2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, bol bol meyve tüketin, inşallah çabucak sağlığınıza kavuşursunuz

Oo herkes ger şeyi almi S 28. Haftadayim. ben daha başlamadım. Patik bile almadım. 30 dan sonra düşünüyorum almayı. Sizden fikir almiS oluyorum
biz heyecandan biraz erken baslamis da olabiliriz

Çok geçmiş olsun benimde eşim pozitif bana da test yapıldı negatif şu anda odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz ama insan korkuyor inşallah en hafif şekilde atlatırız

Arkadaşlar 3. Trimestere girdiğinizde halsizlik , yorgunluk , terleme şikayetleriniz başladı mı? Yemek yerken bile yorulmaya başladım
Ben de de cok oluyor 24+5 deyim ama kendimi 30 haftalik gibi hissediyorum yemek yerken bile terliyorum ellerim ayaklarım hep yanıyor evde yürürken bile nefes nefese kaliyorum bu hamileliğim bana çok zor geliyor

Çok geçmiş olsun benimde eşim pozitif bana da test yapıldı negatif şu anda odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz ama insan korkuyor inşallah en hafif şekilde atlatırız
Evet canım amin, size de geçmiş olsun. Benim sonucum daha gelmedi ama bence negatif gelmez çünkü eşimde belirtiler 1 haftadır vardı.

Ben de de cok oluyor 24+5 deyim ama kendimi 30 haftalik gibi hissediyorum yemek yerken bile terliyorum ellerim ayaklarım hep yanıyor evde yürürken bile nefes nefese kaliyorum bu hamileliğim bana çok zor geliyor
İkinci gebelik mi kaç yaşındasınız ben 39 yaşındayım o yüzden mi zor geçiyor acaba. Allah yardım etsin hepimize

Çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm Allah şifa versin ikinize de tez vakit inşallah

Kizlar midem matkapla deliniyormuscasina agriyor kac saattir. Ne yapabilirim bunu gecirmek icin? Sut ic demeyin cunku sut icemiyorum kivraniyorum agridan

İkinci gebelik mi kaç yaşındasınız ben 39 yaşındayım o yüzden mi zor geçiyor acaba. Allah yardım etsin hepimize
4. Gebelik bende 39 um ama ocakta 40 olucam çok kilo aldım ona bağlıyordu önceki gebeliklerimde bu kadar kilo almamistim 1 ve.3.de 10 kilo 2.de 12 kilo almıştım bunda şimdiden 7 8 kilo aldım sonunu düşünemiyorum
.

Kizlar midem matkapla deliniyormuscasina agriyor kac saattir. Ne yapabilirim bunu gecirmek icin? Sut ic demeyin cunku sut icemiyorum kivraniyorum agridan
Renni yada gaviscon varsa elinde icebilirsin. bende süt tuketemedigimden soğuk karpuzla yada dondurmayla rahatlıyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatilir . Dikkat edin bı yerden buluyo işte bizim doğum tarihine daha da artacak diyolar hayrolsun inşallah ne denir ki ..

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatilir . Dikkat edin bı yerden buluyo işte bizim doğum tarihine daha da artacak diyolar hayrolsun inşallah ne denir ki ..
Off evet o durum beni cok korkutuyor. Annemler şehir dışında yaşıyorlar. Onlarin gelip gidecek olmasi vs geriyor beni bu virüs sebebiyle. Napcam.bilmiyorum

Çok geçmiş olsun işte nerden geleceği belli olmuyor korkudan dışarı çıkıp bebeğe bişeyler alamıyorum hep netten siparis verdim sadece markete iki haftada bir pazara gidiyorum oda hareket olsun diye ama eşim hep toplu taşımayla ise gidip geliyor büyük kızım kursa gidiyor gelirse onlardan belki,ama rabbim korusun gecirecegimiz varsada hafif atlatiriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…