Maşallah canım sağlıkla kullanmak nasip olsun sana da bebişe alışveriş yapan diğer annelere de ❤ama sen böyle yazınca ben çok eksik kalmışım valla aldığım 3 lü çorap ve 2 li boyunluk biraz rahat davranmayı abarttım sanki ama gaza geldim artık bende alayım oğluma eksikleri
Ayrıca şeker testini yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı ama protein kalsiyum yerlerde sürekli bacak ağrısı çekiyorum zaten randevu da bulamadım devlete var mı takviye kalsiyum kullanan?
Canım merhaba bende şeker testi yaptırdım 50lil yüksek çıktı makarna pirinç beyaz ekmek patates 1 hafta yeme haftaya gel 100lük yapalım dedi ama ben gitmedim hiç içimden gelmiyor sınır 180 di benim 175 çıktı ayrıca bende pek bir şey almadım daha oğluma bir kaç zıbın bir kaç pantolon aldım birde bebek arabası beşik puset ablasından vardı
Kuzum decavit zaten kabız yapmıştı hamileliğimin başından beri vinelac kullanıyorum iki gundur çok fenayım normalde hiç ishal olmadım yarın sabah gideceğim doktora karnımda sanciyo bebeğin sancisimi ishalmi muamma çözemiyorum .
Canım ben civil den aldım internet sitesine bak istersen sütyen 20 tl idi hem siyah hem beyaz aldım şimdiden kullanmaya başladım çok memnunum iç çamaşırı lcw den büyük beden almıştım onu kullanıcam ayrı lohusa külodu almadım zaten hastaneye depend götürcem
Canım depend nasıl bişey kullan at külot gibi mi? Sezaryen olacak benim çünkü. Dikişlere külotun lastiği falan değmesin diyorum. Depend kullanmadım internette olumlu yorumlar var çok. Ped gibi mi bez gibi mi külot gibi mi?
Tüketiyorum zaten canım . Kasık sancim var belimede bıçak saplanircasina anlık ağrı oluyo sırtıma doğru yarın belli olur bakalım zar zor sıra aldim yer yoktu
Tüketiyorum zaten canım . Kasık sancim var belimede bıçak saplanircasina anlık ağrı oluyo sırtıma doğru yarın belli olur bakalım zar zor sıra aldim yer yoktu
Yok canım ağzınla çekmek gerçekten mide bulandırıcı. Süpürgenin sesi var sadece. Hem aynı hafif dozda çekiyor. Ağzınla çekince bi hızlı bi yavaş çekiyorsun. Ben otribebeyi baya kullandım ama keşke bunu başta alsaymışım. Öğrendiğimde kızım 2 yaşında falandı.
Ağızla çekilen bana da mantıklı gelmedi canım ya. Hem çekmek hem bebeği kontrol etmek zor gibi zaten. Bebişin bakım eşyaları ile eşim ilgileniyor genelde. Bi yuvarlak toplanmamız gerekecek bu konuda
Canım hepsi dolu oluyo çok yoğun oldukları için o gün rshatsizlandigimda bile bekledim iki saate yakın acil ameliyata girmişti doktor. Dolum olmasin diye kaç hafta önceden alıyorum randevularimi. Pandemi yatanı olmadığı için hep özel dahi olsa burayı tercih ediyorlar fiyatlar filan uçmuş.
Canım benim elimdeki bu ishal yapiyomus zaten icerigini okudum . Aynı zamanda vinelac kullanıyorum kabız olmamak için ikisi bir karışınca vücudum etkilenmiste olabilir doktora yada eczaneye sorman gerek.
Canım hepsi dolu oluyo çok yoğun oldukları için o gün rshatsizlandigimda bile bekledim iki saate yakın acil ameliyata girmişti doktor. Dolum olmasin diye kaç hafta önceden alıyorum randevularimi. Pandemi yatanı olmadığı için hep özel dahi olsa burayı tercih ediyorlar fiyatlar filan uçmuş.
Canım benim elimdeki bu ishal yapiyomus zaten icerigini okudum . Aynı zamanda vinelac kullanıyorum kabız olmamak için ikisi bir karışınca vücudum etkilenmiste olabilir doktora yada eczaneye sorman gerek.