2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

ne diyecegimi bilemedim canim umarim korktugun cikmaz.

Meraba kızlar benim belim ve kasığım ağrıyor baya yaa adet olcakmışım gibi normal mı sizce bu

ben kendimi yoararsam belim agriyor. Kasik agrim bazen oluyor. Hatta bana artik arada yalanci sancilar girmeye basladi günde 2-3 kere bazen hic. Dün kontrolum vardi. Ne acilmam var, ne sancim nede rahim agzi kisaligi. Hersey normal sükür. Tek dedigi eger cok fazla sancin olursa gel. Sanci olunca karinda sertlesiyo kisa süre.

Canım bende dün iş yapıp kendimi yordum ondan sonra ağrımaya basladı ama korkuyo insan yinede

Canım inşallah sorun çıkmayacak Dualarım seninle ..

evet canim pembe olani cok tatli duruyor

normal oldugunu bilsende insan ister istemez tedirgin oluyor.
Kesinlikle o tedirginlik hiç geçmeyecek bence annelik delilik gibi bir şey
Burada bile olumsuz bir şey okuduğumda ateş basıyor resmen beni

Canım inşallah birşey çıkmaz, dua edelim. Benim kardeşimin bebeğinde de karın çevresi geriliği vardı, doğduğunda bir sıkıntı olmadı.

Canim öncelikle kendini ve güzel bebisini üzmeden sakince bekle. O da üzülür annesi icerde tahlillerin çıksın hele bi. Her seyin çaresi vardir

İnşallah hiç bişeyi yoktur. 3 hafta ileri veya geri durumu olmadığı sürece bebeğe bir zararı olmuyor. Değerler oynayabiliyor canım moralini bozma. Tansiyondan dolayı sürekli takiple geçirirsin gebeliğini. Hem doktorlar da yanılabiliyor engelli olacak dedikleri bebekler sağlam doğuyor. Benim bi arkadaşıma çocuğun cüce olacak dediler aylarca ağladı çocuk sapasağlam doğdu. Bi arkadaşıma bebeğe giden damarlardan biri tıkalı dediler. Onun oğlu da 5 yaşına geldi maşallah hiç bişeyi yok. Sen gönlünü ferah tut. Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz

Canım inşallah birşey çıkmaz, dua edelim. Benim kardeşimin bebeğinde de karın çevresi geriliği vardı, doğduğunda bir sıkıntı olmadı.
Canim öncelikle kendini ve güzel bebisini üzmeden sakince bekle. O da üzülür annesi icerde tahlillerin çıksın hele bi. Her seyin çaresi vardir

İnşallah bir sorun çıkmaz dua edin bizim için bazı bebekler yapı olarak minyon olabiliyormuş bizim 23+2deyken karın çevresi 22+0 ile uyumluydu 525 gramdı. Bugün 27+6yız karın çevresi 25 hafta ile uyumluymuş 930 gram olmuş miniğim. Diğer herşeyi haftasıyla uyumlu boyu 37 cm. Aradaki fark açılmasa sadece biraz zayıf bir bebek diye düşüneceğim ama doktor evhamlanınca bende endişelendim. İnternette erken doğum ölüm riski vs şeyler görünce daha da korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…