2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende forma sorucaktim idrar yolu enfeksiyonu için bildiginiz bir yöntem var mı diye çok akıntım var akşam urecare içtim bakalım sirkeyle mi yıkıyacagiz özel bölgeyi başka birşey var mı yapilacak
Ben hafta da ıkı kez doktorumun tavsıyesı ıle yarım cay bardagı su ve yarım cay bardagı elma sırkesı karıstırıp pamukla sılıyorum canım

Pusetlerden konu acilmis. Pusetlerde daha oturamayan cocugun yarim saaten fazla yatmasi iyi degil. Pusetlerin oto koltugu olarak emniyetli olmadigi da pek dogru degil. Tek tavsiyem ADAC testinden gecmis ve i-Size standartlarina uygun bir puset almak. Evet fiyatlari pahali ama icine koyduklarimiz cocuklarimiz. Tavsiye edilende en az 15 ay arkaya dönük koymak. Puset kendi arabaniz varsa ve cocugu arabayla getip götürülecekse sart.

Benzeri bende var ama ilk oğlum oturuyordu, inşallah bu oturur.

Ben hafta da ıkı kez doktorumun tavsıyesı ıle yarım cay bardagı su ve yarım cay bardagı elma sırkesı karıstırıp pamukla sılıyorum canım
Bende deniyeyim o kadar su içiyorum ki ama yok bitmiyor beyaz sarı akıntı çok rahatsız oluyorum Allah'tan kaşıntı yanma olmuyor

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim şeker yüklemesi yapıldı öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar geri gideceğim hastaneye yaş 35 olunca riskli gruptasın dedi ama benim hiçbir sıkıntım yok ki

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim şeker yüklemesi yapıldı öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar geri gideceğim hastaneye yaş 35 olunca riskli gruptasın dedi ama benim hiçbir sıkıntım yok ki

S1k1nti olsun olmasin benim bildigim 18 yas alti ve 35 yas ustu hamilelikler riskli gebelik sayilir yas itibari ile

Bebek arabasına da uyumlu olduğu için besafe izi go aldım ama standartlarına hiç bakmadım
keşke baksaymışım

Bebek arabasına da uyumlu olduğu için besafe izi go aldım ama standartlarına hiç bakmadım
keşke baksaymışım

simdi bir baksana canim. Taninmis bir marka ise vardir muhtemelen. Bazi pusetler ADAC testine giremiyor bile. Pusetler Türkiyede bircok sey gibi pahali ama bu konuda degilde baska konuda kismak gerek. biz birde Seneye bebis 7-8 aylikken 3000 km yol gelicez. Hatta pusetsiz hastaneden cikarilmiyor :)

Adac test yapılmış ama i size diye bir şey göremedim açıkcası bende aktif araç kullanan biriyim seneye bizde Allah nasip ederse yazlığımıza gider geliriz sık sık annem bana uzak oraya giderken bile lazımdı bana denerim bunu memnun kalmazsam satar daha da iyi bişi alırım

Aa böyle yazıo I-Size Uygunluğu: 40-75 cm ne anlama geliyor bu

Kızlar beşiğin üzerine böyle bir sticker düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi durmuş

Eklentiler

• Screenshot_20200908-100654_Trendyol.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200908-100643_Trendyol.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar az önce doktordan çıktım, bebeğimin karın çevresi geriliği 1 haftadan 2 haftaya çıkmış. Tansiyonum da yüksek çıktı muayenede. Gebelik zehirlenmesinden şüphelendi doktor, tahlil verdim az önce 2 saat sonra sonuçlarını alacağım. Moralim çok bozuldu ağlıyorum duyduğumdan beri aynı durumu yaşayan var mı nasıl bir süreç izlediniz

Meraba kızlar benim belim ve kasığım ağrıyor baya yaa adet olcakmışım gibi normal mı sizce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…