2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben her zaman giyebilcegim pijamalardan alicam onu dugmeli olmasi yeterlidir sanirim

Kızlar biz bugünden itibaren 30. haftadan gün almışız, takvimimi görünce farkettim şaka gibi geliyor 30lu haftalara ulaşmış olmak. Doğuma az kaldığını daha çok hissediyorum sanki artık
Günümüz aynı canım, az kaldı inşallah.

Canım giyebilecegin tarzda alsana, çok çeşit var, kısa, uzun, gupurlu, spor.

Benim de ikinci gebelik bu sefer tek doz yapılacak dediler herkese farklı mu yapılıyor anlamadım ki
İkinci gebeliklerde tek doz yapılıyor diye biliyorum ben
Bana bu defa hiç yapılmadı
Benim de ikinci gebelik, doktor gerek yok dedi, yaptirmadim
Yaa iyice kafam karıştı. Kimine tek doz, kimine iki doz, kimine sıfır aşı. Sağlık Bakanlığı da kafasına göre yapıyor demek ki

Dun 1 içtim magnezyum.doktor 2 demişti de bana.bakalim ins bugün agrimaz 2 içecegim yine.sagol canim

Hayır alttan muayene etti bi sıkıntı yok aşağıda dedi magnezyum ya da nstye sokmadı ama sızlar gibi ağrılarım oluyor o baskıyı hissediyorum
Magnezyum niye vermedi acaba yazılanlara göre bayagi etkiye sahip . Ama tekrardan döner bence başını tam yerlestirmediyse

Canım giyebilecegin tarzda alsana, çok çeşit var, kısa, uzun, gupurlu, spor.
hepsi bol iste gobek gidince iyice bol kalacaklar hic sevmem bol salas seyleri

Benzer durumdayız. Benim de gittigim hastane karantina hastanesi oldugu icin eşim gitmiyor. Bende gitmesem nasıl lur diyordum. Aynı gun sağlık ocağına gidecektim. Aşı tahliller var

ben 7 haftadan beri gitmiyorum canım. Doktorum ile bir kaç defa telefon ile görüştük. kendini iyi hissediyorsan önümüzdeki hafta gel dedi. vitamin ilacı kullanıyordum. onlar bitmişti. Aile hekimine yazdırdım. benim bulunduğum yerde de vaka sayısı çok fazla. mahallede çok fazla vaka sayısı var. market pazar v.s işleri müsait olunca eşim yapıyor. çok dışarı çıkmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…