2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben kullan at tabak kase çatal kaşık bardak falan aldım bugün, zaten sonucum gelmeden de hep ona aynı tabak kase çatal kaşık bardakla yemek bırakıodum. Maske ve siperlik takıp odasına masaya bırakıorum ben yemeğini kapı önüne koymayı içim el vermio benim nedense çöp poşeti verdim yanına yedklerinin tabak vs sini atsın diye ve kıyafetleri için de bi çöp poşeti bıraktım kirlendikçe atsın birikince eldiven takıp makineye atcam sdce onun eşyalarını yıkayp kurutmaya atcam. Temiz kıyafet de bıraktım, banyolarımız da ayrı. Kapı kollarına lamba düğmelerine habire kolonya sıkıyorum. Kendim de sürekli kolonyayla geziyorum nerdeyse evde. Kokusuz çamaşır suyu falan aldm bgn yrn iyice bi silcem her yeri her gün de silerm salonla banyo dışında, ztn yaz diye kaldırmıştım halıları da. Ama aklıma da başka bi şey gelmio of çok zormuş Allah kolaylık versin yaşayan herkese peki iyileşince salonla banyoyu nasıl temizlicem yattığı koltuk ya da tüm oda. Banyo neyse de

Kızlar test sonucum geldi negatifmişim. Şimdi daha çok dikkat etmem lazım eşi pozitif olup kendisi negatif olanlar var mıydı varsa nelere dikkat ettiler yazabilirler mi
Canim benim esim de pozitifti benim negatif.
Odaları ağırdık wc yi ayirdik, pet tabak bardak, plastik kasik çatal kullandi.
Odasına çöp poşeti verdim oraya atti coplerini akşamları eldivenle attim.
Kendi kullandığı wc yi hergun çamaşır suyuyla yıkadı.
Kendi odasını hergun çamaşır suyuyla sildi
En önemlisi yemesine cok dikkat ettim, meyvesi ev yoğurdu, bol sivi, haşlanmış yumurta, kemikli et haşladım suyuna sarımsak koydum
Çok çabuk atlatti 5 gunde toparladı.
10. Gun test verdi negatif e dönmüştü
Çok geçmiş olsun
InsAllah çok cabuk atlatırsınız.

Evet plastik tabak vs bizde kullandık o daha mantıklı oluyor. Ben hergün siliyorum yerleri mecbur bide bizim iki lavabo yok oda sorun bizim için İyileşince de koltuk yıkamacıyı çağırcam koltukları halıları yıkatcam. bol bol havalandırcam bi kaç gün daha girmem o odaya valla bende şaştım kaldım nasıl olacak diye daha 3 gün oldu bizim. Allah yardımcınız olsun hamilelik var bide insanı en çok o tedirgin ediyor

Amin canım sağol. Eşim çok iştahsız kesinlikle ete ve kokusuna tahammülü yok. Napcağımı şaşırdım tarhana içebilio sadece, biraz da meyve yio. ztn 1 haftada 5 kilo verdi belki daha da zayıfladı bilmiorum çaresizlik çok zor

İnsanı sonrası daha tedirgin edio sanki virüs evde kalcak hiç iyileşemicez gibi ama doktorlar virüs eşyalardan bulaşsaydı şimdiye tüm Türkiye hastaydı falan diolar bilemedim ki kafamda deli sorular

Zaten bu süreçte çok hızlı kilo veriyorlarmış 4-5 kilo kadar. Bu hastalıktan çabuk kurtulmak istiyosa çok yiyecek çok su içecek diyolar.

Zaten bu süreçte çok hızlı kilo veriyorlarmış 4-5 kilo kadar. Bu hastalıktan çabuk kurtulmak istiyosa çok yiyecek çok su içecek diyolar.
Su içiyor ama yemiyor. Kekik suyu, limonlu ballı su falan veriyorum içiyor zorla. Ama yemek ı ıh

Allah yardimcin olsun.
O zaman bol c vitamini içeren şeyler tuketmeli
Soda içine limon sıkabilirsin
Ictigi suya limon sıkabilir, yiyebilirse bol yogurt pekmez de cok faydali

Meyve tüketsin bol bol. Şeftali ve muz da çok iyi diyolar. Bide pekmez içsin
Allah yardimcin olsun.
O zaman bol c vitamini içeren şeyler tuketmeli
Soda içine limon sıkabilirsin
Ictigi suya limon sıkabilir, yiyebilirse bol yogurt pekmez de cok faydali
Denicem yoğurt pekmez falan da. Sumak suyu da demişti biri onu içebilir mi bilmiyorum da her şeyi denicem iyileşene kadar zaten mızmız bir kocam vardı normal hastalıkta bile, sağolsun koronada daha da kötü oldu hamile olmasam odasına girip burnundan bile tıkarım da ben de çekiniyorum doğal olarak

Canim hic moralini bozma geçici bi süreç Allah in izniyle en kisa surede toparlar insAllah

Canım kullandığı çarşafı filan 60 derecede yıkarsın, salonu normal sabunlu su ile temizleyip, bolca havalandirirsin. Ben öyle yaptım.

Ben pozitiftir, yatak odasında kaldım, böyle temizledik, zaten evde kalmadık 1 hafta. Canım bol su, limonlu soda iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…