Listeyi güncelledim Aklıma geldikçe yazıyorum. Ne masraflı işmiş bu bebe doğurması ya Bu sefer içimde bişey kalmasın herşeyi alasım geliyor. Ama bence gereksiz olan kapı süsü, yastığı dışında pek bişey yok. Hepsini kullanacağımı düşünüyorum. Markalarını da yazdım. Nispeten daha uygun ama yorumları daha güzel olanları aldım. Emzik, biberon, süt saklama kabı konusunda.
Kızlar acil bir cevap verebilir misiniz
Bugün kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon var ama ben üns hastanesine gittiğim için drum pazartesi ve çarşamba sonuç bakıyor Pazartesi geç olur idrar yolu enfeksiyonu için evde doğal be yapabilirim
Bugün kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon var ama ben üns hastanesine gittiğim için drum pazartesi ve çarşamba sonuç bakıyor Pazartesi geç olur idrar yolu enfeksiyonu için evde doğal be yapabilirim
Bol su içmek evde yapabileceğin şey canım. Geçmiş olsun. Monurol şase ya da muadilini verecektir doktor ama o demeden içmemek lazım tabi, yarın sağlık ocağına falan gidebilirsn aslında sonucunla.
Benim kızımın da baş çapı yaklaşık 3 hafta ilerde ama şu an hala başları vücutlarına oranla büyük ki ama benim eşimin de 62 cm kafası var ya ona çekcek belki de bilemedim
Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi
Evet fazla ama dert edilecek birşey değil. Kızım 24+3 te 1 kilo idi. Acaba şeker mi diye korkuyor doktorlar sana da şeker testi yapar zaten. Bizde şeker çıkmamıştı. Oğlum da 1 değildi ama yakındı. Demek ki bizim bünyeler bebeği iyi besliyor canım
Evet fazla ama dert edilecek birşey değil. Kızım 24+3 te 1 kilo idi. Acaba şeker mi diye korkuyor doktorlar sana da şeker testi yapar zaten. Bizde şeker çıkmamıştı. Oğlum da 1 değildi ama yakındı. Demek ki bizim bünyeler bebeği iyi besliyor canım
Oğlan doğmadı karnımda lutfen gününü beklesin
Kızım 24+3 doğduğu hafta usg de 1 kilo ölçtüler 910 gr doğdu boyu da 35 cm di.
Şimdi 4 yaşında kitabını okudum uyudu teyzesi o bir mucize ❣
Listeyi güncelledim Aklıma geldikçe yazıyorum. Ne masraflı işmiş bu bebe doğurması ya Bu sefer içimde bişey kalmasın herşeyi alasım geliyor. Ama bence gereksiz olan kapı süsü, yastığı dışında pek bişey yok. Hepsini kullanacağımı düşünüyorum. Markalarını da yazdım. Nispeten daha uygun ama yorumları daha güzel olanları aldım. Emzik, biberon, süt saklama kabı konusunda.
Liste için teşekkürler canım bende de bayağ bi eksik var ama bi sonraki ay alacam bi kısmını da. Bence de hepsi lazım olacak. Inşallah sağlıkla doğsun yavrularımız ❤
Oğlan doğmadı karnımda lutfen gününü beklesin
Kızım 24+3 doğduğu hafta usg de 1 kilo ölçtüler 910 gr doğdu boyu da 35 cm di.
Şimdi 4 yaşında kitabını okudum uyudu teyzesi o bir mucize ❣
Bu arada sezeryan olunca hemen süt gelmeyebiliyormuş ben onun için küçük paketli olanlardan 0-6 ay için mamalardan alcam bide. Humana'nin karışık bitki çayı da çok süt artiriyo yazmışlar hepsiburada da yorumlara