2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar su bebek arabasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Kizlar su bebek arabasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Eki Görüntüle 2686862
Alt sepeti çok küçük bebek battaniyesi koysan dolar. Arka tekerlekleri çok büyük. İskeleti baya ağır görünüyor. Ön tekerlekleri çift olduğu için dönüş kabiliyeti biraz daha zor oluyor diye biliyorum. Sunny baby vista travel tavsiye ederim. Ama bunun görüntüsü çok havalı tabi. Kullanım olarak ağır ve tek başına dışarı çocuk ve arabayla çıkman zor. Kolay açılıp kapanıyor mu denemen lazım.

tesekkur ederim

Kızlar bebek kıyafeti almak için çok uygun satan güvenilir bir site buldum. www.minicity.com başka sitelerde 50 TL ye satılan zıbın takımları burada 31 TL. Alta foto atıcam. Mutlaka alacaksanız burayı tavsiye ederim. Aynı takımları bir çok bebek sitesinde 50 TL’ye satıyorlar.

Eklentiler

• C78FC6F3-5191-40FA-9C5C-C716879D42CC.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 80
Peki bu ana kucağı dışında puset de alacak mısınız ikisi de gerekli mi

Puset dediğiniz şu otomobilde ve bebek arabasında falan çocuğu taşımak için olan şey değil mi? Bu ana kucağını evde kullanabiliriz. Gece uyur falan hatta. Puset ana kucağı yerini pek tutmuyor. Travel sistem bebek arabası alırsanız onun içinde var zaten puset. Onu daha çok dışarı çıkarken kullanırız. Benim ilk kızımdan travel sistem bebek arabası olduğu için puset de var. Ama evde pusette pek durmuyordu. Hep kucak istiyordu. Çok gazlıydı o yüzden evde puseti çok az kullanabilmişimdir. Şimdi kış bebeği olacakları için aslında puset çok gerekli de değil. Çünkü kaç kere dışarı çıkaracağız ki. Kar kış salgın. Yaza da büyümüş olacaklar puset küçük gelecek. O yüzden bu bebişlere puset gereksiz bence. Hele de ana kucağı alacaksanız. Evde puset hiç kullanılmayacaktır. Sağlık ocağına giderken de ya kucakta ya portbebe tarzı bişeyle götürebiliriz 3-4 ay. Yaza da normal bebek arabası kullanmaya başlarlar zaten.

Puset otomobilde bir yaşına kadar oto koltuğu olarak da kullanılıyor gerçi. Almak tercihe kalmış. Oto koltuğu olarak pek güvenli değil zaten puset. Bilemedim

Puset otomobilde bir yaşına kadar oto koltuğu olarak da kullanılıyor gerçi. Almak tercihe kalmış. Oto koltuğu olarak pek güvenli değil zaten puset. Bilemedim
Anladım çok teşekkür ederim aldıklarımızı sağlıkla güzel günlerde kullanalım inşallah hepimiz bende puseti hem evde ama kucağı yerine hem de dışarda taşımak için kullanabilir miyim daha ekonomik olur diye düşündüm aslında ama bakalım daha karar veremedim

Türkiye'deki çoğu puset 6aya kadar, sonra bebek sığmıyor içine.

Evde de duran bebekler var, arkadaşım birine gittiğinde pusetinde tutar, onda uyuturdu. Evdekini ihtiyaç olursa alırsın.

Türkiye'deki çoğu puset 6aya kadar, sonra bebek sığmıyor içine.
Malesef zihniyet emniyetten önce görüntü var mı var puset mi puset mantığı olduğu için dediğiniz gibi oluyor ilk dogumda hem çok para verdim hem de küçük kullanissiz bir puset almışım çocuğum hiç sığmadı içine

Günaydın kızlar
Belki fikir olur ben kızımda süt sağdıktan sonra eger deepfreze e atacak kadar çok süt varsa poşete eğer 3 gün içinde tüketeceksem şişelere koyuyordum poşet masrafı belli bir süreden sonra çok oluuordu birde tek kullanımlık oluyordu civilde buldum bu şekilde aldım kargoda gelecek

Eklentiler

• 54547BB6-87AF-445A-86FE-47886EF6C309.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
Puset ve anakucakları konuşulmuş ben puset almadım kızımda görümcem vermişti kullanamamıştık oğlanda anakucağı aldım keşke kızımda da alsaymışım cahillik kimse al lazım olur demedi ben bunu e bebekten aldım titreşimli

Eklentiler

• 0576FD8C-4ECC-40F8-AA7D-C932800D2648.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 69
İdrar kültürü ve idrar tahlili verdim yine yanma oluo diye yine tertemiz çıkmış anlamadım ki üşütüyor muyum acaba

Eklentiler

• ADCBF9A8-BFDC-44F8-A0A2-CCB6FD3FFEBA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 70
Olabilir canım burda birisi 1 e 1 oranında sirkeli su ile temizliyorum demişti denedin mi
Bende forma sorucaktim idrar yolu enfeksiyonu için bildiginiz bir yöntem var mı diye çok akıntım var akşam urecare içtim bakalım sirkeyle mi yıkıyacagiz özel bölgeyi başka birşey var mı yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…