2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kilona göre hesapla canım. Arkadaş yorumlarda dar diye söylemiş. Kilon sınırsı aşıcaksa değiştir İstersen. Rahat etmek önemli sonra sıkıntı yaşama
Dogum kilolarini veremeyen yada cok fazla kilo alan bayanlarin yorumu sanirim onlar da.dogumdan sonra kilo kalmiyor su anda sadece karnim var buyuk ihtimal olur sanirim 42 beden yaziyor zaten en ust

Eyvah ben su an 67 kiloyum 50 beden gorunce cok buyuk olur diye dusunup m beden aldim degismezlerde heralde e bebek magazasindan aldim ama avm den acmadik gerci
Depend Emici Külot Kadın Orta 10'lu
Depend Emici Külot Kadın Orta 10'lu Fiyatı - Taksit Seçenekleri canım buradaki yorumlara bak istersen. 60 kilo üstü bile keşke L alsaydım M sıktı L olsa rahat ederdim yazmış. Değiştir bence. Hemen göbek gitmiyor ki sezaryende ben ilk iki gün şiştim yine.

Canım vajinadan bakmak artık sıkıntılı olacağı için bakmıyor eğer senin dr un da bakmak istemezse sakin zorlama
Bende lekelenme olursa bakıyor vajinal. Bende çarşamba gittim canım karin usg baktı iyi şükür. Suyu falan da herşey güzeldi. Ama bugün yine lekelenme oldu rengi kırmızı değil çamur gibi afedersin. Hic demedim bile doktora, dinlendim yemek falan da yapmadım bugün. Allaha emanet minikler

Ahşap beşik düşünenler link bırakıyorum. Alanlar çok memnun. Bi tane bile kötü yorum yapan olmamış. Ben aldım. Çünkü kızımda 150 TL lik dandik bi beşik almıştım. Anne yanı olmadığı için ikide bir kalk eğil bebeği kaldır emzir geri yatır çok sinir bozucu oluyordu. Bu beşik hem sallanıyor hem anne yanı oluyor hem de 3 yaşa kadar kullanılıyor yazmışlar. O yüzden sipariş verdim. Siz de bakın. Ayrıca yatak, yatak yan korumaları, cibinlik, yorgan nevresim takımı fiyata dahil.
Babycom Naturel Ahşap Boyasız Anne Yanı Beşik 60 x 120 cm Kademeli Beşik + Uyku Seti
Babycom Naturel Ahşap Boyasız Anne Yanı Beşik 60 x 120 cm Fiyatı

Eklentiler

• C6EAEA91-F58A-4F5F-9F4A-C13232A35253.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 68
Allahın izniyle su 2 ayı da geçireydik

Kızlar trendyolda 10 tl indirimli alışveriş için bir yöntem buldum, her hesapta da ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz :) uygulamadan trendyol cüzdanım kısmını aktif edince 10 tl yükleniyor hesabınıza. Alışveriş yapacağınız miktar kadarını da kartınızdan ekstra ekleyip bu şekilde 10 lira daha uyguna alışveriş yapabiliyorsunuz. Bebek eşyaları için çok avantajlı geldi bana kullanmayı düşünüyorum bu şekilde

Son düzenleme:
benm ayni bu besikten bir yakinim verdi ama icine yatak korumalik ve nevresm almak lazm. nerden alaym uygun fiyatli bilgisi olan varmi

benm ayni bu besikten bir yakinim verdi ama icine yatak korumalik ve nevresm almak lazm. nerden alaym uygun fiyatli bilgisi olan varmi
ceyizcilere diktirebilirsin ben diktircem

Günaydın kızlar
Ben daha hiç birsey hazırlayamadım Kıyafetler ütüleyip çantaya konulacak hava sıcak yapamıyorum dolaba köfte börek koymam lazım çok mu geç kaldım ben

Civilde böyle bişi war ama warsa bulunduğun yerde bi bak belki işini görür

Eklentiler

• 023F3959-7505-40CB-9C20-D5DF8D860B1E.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 74
Çok şükür 6 ayın içinde kabul ediyorum kendimi kızlar biliyomusun uygulamadan hediye kazaniyosunu 750 şer yapmanizda olur mu bilmiyorum ama çok güzel şeyler paylasiliyo

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-19-12-01-13-49_fe8a1b5c34fa95bfb1b1a0aeb7523ee4.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
Günaydın kızlar
Ben daha hiç birsey hazırlayamadım Kıyafetler ütüleyip çantaya konulacak hava sıcak yapamıyorum dolaba köfte börek koymam lazım çok mu geç kaldım ben
Erken daha canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama. Ben daha hiçbir şey almadım. Dediğin gibi buzlupa da birşeyler koymak istiyorum onu da ekim kasım gibi yavaş yavaş yaparım

Allah kolaylık versin. İnşAllah kolay bi şekilde en kısa sürede geçer.

Erken daha canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama. Ben daha hiçbir şey almadım. Dediğin gibi buzlupa da birşeyler koymak istiyorum onu da ekim kasım gibi yavaş yavaş yaparım
İlerki zamanlarda daha ağırlaşırım hiç yapamam diye korkuyorum birde evde minik kuzum var dışarda virüs yardımcı da alamıyorum of of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…