2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayrıca Prima uygulaması var bebek bezi aldığınız fişleri yukluyomussunuz belli miktarda hediyeler kazaniyosunuz haberiniz olsun. Ankete günlük girislerde yine kalp kazaniyosunuz.

BiZde kontrolden geldik 750 gr olmuş minnakım ama boyunu söylemedi doktor hala başı aşağıda plesanta rahim ağzına yakındı şimdi normal dedi ama değişirmi tekrar söylemedi bişi çok şükür diğer herşeyi normal çıktı hayırlısıyla büyüsünler inşallah

Bir çok doktor boyunu değerlendirmeye bile almıyor ama bazıları insanların moralini bozmak için adeta boy geri diyor :) halbuki bebeklerin kg'su haftasıyla uyumluysa sorun çıkmıyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm ultrason kağıdın yazan fl ölçüsünü 7 ile çarp boyu çıkıyor

Amin inşallah Bi problem yok çok şükür haftasıyla uyumlu dedi ama boyunu da söyleyeydi iyi olurdu içim rahatlardı

Ultrason kağıdı da vermedi ki çünkü sadece ölçümlerine bide kalp damarlarına mı ne baktı yüzünü de dönmedi yine hanfendi öyle sap gibi kaldım hiç bişi yok
Bizde yüzünü pek göremedik eli göbek bağı önünde dedi doktor yarım göz felan gördük

vala bzde bi dolap yaptiralm dedk bugun guya takilcakti adam gelemiyorum dedi. oglu rahatsizms. gene kaldi bende napcam blmiyom
Biran önce gelir yapar inşallah walla canım birsey yapmakta istemiyor ama bir yerden başlasam iyi olacak

Kızlar test sonucum geldi negatifmişim. Şimdi daha çok dikkat etmem lazım eşi pozitif olup kendisi negatif olanlar var mıydı varsa nelere dikkat ettiler yazabilirler mi
Benimde eşim pozitif ben negatif odaları ayırdık maskeyle dolanıyorum o tarafa geçince. Yemeğini kapıdan veriyorum. Dezenfektan aldık parfüm şişesine koydum eline verdim lavaboya girip çıktııkça kapı kollarına ellediği yerlere sıkıyo. Yediği herşeyi eldiven takıp çamaşır suyuyla yıkayıp makinaya atıp çalıştırıyorum hemen. Bende de pozitife dönecek diye bekliyorlar ama çünkü eşim pozitifken bilmeyip iki gün beraberdik. Bakalım inşallah bişey çıkmaz endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…