2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Uygun fiyatlı lohusa külot ve emzirme sütyeni aldığınız bir site olursa link atar mısınız? Çok pahalı bunlar ya
Canım ben civil den aldım internet sitesine bak istersen sütyen 20 tl idi hem siyah hem beyaz aldım şimdiden kullanmaya başladım çok memnunum iç çamaşırı lcw den büyük beden almıştım onu kullanıcam ayrı lohusa külodu almadım zaten hastaneye depend götürcem

Sanmıyorum canım çakma bir ürün olacağına e bebek te bazen ciddi indirimler oluyor orda

Maşallah canım sağlıkla kullanmak nasip olsun sana da bebişe alışveriş yapan diğer annelere de ama sen böyle yazınca ben çok eksik kalmışım valla aldığım 3 lü çorap ve 2 li boyunluk biraz rahat davranmayı abarttım sanki ama gaza geldim artık bende alayım oğluma eksikleri

Ayrıca şeker testini yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı ama protein kalsiyum yerlerde sürekli bacak ağrısı çekiyorum zaten randevu da bulamadım devlete var mı takviye kalsiyum kullanan?

Kızlar magnezyum çok kötü ishal yaptı beni sürekli içenler nasıl idare ediyorsunuz

Kızlar magnezyum çok kötü ishal yaptı beni sürekli içenler nasıl idare ediyorsunuz
Magnezyum oldilugundan emin misin. Ben sabah demir hapı içiyorum her gün ishal gibi oluyorum. Ama çok su içerek gün içinde dengeliyorum.yani çok kötü ishal yapmadı bende. Yatarken de magnezyum içip yatıyorum. Oyle olsa baya ishal olmam gerekirdi acaba baska bir sey dokunmus ola ilir mi

Yok canım iki gündür içiyorum suda eritmeli olarak yapiyomus zaten ishal. Yarın kontrole gitcem içimin rahat etmesi için kabızlık bı dert ishallık bı dert hiç halim kalmadı su da içiyorum.

Canım beni hiç ishal yapmadı magnezinc. Hem magnezyum hem çinko içeriyor ondan mı bilmiyorum ama doktoruna söyle farklı bir magnezyum yazar. Hap olsa yapmaz belki toz yapıyordur. Bende decavit aşırı kabızlık yapmıştı söyledim vinalac ile değiştirdi multivitamini. Rahatladım öyle. Sen de söyle değiştirsin.

Kocama dedim ki forumda yazdım arkadaşlar bu ne kadar eksik varmış dediler biz de alalım dediler diye. Diyo ki heee beni batırdın milleti de batır

Kocama dedim ki forumda yazdım arkadaşlar bu ne kadar eksik varmış dediler biz de alalım dediler diye. Diyo ki heee beni batırdın milleti de batır

Eksikler alınıcak mecbur canım senin sayende biraz hızlanmış olduk sadece evlatları geliyor azcık batsınlar napalım

Ben 7 haftadır magnezyum kullanıyorum ama ishal yapmadı hiç sadece daha rahat wcye çıkıyorum. Bir süre sonra alışırsın bence canım. Bol su tüket
Yarın son sanırım 3 gün kullan demişti tekrar gideceğim kasılma geçmişimi diye içim rahat etmiyo

Evet canım bende şuan vinelac içiyorum . Normal şartlarda zaten çok nadir kabız oluyorum ishal hiç olmamıştım. Toz olduğundan etki etti sanırım .

Tok karnına mı içiyorsun. Aç karnına ishal yapıyor çünkü. Tok veya yemek arasında içmek gerekiyor. Beni dengeledi açıkçası çünkü demir biraz kabızlık yapmıştı
Tok iciyorum zaten canım demir hapimi da kahvaltıdan iki saat sonra ya ayarlıyorum.

Evet canım bende şuan vinelac içiyorum . Normal şartlarda zaten çok nadir kabız oluyorum ishal hiç olmamıştım. Toz olduğundan etki etti sanırım .
Aaa ondan olmuştur. Vinalac’ın içinde prebiyotikler var kabız olmanı önlemesi için. Sıvı magnezyumla birleşince ishal yapmıştır seni. Vinalacı zaten bağırsakları çalıştırsın diye verdi bana. Sen multivitamini de değiştir ishal oluyorsan. Decavit ya da regenesis max kullan onlar bağırsakları hızlı çalıştırmıyor. Ben omegalı istedim diye doktor vinalactan da regenesise geçirdi. Vinalac gibi rahat çıksmıyorum şimdi tuvalete. Vinalac ishal yapıyordur seni.

Kuzum decavit zaten kabız yapmıştı hamileliğimin başından beri vinelac kullanıyorum iki gundur çok fenayım normalde hiç ishal olmadım yarın sabah gideceğim doktora karnımda sanciyo bebeğin sancisimi ishalmi muamma çözemiyorum .

Aman canım sakın alma oradan. Ben de bir gece yarısı denk geldim instagramda. Bir sürü lohusa külot çok uygun fiyataydı. Lohusa terlik ve tacı da söyledim. Parayı da gönderdim EFT ile. Sonra Google’a bi yazayım dedim. Şikayet var sitesinde o kadar çok şikayet var ki yok ürün eksik geldi, yok iade almadılar, yok lohusa terliğini tek gönderdiler çifti ortada yok gibi bir sürü şikayet. Eyvah dedim dolandırıldım. Allahtan gecenin 3ü olduğu için EFT yi iptal ettim de siparişi de iptal ettim. Bak şikayet linkini buraya bırakayım bir bak bakalım aynı profilse sakın oradan alışveriş yapma. Onlinecamasir.com - Şikayetvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…