ya kizlar gecen gun saglik ocagina ilac yazdirmaya gitmistim. Dr gyno ferro sanol yerine ferro sanol duodenal yazmis bende farketmedim eczaneden aldim diger ilaclarla beraber simdi eve gelince farkettim. Bunu kullansam ne olur? İcerigi ayni sanirimEki Görüntüle 2692561
Hepsi buradaya bak canım alacaksan indirim var . Ben canbebe kullanacağım primayla eş değer olarak kabul ediliyo ve daha uygun. Size bağlı açıkçası bebeğin durumu yoksa Prima da emin olun sızıntı veriyo pisiriyo .
Oluyo canım illaki ben bı ara markette çalışıyodum o zaman primalarin hepsi toplatilmisti şikayetlerden dolayı sonra farklilastirdilar ama yine duyumlarıma göre iyi değil. Ki ilk zamanlar zaten çok az bişey de yapılsa değişmek zorundayız günde kim bilir kaç defa değişecek
Kasılma geçmiş canım ishal olduğum icin biraz karnım sanciyo magnezyum bıraktım aylık kontrolüm zaten iki haftaya o yüzden kilosuna filan bakmadı çok yoğun olduğundan kalbini dinletti içimiz rahat etsin diye oldukça hareketli zaten o yönden sıkıntım yoktu biraz olsun içim rahatladi
Depend kilotu ben aldim kizlar uzerinde kilonuza gore bilgi kismi var yan tarafinda dogum kilonuzu goz onune alarak alinben m orta boy aldim 36-42bedene kadar oluyomus
Oluyo canım illaki ben bı ara markette çalışıyodum o zaman primalarin hepsi toplatilmisti şikayetlerden dolayı sonra farklilastirdilar ama yine duyumlarıma göre iyi değil. Ki ilk zamanlar zaten çok az bişey de yapılsa değişmek zorundayız günde kim bilir kaç defa değişecek
Rahim boyumu ölçmedi bu seFER ama dikkat etmeye devam bugün ciğer geliştirici iğne vurundum oksapar iğneye devam bebişim de herşey çok şükür normal canım
Depend kilotu ben aldim kizlar uzerinde kilonuza gore bilgi kismi var yan tarafinda dogum kilonuzu goz onune alarak alinben m orta boy aldim 36-42bedene kadar oluyomus
Hepsiburada da yorumlara baktım canım. 65 kilo üstü kesinlikle L beden alsın M çok sıktı yazmışlar sürekli. Ben de muhtemelen 69 kilo falan olacağım o yüzden L beden sipariş verdim.
Bende ayni nedenden ayrildim:) sehir degisikligi de yaptik tabi onun da etkisioldu bu tarafa aldiramadikta 1 sene beklersin demislerdi o zamanlar 15 sene oldu
Hepsiburada da yorumlara baktım canım. 65 kilo üstü kesinlikle L beden alsın M çok sıktı yazmışlar sürekli. Ben de muhtemelen 69 kilo falan olacağım o yüzden L beden sipariş verdim.
Eyvah ben su an 67 kiloyum 50 beden gorunce cok buyuk olur diye dusunup m beden aldim degismezlerde heralde e bebek magazasindan aldim ama avm den acmadik gerci