2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende kullaniyorum ayni ilactan demir eksikligi var sorun olmaz

.
Prima bizde pisik yapmisti en iyisi molfix geldi.trendyoldan buyuk paket aldik simdi de iki tane ama 2 numara alin kizlar 1 kucuk gelebilir

.
Prima bizde pisik yapmisti en iyisi molfix geldi.trendyoldan buyuk paket aldik simdi de iki tane ama 2 numara alin kizlar 1 kucuk gelebilir
Oluyo canım illaki ben bı ara markette çalışıyodum o zaman primalarin hepsi toplatilmisti şikayetlerden dolayı sonra farklilastirdilar ama yine duyumlarıma göre iyi değil. Ki ilk zamanlar zaten çok az bişey de yapılsa değişmek zorundayız günde kim bilir kaç defa değişecek

Maşaallah canım

Depend kilotu ben aldim kizlar uzerinde kilonuza gore bilgi kismi var yan tarafinda dogum kilonuzu goz onune alarak alinben m orta boy aldim 36-42bedene kadar oluyomus

Eklentiler

• 16004559051246949703591666502497.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 44
Ne tesaduf bende evlenmeden bimde calismistim 1 bucuk yil kadar:)

Rahim boyumu ölçmedi bu seFER ama dikkat etmeye devam bugün ciğer geliştirici iğne vurundum oksapar iğneye devam bebişim de herşey çok şükür normal canım
Çok şükür canim ❣ 2 hafta sonra bende olacağım iğne nasipse. Inşallah vakitli gelirler ama tedbir tabi. Ben merak ederdim iyi ölçmemiş

Depend kilotu ben aldim kizlar uzerinde kilonuza gore bilgi kismi var yan tarafinda dogum kilonuzu goz onune alarak alinben m orta boy aldim 36-42bedene kadar oluyomus
Hepsiburada da yorumlara baktım canım. 65 kilo üstü kesinlikle L beden alsın M çok sıktı yazmışlar sürekli. Ben de muhtemelen 69 kilo falan olacağım o yüzden L beden sipariş verdim.

Benimde a101 geçmişim var yaklaşık 3 yıl nikah durumundan işten ayrılmıştım tazminat için yok yorucu oluyodu ve evliyken cidden çok çok zor
Bende ayni nedenden ayrildim:) sehir degisikligi de yaptik tabi onun da etkisioldu bu tarafa aldiramadikta 1 sene beklersin demislerdi o zamanlar 15 sene oldu

Hepsiburada da yorumlara baktım canım. 65 kilo üstü kesinlikle L beden alsın M çok sıktı yazmışlar sürekli. Ben de muhtemelen 69 kilo falan olacağım o yüzden L beden sipariş verdim.
Eyvah ben su an 67 kiloyum 50 beden gorunce cok buyuk olur diye dusunup m beden aldim degismezlerde heralde e bebek magazasindan aldim ama avm den acmadik gerci

50 beden gorunce L bende buyuk olur diye dusundum zaten dogumdan sonra karnim tamamen kayboluyor benim olur o zaman M heralde
Kilona göre hesapla canım. Arkadaş yorumlarda dar diye söylemiş. Kilon sınırsı aşıcaksa değiştir İstersen. Rahat etmek önemli sonra sıkıntı yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…