2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eğer gitmeyeceksen yeme içmene çok dikkat et canım sınırda çıkmış madem tedbirli olmakta fayda var Allah kuzuları korusun benim de ablalarından bi kaç beyaz zıbınla puset araba beşik var sadece ama çok eksiğim var yeter ki bir niyetlenip başlıyayım hallederim diyorum

Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi

Merhaba bana sadece tetanoz vurdular 2 doz .hepatit aşısı yapmadılar neden acaba ? Burdaki herkese yaptilarmi ki şeker yüklemesine dr gerek görmedi benim için tokluk şekerini ölçtür dedi onuda dün olcturdim
Bana da yapmadılar hepatit. Hatta 2. Doz tetanoz da olmadım daha.

Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi
Tombik mi azıcık acaba :) ölçüm kağıdı vermedi mi?

Baş çapı ve boy uzunluğu önden gidiyor, karın çevresi haftasına göre normal. Biz 29 haftayı bitirdik dün benzer değerler çıktı 1150 gramdı bebeğim. Sizinki önden gidiyor maşallah :) bir sorun olduğunu sanmıyorum ama her bebeğin yapısı aynı olmuyor

Aaa bas capinin buyuk olmasi sorunmu peki

Aaa bas capinin buyuk olmasi sorunmu peki
Sanmıyorum, genetik olarak ailenizde başı büyük biri varsa ona benzemiştir en fazla bir sorun olsa doktorunuz söylerdi. Bir de bebiş oğlansa genelde oğlanlar önden gidiyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…