2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitif sağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa süre içerisinde atlatırsınız

canim cok gecmis olsun umarim en hafif sekilde atlatirsiniz. Bol bol c vitamini alin direncinizi yuksek tutmaya calisin

Çok geçmiş olsun. Hepimize bulaşacak zaten bence. Şu anda ilk zamanlardan daha vahim bir yayılma olduğunu düşünüyorum. Artık yüzyüze tanıdığımız insanlar bile pozitif oldu. Allah en hafif şekilde geçirip atlatmayı nasip etsin. İnşallah kurtulursunuz bi hafta içinde. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim

canim cok gecmis olsun umarim en hafif sekilde atlatirsiniz. Bol bol c vitamini alin direncinizi yuksek tutmaya calisin
Sağol kuzum sana şeyi sorucam ya negatife dönünce evi nasıl dezenfekte ettin neler yaptın nelere dikkat ettin bu süreçte kafamda deli sorular

Sağol canım amin

Çok geçmiş olsun umarım çok zorlanmadan atlatırsınız

Sağol kuzum sana şeyi sorucam ya negatife dönünce evi nasıl dezenfekte ettin neler yaptın nelere dikkat ettin bu süreçte kafamda deli sorular
normal her zamanki temizligimi yaptim canim ekstra bisey yapmadim detarjanli suyla sildim her yeri. Bol bol meyve yedim, meyveden bikinca mor erigi kaynatip erik suyu yaptim onu ictim. Ekstradan pek bisey yapmadim.

Geçen hafta aile hekimliginden aradılar canm ben uzaktan sağlık alıyor gibiyim başka sehirdeyim şuan da bir sikintin var mı felan dediler o zaman sordum yok başka aşın dedi

Oo herkes ger şeyi almi S 28. Haftadayim. ben daha başlamadım. Patik bile almadım. 30 dan sonra düşünüyorum almayı. Sizden fikir almiS oluyorum

Kızlar bir gecelik bir pijama hastanede bir gece kalmak için yetmez mi? 2 gecelik 1 pijama mı almalıyım bilemedim

Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsınız. Bence bir gecelik bir pijama yeterli sonuçta çok uzun sürede kalmicaz hastanede.

Yaa çok geçmiŞ olsun. Neyse ki iyisin. Burun akıntısı halsizlik dışında ateş oldu mu sende. Dün kızımın ateşi aniden 38.8 oldu başka bir şikayet yoktu ateş ve halsizlik. Gittik tabi hemen doktora muayne etti. 3 gün ateş düşürücüyle devam edelim hala 38 üzeri olursa gelin covid ve infulienza testi yapalım dedi. Geceden beri ateşi hiç çıkmadı. Başka şikayeti de yok. Kısa süreli ateş dedin ya şüphelendim şimdi. Çocuklarda anne babada yoksa pek pozitif vaka görmüyoruz dedi bana da kendini koru dedi çocuğumdan nasıl sakınayım ki kendimi. Şu an ateşimiz yok keyfi yerinde maşalllah. Sende çabuk toparlarsın inşallah canım

Sağol canım amin eşimin 38.5a çıkmıştı sonra parol falan kullandı bir de ben sirkeli bez falan koydum daha çok alnındaydı ateşi o geceden sonra bir daha o kadar yükselmedi. Umarım senin kuzunda yoktur bende ateş olmadı. Hapşuruk burun akıntısı ama resmen beymim aktı o derece akıntıydı sonra balgamlı öksürük başlamıştı ki ilaç tedavisine başlandı.

Ama ateş bir süre devam etti yani tamamen düşmedi değil mi ? Bizde hiç kalmadı ateş çünkü. Burun akıntısı olmuyor diyorlar demekki olabiliyormuş herkes olmaya başladı nasıl koruyabilirz kendimizi bilemiyorum. Belki de fazla abartılıyor diye de düşünmeye başladım. Umarım sende çabuk toparlarsın canım

Canım o gece 38lerde seyretti sabah 36 37lerdeydi bir daha da o kadar çıkmadı hiç. Biz de o kadar koruttuk insanlar ne tatillere gitti etti biz evden çok nadir çıktık ama işte ne kadar dikkat edersen et demek ki bulaşabiliomuş. Evet ben de öyle avuttum kendimi hep burun akmaz hapşuruk olmaz vs ama her bünyede ayrı seyrediyormuş semptomlar benimle eşiminkiler arasında dağlar var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…