2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Renni yada gaviscon varsa elinde icebilirsin. bende süt tuketemedigimden soğuk karpuzla yada dondurmayla rahatlıyorum.
mide yanmasi degil bu ama agri. Eskiden de ara ara agrirdi benim famodin icerdim gecerdi simdi tabi onu da icemiyorum

yaş çok önemli canım benim ilk gebelik ama kilo da almadım 61 kilodan 64 oldum

37 yim :)) ben de zayıf hamile kalanlardanım.65 oldum. 12 kilo oldu 7 ayda. Çok aldım ama tahliller normal cıktı.tsh ,şeker vs.... Demekki bünyem bebeği böyle taşıyor dedim. Basenlerim buyudu.Keşke 7 kilo almi S olsaydım senin gibi sonra vermesi kolay olurdu

Çok geçmiş olsun, bol su için

Off evet o durum beni cok korkutuyor. Annemler şehir dışında yaşıyorlar. Onlarin gelip gidecek olmasi vs geriyor beni bu virüs sebebiyle. Napcam.bilmiyorum
Açıklamaya göre Ekim Kasım ayında ölümler daha da cogalacakmis doktorumda griple karışacak kışın dedi. Allah'a emanetsiz bu yıl çıkmadan bitmeyecek gibi her şey yansitilmiyo izalosyon diyolar da geçirenlere eve ilaç bile getiremiyolar duyuluyo bunlar illa ki. Sonra önlem diyolar .

Daha 24+5de 7 yada 8 kilo daha 15 hafta var bir bu kadar daha alırım gibime geliyor önceki hamileliklerimde çok aktiftim çarşı pazar sokak sokak gezerdim evden cikamadikca yemeğe verdim kendimi hep haretsizlikten bu kilolar

saglık ocagındakalp atıslarına baktılar 120 yle 160 arası olması gerekıyomus bızım 150 cıktı kosucu olacak heralde dıyor ebe hastaneye kontrole gecen ay memlekette gıtmıstım bu ay kararsızım malum hastalık yaygın testleri zaten saglık ocagında yapıyolar bi srun gorunmedıdemır eksıklıgıdısındaona da saglık ocagındakı doktor ılac yazdı kullanıyrum

kac kılo aldınız kızlar 58 le hamıle kaldım 66.700o lmusuz 15 kıloya kadar gıdecek gıbı
Ben de az önce tartıldım. 55 ile hamile kaldım şimdi 62,3 kilo olmuşum. 7 kilo almışım toplamda. Geçen ay 4 kilo birden almıştım. Bu ay dikkat ettim 1 kilo almışım şükür. Yoksa her ay 4 kilo alsam toplam 20 kilo falan alacaktım. Hedefim 12 kilo falan alarak doğuma girmek inşallah

Ultrason yaptırdın mı canım sen doktorun ne dedi
Kasılma geçmiş canım ishal olduğum icin biraz karnım sanciyo magnezyum bıraktım aylık kontrolüm zaten iki haftaya o yüzden kilosuna filan bakmadı çok yoğun olduğundan kalbini dinletti içimiz rahat etsin diye oldukça hareketli zaten o yönden sıkıntım yoktu biraz olsun içim rahatladi

Dr şeker yuklemesi istemedi sadece tokluk sekerine bakildi 124 cikmis nasil iyimi.dr henuz gosteremedim de

Evet canım amin, size de geçmiş olsun. Benim sonucum daha gelmedi ama bence negatif gelmez çünkü eşimde belirtiler 1 haftadır vardı.
Bişey olmaz inşallah bol bol meyve ye pekmez falan tüket. Vitamin al inşallah hafif atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…