Kizlar bende bugun oglusumun eksik kalan seylerini aldim kuveti pisik kremi vs ivir zivir seyler. Bi tek atesolcer almadim tek marka vardi baska yerden alirim dedim. Gecelik ve pijama alicam kendime de ama cok pahali degil mi ya bi lohusalikta giymek icin? Normalde o tarz gecelik giymem cunku benim icin lohusaliktan sonra cop olur veya 2. cocuk olursa diye dolapta bekler
Canım birşey olmaz, bol su iç. Benim lökosit 30 du, enfeksiyonu gösteren tek değer de o değilmiş, ilacı alıp birkaç gün geç içmiştim. Sıkıntı olmadı. Şimdi de kültür verdim.
Kızlar biz bugünden itibaren 30. haftadan gün almışız, takvimimi görünce farkettim şaka gibi geliyor 30lu haftalara ulaşmış olmak. Doğuma az kaldığını daha çok hissediyorum sanki artık
Kizlar bende bugun oglusumun eksik kalan seylerini aldim kuveti pisik kremi vs ivir zivir seyler. Bi tek atesolcer almadim tek marka vardi baska yerden alirim dedim. Gecelik ve pijama alicam kendime de ama cok pahali degil mi ya bi lohusalikta giymek icin? Normalde o tarz gecelik giymem cunku benim icin lohusaliktan sonra cop olur veya 2. cocuk olursa diye dolapta bekler
Benim de sağ bacağımın alt tarafı sebepsiz yorulmadan ağrıyordu. Hem de sabah uykudan uyandığımda ağrıyordu. Doktoruma söyledim magnezyum başlattı. Çok iyi geldi bana 2 haftadır günlük kullanıyorum hiç ağrımıyor. Senin de belki magnezyum eksikliği olabilir. Doktoruna danış istersen
Günaydınlar uzun zamandır yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum biliyorsunuz düşük tehlikem bulunuyor servikal boyum 1 ay önce 24mm y di bugün hastaneye geldim bakalım ne durum da inşallah herşey yolundadır
Günaydınlar uzun zamandır yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum biliyorsunuz düşük tehlikem bulunuyor servikal boyum 1 ay önce 24mm y di bugün hastaneye geldim bakalım ne durum da inşallah herşey yolundadır
Arkadaşlar herkese merhaba 25haftalik hamileyim bu ay Dr kovid nedeniyle karantinada oldugunu öğrendik yerine hastaneye başka bı Dr gelmiş yinede tedirgin olduk size sorum şu biz ilçede oturuyoruz kendi aracımızda yok illaki toplu taşıma kullanmak zorundayiz şimdiki hastane merkeze ulaştıktan sonra yürüme mesafesinde ama hastane degistirirsek yeniden ticari taksi yada toplu taşıma kullanmak zorunda kalicaz ve bulunduğumuz il vakaların çok yoğun olduğu bı yer kararsiz kaldık bu ayki randevumuza gitmeyelimmi diye siz ne önerirsiniz ilk bebeğimiz tevrubesizde
Benzer durumdayız. Benim de gittigim hastane karantina hastanesi oldugu icin eşim gitmiyor. Bende gitmesem nasıl lur diyordum. Aynı gun sağlık ocağına gidecektim. Aşı tahliller var
Arkadaşlar herkese merhaba 25haftalik hamileyim bu ay Dr kovid nedeniyle karantinada oldugunu öğrendik yerine hastaneye başka bı Dr gelmiş yinede tedirgin olduk size sorum şu biz ilçede oturuyoruz kendi aracımızda yok illaki toplu taşıma kullanmak zorundayiz şimdiki hastane merkeze ulaştıktan sonra yürüme mesafesinde ama hastane degistirirsek yeniden ticari taksi yada toplu taşıma kullanmak zorunda kalicaz ve bulunduğumuz il vakaların çok yoğun olduğu bı yer kararsiz kaldık bu ayki randevumuza gitmeyelimmi diye siz ne önerirsiniz ilk bebeğimiz tevrubesizde
ben 7 haftadan beri gitmiyorum canım. Doktorum ile bir kaç defa telefon ile görüştük. kendini iyi hissediyorsan önümüzdeki hafta gel dedi. vitamin ilacı kullanıyordum. onlar bitmişti. Aile hekimine yazdırdım. benim bulunduğum yerde de vaka sayısı çok fazla. mahallede çok fazla vaka sayısı var. market pazar v.s işleri müsait olunca eşim yapıyor. çok dışarı çıkmamaya çalış.