2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canm içini ferah tut , benim hiç bilgim yok birşey diyemicem duam seninle ins güzel sonuçlar alırsın

Herşeyde internete bakıyoruz hepte kötü yönlendiriliyoruz içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz maşallah kg boy da gayet iyi arada böyle kafa karistiran pürüzler olabiliyor

Bende araştırdım ama 2 haftaya kadar normal karşılanıyormuş karın çevresi geriliği kuzum

Şeker sonuçlarım çıkmış 175 değeri diyet verdi haftaya gel 100 ml alacaksın dedi

İnternet felaket tellalı gibi canım ilk kızımda tiroid eksikliği çıkmıştı internetten bakınca kafayı yiyecektim. Yok zeka geriliği, gelişim geriliği. Çok şükür hiç bişey olmadı. İnternette en kötüsü yazar hep. Doktor gerekeni söyler sen canını sıkma.

Canım rahim damarlarinda çentik goruldumu ? Genelde anlattığım şey ondan kaynaklaniyo 12 . Haftada bende goruludugu için anlatmıştı her durumu bebeğe kan akışı fazla gitmiyo yani orda bişey takiliyomus gibi bişey düşün oda bebeğin kilo alımını engelliyo ve damar büzüşerek senin tansiyonunu yukseltiyo moralini bozma geçici bişey eger ki yüksek seyrederse zaten önemini alırlar merak etme idrar da protein cikmadiktan sonra mudahele edilmiyo diye biliyorum. İğne başlayabilir o kan akışı icin sonucunu paylaşırsan sevinirim.

Herşeyde internete bakıyoruz hepte kötü yönlendiriliyoruz içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz maşallah kg boy da gayet iyi arada böyle kafa karistiran pürüzler olabiliyor
Bende araştırdım ama 2 haftaya kadar normal karşılanıyormuş karın çevresi geriliği kuzum

Sonuçlarım çıktı kızlar çok şükür hemogram değerleri de idrar tahlilleri de temiz. Doktorum idrarda protein kaçağı olmasından şüpheleniyordu çıkmadı neyse ki, sadece az bir enfeksiyon çıkmış onun için de antibiyotik verdi. Tansiyonumu tekrar ölçtüler normal çıktı. Şuan için haftada bir kontrole gelmemi istedi bebeğin kilo alımını takip etmek için. Kan sulandırıcı olarak da corapsin verdi rahme kan akışı hızlansın diye. Yemene özen göster vitaminlerine devam et dedi. Bakalım şimdilik bir sorun yok gibi sadece biraz zayıf bir bebiş sanırım bizimki. Yeter ki sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum

Çok şükür canım forumda bir bayan vardı 2 hafta geridendi karın çevresi ve sağlıkla doğurdu kan sulandırıcı iyi olmuş
Çok sevindim bende idrar kültürü verdim 3-6 gün arasında çıkar dediler aşırı uzun bir süre sanki bir de özel hastane yani

Canım kaşar peynir muz karpuz kuruyemişler bebeğe hemen kilo yapiyo aklında bulunsun sürekli aynı pozisyonda durma ki kan akışı sağlansın . Olabildiğince sola yat inşallah bişey olmaz sen evde de sürekli takip et tansiyonunu 13 ten sonrası normal kabul edilmiyo geçmiş olsun tekrardan..

İnşallah kan sulandırıcı tesir eder de normale döner kilo alımı. Preeklampsi çıkmadı ya ona şükrediyorum şuan. Ben tahlilleri verdim 1-2 saat içinde çıktı, sağlık ocağında bile 1 güne çıkıyor sonuçlar, özel hastane olmasına rağmen baya uzunmuş seninki

Teşekkür ederim, daha çok dikkat edicem bundan sonra. İnşallah sağlıkla ilerler herşey

Merhaba anneler. Kızıma bi türlü isim bulamadim yardimci olabilir misiniz Hafsa ismine uygun 2. Isim arıyoruz fikirlerinize açığım

Sancım var galiba sol kasık kemiğim ağrıyor
Bebek baskı yaptığı için oluyomus rahim hala genislemeye devam ediyo canım doktora sordum. Uzaninca geciyo benim ki de niyeyse hala kasıklarımda filan hissediyorum yukarı çıkamadık henüz onada normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…