2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar herkese merhaba 25haftalik hamileyim bu ay Dr kovid nedeniyle karantinada oldugunu öğrendik yerine hastaneye başka bı Dr gelmiş yinede tedirgin olduk size sorum şu biz ilçede oturuyoruz kendi aracımızda yok illaki toplu taşıma kullanmak zorundayiz şimdiki hastane merkeze ulaştıktan sonra yürüme mesafesinde ama hastane degistirirsek yeniden ticari taksi yada toplu taşıma kullanmak zorunda kalicaz ve bulunduğumuz il vakaların çok yoğun olduğu bı yer kararsiz kaldık bu ayki randevumuza gitmeyelimmi diye siz ne önerirsiniz ilk bebeğimiz tevrubesizde

Ama bende bunları kullanıyorum hiç ishal olmadım magvital yoktu eczanede bunu verdi 15 gün oldu hiç şikayetim olmadı
İnan bilmiyorum canım farklı bişey de yemedim öyle ishal yapıcı filan ki dokunsun çok dikkat ediyorum zaten başından beri ne ishal oldu nede öyle kabız öyle bişey hissetsemde direk zaten onemimi alıyorum ..

Selam arkadaslar nasilsiniz bugun saglik ocagina gittim hepatit asisinin 2.dozunu yaptilar kan aldilar 25.haftadayiz 27.haftasinda seker yuklemesi yapilmasi gerekiyormus siz yaptirdiniz mi 182 de calisan bi arkadasim yaptirma cok sakincali arkadaslarim yaptirmadi dedi kararsiz kaldim

Ben daha riskli dönemlerde gitmek zorunda kalmıştım. Önlemini alıp gidebilirsin

Yaptırdım ben. Benim doktorum Kendi de hamileydi o da yaptırdı kendine. Gebelik şekeri, şeker yüklemesinden daha tehlikeliymiş. Hic benim tercihime bile birakmadi

Merhaba bana sadece tetanoz vurdular 2 doz .hepatit aşısı yapmadılar neden acaba ? Burdaki herkese yaptilarmi ki şeker yüklemesine dr gerek görmedi benim için tokluk şekerini ölçtür dedi onuda dün olcturdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…