma makinesi yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Bütün elektrikli pompalar acıtıyormuş diye duymuştum. Ben de mochi aldım bebek emerken kendi kendine sağıyormuş diğer göğüsü. Bakalım nasıl olacak.
Bi arkadaşım da normal ana kucağı birinde de elektrikliden vardı canım ikisi de pek kullanmadi. Hep kendi kucaklarinda tutuyorlardı veya uyuyordu bebek. Bence çok kullanılmadan bebisler büyüyor ben o yüzden almicam.
Merhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yapıldı glikoz ictim totalde 3 kere kan bakıldı. Ama hic tok bakılmadı tok bakılmadı da gerekmez mi hani yemekten sonra falan
75 gram yükleme yapıldı. sonuç açlık 85 gibi çıktı, 1 saat sonrası 160 2 saat sonrası 110 civarıydı doktor referans degerleri içinde şekerin yok dedi diyetisyene de gösterdim o da iyi dedi. sen yaptırdın mı
75 gram yükleme yapıldı. sonuç açlık 85 gibi çıktı, 1 saat sonrası 160 2 saat sonrası 110 civarıydı doktor referans degerleri içinde şekerin yok dedi diyetisyene de gösterdim o da iyi dedi. sen yaptırdın mı
Canım tamamen çocuktan çocuğa fark eden bir şey. Kimi çocuk aşırı gazlı oluyor kucaktan inmiyor. Öyle olursa boşuna para vermiş olursun. Kimi çocuk da oraya bırakıyorsun 2 saat uyuyor. Tanıdık birisinde çocuk doğduktan sonra deneyip öyle almak ya da almamak lazım. Ben bir arkadaşta bebeğinin içinde mışıl mışıl uyuduğunu görünce gaza gelip aldım bir tane ama aslında bebek belki de hiç durmayacak içinde belli değil. Benimki elektrikli değil bu arada. Pilli, titreşim ve ninni özelliği var. Aldığımda 400 TL idi 600 olmuş şimdi. Şu model aldım ben.
Canım tamamen çocuktan çocuğa fark eden bir şey. Kimi çocuk aşırı gazlı oluyor kucaktan inmiyor. Öyle olursa boşuna para vermiş olursun. Kimi çocuk da oraya bırakıyorsun 2 saat uyuyor. Tanıdık birisinde çocuk doğduktan sonra deneyip öyle almak ya da almamak lazım. Ben bir arkadaşta bebeğinin içinde mışıl mışıl uyuduğunu görünce gaza gelip aldım bir tane ama aslında bebek belki de hiç durmayacak içinde belli değil. Benimki elektrikli değil bu arada. Pilli, titreşim ve ninni özelliği var. Aldığımda 400 TL idi 600 olmuş şimdi. Şu model aldım ben.
Çok güzelmiş beğendim bende düşünücem bunu çocuğu yenidoğan haliyle koymaya alıştırırsak duracaklarını düşünüyorum ama tecrübesizim tabii ki
sürekli kucakta ayakta sallanan bir bebek olsun istemiyorum açıkcası