2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim sol kaburgam iki aydır ağrıyordu. Şimdi iki taraflı ağrımaya başladı. Yer kalmadıkça kaburgalarım sızlıyor.
Aynen canım sanki 3. Tremester daha zor geçecek sen de çarpıntı oluyor mu kalp atımın kaç çıkıyor genelde

Benim de şişlikler başladı ve benim de sol kolum elim çok ağrıyor uykudan uyanınca. Bileğim tutukluk yapıyor sanki küt küt ses geliyor parmaklarımı oynayınca. 1-2 haftadır böyle. Ve aynı dediğin gibi gün içinde geçiyor.

Kızlar günaydın herkese bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğin gelişimi iyi. Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde açlık şekerim yüksek cıktı ve hep diyetle devam ediyodum. Son 1,5 ay hafif bozsamda hep dikkat ettim. Fakat bikac gündür yemekten 2 saat sonraki şekerim düsmüyo az bile yesem Doktora söyledim şeker yüklemesini 75 gr mutlaka yapalım gizli şeker olabilir dedi. Yaptirmazsan bedeli hem senin için hem çocuk için ağır olur dedi. Sizce ne yapayım? Şeker yüklemesi ile ilgili de bisürü spekülasyon var malum. Şeker çıkarsa dahiliye tedaviye başlar dedi

Cnm şeker önemli allah korusun ihmal etme yaptır önlemini almış olursun inşallah bişi çıkmaz ama aklında soru işareti olacağına kafan rahatlamış olur

Yaptır canım geç kalmadan bir de baslarda yüksek çıktı diyodum şuan kaçsın artidasin bebeğin kilosu ne kadar ? Genelde suyu kilosu fazla çıkınca supheleniyolar.

Aynen canım sanki 3. Tremester daha zor geçecek sen de çarpıntı oluyor mu kalp atımın kaç çıkıyor genelde
Hiç ölçmedim ama çok çabuk nefes nefese kalıyorum. Bir de kesinlikle sırt üstü yatamıyorum. Anında nefesim kesiliyor

Cnm şeker önemli allah korusun ihmal etme yaptır önlemini almış olursun inşallah bişi çıkmaz ama aklında soru işareti olacağına kafan rahatlamış olur

Hamilelikte şeker çıkınca ilaçla tedavi edilmiyomus canım sadece diyet ve spor veriyolarmis ben zaten hep diyetteyim. Sadece öğrenmiş olacam ki ilk haftalarında açlık şekerim 116 çıkınca öğrendim. Bu kadar dikkat ederken 75 gr ekstra şeker almış olcam. Bilmiyorum ne yapsam.

Yaptır canım geç kalmadan bir de baslarda yüksek çıktı diyodum şuan kaçsın artidasin bebeğin kilosu ne kadar ? Genelde suyu kilosu fazla çıkınca supheleniyolar.

26. Haftam bitti canım bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu 876 gr cıktı suyu da normal. Çok kararsizim.

Kızlar prima klübü uygulamasını indirip arkadaşını davet edene 100 puan veriyor. 1000 puanın üzerine çıkınca ödüller kısmından çok güzel bebek ihtiyaçlarını ücretsiz şekilde sipariş veriyorsun uygulamadan. Bunun için mail adresi lazım. Burada kaç kişiyiz? Hepimiz birbirimize davet göndersek 1000 puanı geçer. Uygulamayı indirmeyenler mail yazsa da davet göndersek.

Günaydın. Doktor yapalım mutlaka demiş. Yaptirmazsan bedeli ağır olur demiş. Bence hiç bize bile sorma. şeker çıkarsa tedavisi var sonuçta

Kizlar elimde pampers premium 1 numara 55 adet bez var yetermi sizce bir paket daha mi alsam. Kuponlardan hediye geldi hepsi bir tane daha hakkim var aliyim mi

Sadece diyet değil , eğer diyetle düşmezse insülin başlanıyor anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…