2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya kizlar gecen gun saglik ocagina ilac yazdirmaya gitmistim. Dr gyno ferro sanol yerine ferro sanol duodenal yazmis bende farketmedim eczaneden aldim diger ilaclarla beraber simdi eve gelince farkettim. Bunu kullansam ne olur? İcerigi ayni sanirim

hepsi bol iste gobek gidince iyice bol kalacaklar hic sevmem bol salas seyleri
Karnın doğum yapar yapmaz inmeyecek canım bir süre daha şiş kalacak o yüzden normal pijama lastiği sıkabilir genellikle lohusalar için olanlar ayarlanabilir oluyor
Çok geçmiş olsun

Kızlar depend külot kaç tane kaç beden alacaksınız? Ben 63 kiloyum. Doğumda 68 falan olurum kaç beden almalıyım?

Doktoruna sormadan içme çünkü ben bu Hapı sewiyodum hiç kabız falan da yapmıyordu gyno ferro sanol verdi hamilelikte bunu vermiyoruz demişti

Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi
Doktorun ne dedi canım nasıl geçti

Merhabalar.bebegin kilosu 1073 gr son adete göre 24+5 im.Doktor hersey normal dedi biraz araştırdım 28.haftada falan bu kg olmasi gerekiyor sizde durumlar nasil bana haftasina gore fazla geldi
Evet maşallah bebeğinin kilosu baya iyi benim bebeğim 28+1 kilosu 1,357 cıktı

Bu fiyat pahalı mı sizce? Daha uyguna bu bezi bulan var mı?

Eklentiler

• EFF9613F-6B1F-4EB7-8A0B-EA84D20E1955.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
trendyoldan 320 adet 170 liraya aldim sleepyninkini primaninda daha uygununu bulabilirsiniz indirim zamani diye dusunuyorum

Hepsi buradaya bak canım alacaksan indirim var . Ben canbebe kullanacağım primayla eş değer olarak kabul ediliyo ve daha uygun. Size bağlı açıkçası bebeğin durumu yoksa Prima da emin olun sızıntı veriyo pisiriyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…