2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Listeyi güncelledim Aklıma geldikçe yazıyorum. Ne masraflı işmiş bu bebe doğurması ya Bu sefer içimde bişey kalmasın herşeyi alasım geliyor. Ama bence gereksiz olan kapı süsü, yastığı dışında pek bişey yok. Hepsini kullanacağımı düşünüyorum. Markalarını da yazdım. Nispeten daha uygun ama yorumları daha güzel olanları aldım. Emzik, biberon, süt saklama kabı konusunda.

Eklentiler

• 65ECC930-8997-4072-8527-B57804422359.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar acil bir cevap verebilir misiniz
Bugün kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon var ama ben üns hastanesine gittiğim için drum pazartesi ve çarşamba sonuç bakıyor Pazartesi geç olur idrar yolu enfeksiyonu için evde doğal be yapabilirim

Bende de çıktı tek doz toz ilaç verdi doktorum. Çok mu yüksek senin ? Benim 14 lökosit çıktı

Bol su içmek evde yapabileceğin şey canım. Geçmiş olsun. Monurol şase ya da muadilini verecektir doktor ama o demeden içmemek lazım tabi, yarın sağlık ocağına falan gidebilirsn aslında sonucunla.

Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi
Evet fazla ama dert edilecek birşey değil. Kızım 24+3 te 1 kilo idi. Acaba şeker mi diye korkuyor doktorlar sana da şeker testi yapar zaten. Bizde şeker çıkmamıştı. Oğlum da 1 değildi ama yakındı. Demek ki bizim bünyeler bebeği iyi besliyor canım

Kaç kilo doğdu peki oğlun

Böyle bir liste yaptım. İşinize yararsa bir bakın. Eksik bişey kalmışsa bana da hatırlatın kızlar

Sen beya hafiflemissin ama ben daha bu kadar almadim

Liste için teşekkürler canım bende de bayağ bi eksik var ama bi sonraki ay alacam bi kısmını da. Bence de hepsi lazım olacak. Inşallah sağlıkla doğsun yavrularımız ❤

Ben oğlun doğdu kızın karnında sandım canım kusura bakma amin inşallah hepimizinki günlerini beklesinler Allah bağışlasın

Bu arada sezeryan olunca hemen süt gelmeyebiliyormuş ben onun için küçük paketli olanlardan 0-6 ay için mamalardan alcam bide. Humana'nin karışık bitki çayı da çok süt artiriyo yazmışlar hepsiburada da yorumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…