2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım merhaba bende şeker testi yaptırdım 50lil yüksek çıktı makarna pirinç beyaz ekmek patates 1 hafta yeme haftaya gel 100lük yapalım dedi ama ben gitmedim hiç içimden gelmiyor sınır 180 di benim 175 çıktı ayrıca bende pek bir şey almadım daha oğluma bir kaç zıbın bir kaç pantolon aldım birde bebek arabası beşik puset ablasından vardı

Bende vinalac kullanıyorum ve çok memnunum yanında magnezyum ve calciday d3 verdiler birde coraspin

Canım depend nasıl bişey kullan at külot gibi mi? Sezaryen olacak benim çünkü. Dikişlere külotun lastiği falan değmesin diyorum. Depend kullanmadım internette olumlu yorumlar var çok. Ped gibi mi bez gibi mi külot gibi mi?

Arkadaşlar 3. Trimestere girdiğinizde halsizlik , yorgunluk , terleme şikayetleriniz başladı mı? Yemek yerken bile yorulmaya başladım

Muz, patates haşlama, leblebi tüketerek dengele bari canım neyse ki 3 gün demiş
Inşallah geçmiştir kasılmaların hissedersin de zaten
Tüketiyorum zaten canım . Kasık sancim var belimede bıçak saplanircasina anlık ağrı oluyo sırtıma doğru yarın belli olur bakalım zar zor sıra aldim yer yoktu

Arkadaşlar 3. Trimestere girdiğinizde halsizlik , yorgunluk , terleme şikayetleriniz başladı mı? Yemek yerken bile yorulmaya başladım
Evet ben terliyorum çok sanki epey iş yapmış gibi hatta ütü yaptım biraz önce dinlene dinlene yaptım

Ağızla çekilen bana da mantıklı gelmedi canım ya. Hem çekmek hem bebeği kontrol etmek zor gibi zaten. Bebişin bakım eşyaları ile eşim ilgileniyor genelde. Bi yuvarlak toplanmamız gerekecek bu konuda

Başka doktor var mı canım bu gün gitsen
Canım hepsi dolu oluyo çok yoğun oldukları için o gün rshatsizlandigimda bile bekledim iki saate yakın acil ameliyata girmişti doktor. Dolum olmasin diye kaç hafta önceden alıyorum randevularimi. Pandemi yatanı olmadığı için hep özel dahi olsa burayı tercih ediyorlar fiyatlar filan uçmuş.

Canım sen yazinca iyice korktum, hep ishal gibi oldugumdan baslamamistim magnezyuma, bendeki de toz, gidip hap alayım.
Canım benim elimdeki bu ishal yapiyomus zaten icerigini okudum . Aynı zamanda vinelac kullanıyorum kabız olmamak için ikisi bir karışınca vücudum etkilenmiste olabilir doktora yada eczaneye sorman gerek.

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-14-13-27-33-54.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 15
Bi şey yoktur büyük ihtimal canım . Onlar da fırsattan istifade zam yapmışlar.

Canım benim elimdeki bu ishal yapiyomus zaten icerigini okudum . Aynı zamanda vinelac kullanıyorum kabız olmamak için ikisi bir karışınca vücudum etkilenmiste olabilir doktora yada eczaneye sorman gerek.
Ama bende bunları kullanıyorum hiç ishal olmadım magvital yoktu eczanede bunu verdi 15 gün oldu hiç şikayetim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…