köpek cok ilgi istiyor oyun istiyor kediler daha rahat en azindan doğumdan sonra ama kedilerin de kiskancligi olabiliyorkizlar bi oglumuz olacak kismetse ama bide kopek kizimiz olsun istiyorum bebek 6 aylik falan olunca hayvan sevgisiyle buyusun istiyorum sizce cok zorlanir miyim ikisinin bakimiyla
Benimkiside mecburen sezeryan olacak yani özlede gitsem devletede sezeryan benimki bende o yüzden duruşuna takılmıyorumbenmkisi de ozel. ama ben zaten sezaryn olucam oyuzden cok onemsemiyorum durusunu. saglikli olsunda.
Allah yardımcınız olsun inşallah bi önce sağlıkla kurtuluruz hepimizÖzel canım aynen
Aminn canım hepimizin inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah bi önce sağlıkla kurtuluruz hepimiz
Minige maşallah şuan tam olarak kaç haftadasin bebeğin kilosu o zaman önde cikiyo1450 dedi canım evet yeri daralıyormuş birde kilo arttıkça suyu da az geldiği için dönemez istenen bi durum değil dedi tekrar şeker falan bakılmasını istedi diyete başla 2 hafta sonra görüşelim dedibenim böbrekte de taş var hem kilo hem taş sancılarını kaynağı bu olabildiğince sürekli su iç yeme isteği oldukça dedi söylemesi kolay ama uygulaması zor inşallah yapabilirim ☺ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Evet canım kızıma göbüşü büyük 3 hafta önde dediMinige maşallah şuan tam olarak kaç haftadasin bebeğin kilosu o zaman önde cikiyobenimki şuan yan pozisyonda duruyo ve kasıklarımda göbek deligimin çevresinde filan hissediyorum hala yukarı çıkmadı acaba bu normal mi ? Sata göre 26+4 um ama kilosu filan 1 hafta önde gidiyo. Göbeğim aşağıda mi sizce
Bana da dönmemiş dedi. Ama erken bunu söylemek için dedi cnm. Daha doner dedi.Hanımlar merhaba kontrolden geldim çok şükür kilo dışında bi problemimiz yok benim çok fazla kilo aldığımı bebeğiminde göbüşünün büyük olduğunu söyledibazı tahliller ve diyet yapmamı istedi. Bebeğim hala baş yukarıda duruyor. Böyle giderse bebeğin dönmesinin zor olduğunu doğum ve sonrası sürecin çok sıkıntılı olacağını söyledi, inşallah bu kez başarabilirim diyet yapmayı kendim için hiç yapamadım bunu ama artık söz konusu kızım ☺ resmen artık mümkünse yemek yeme sadece su iç dedi
Bana da kendi kilo fazlalığımdan dolayı ve bebeğin kilosu fazla, suyu az diye zor olur dönmesi dedi canım, inşallah dönerler de sıkıntı yaşamayızBana da dönmemiş dedi. Ama erken bunu söylemek için dedi cnm. Daha doner dedi.
Oyy üç hafta demek ki ondan diyet dedi de beslenmenle alakali tatlı tüketmiyosan ne olacak ki eskiden 5 kilodan asagi dogmuyomus çocuklar şimdi 4 doğsa hemen şeker var diye test yapiyolar insanı strese sokuyorlar. Fazla kilo almadiysan bebise yariyodur bunlar çok önemli. Ay bilmiyorum geçen hafta sancım vardı gittim kasılma var dedi magnezyum filan kullandım sonrasında geçti çok şükür sıkıntı yok dedi bir gün dahi çok önemli olunca insan ister istemez strrsleniyoEvet canım kızıma göbüşü büyük 3 hafta önde dediben şu an 28+2yim. Yani pozisyonu, normal sezaryen olması vs. önemli değilde bebeğin suyu yetersiz kalır, her türlü dikiş yeri fazla olur sonrasında da çok sıkıntı çekersin dediği için takıldım hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi sağlıkla inşallah, benimde göbek çevresinde canım başı, senin göbeğinde maşallah gayet iyi normal duruyor aşağıda değil
Aynen öyle canım şimdi her şey daha bi farklı niyeyse, sana da çok geçmiş olsun evet bende ara ara kramplar çok arttıkça bi tane içiyorum magnezyum ama düzenli kullanmıyorum onu oda çok şekerli. Meyve tüketiyorum canım normalde de çok severim kendimi tutamıyorum yoksa yemek yemiyorum doğru düzgün ama meyve de tam şeker kalori kaynağıymışOyy üç hafta demek ki ondan diyet dedi de beslenmenle alakali tatlı tüketmiyosan ne olacak ki eskiden 5 kilodan asagi dogmuyomus çocuklar şimdi 4 doğsa hemen şeker var diye test yapiyolar insanı strese sokuyorlar. Fazla kilo almadiysan bebise yariyodur bunlar çok önemli. Ay bilmiyorum geçen hafta sancım vardı gittim kasılma var dedi magnezyum filan kullandım sonrasında geçti çok şükür sıkıntı yok dedi bir gün dahi çok önemli olunca insan ister istemez strrsleniyo
Kuzu köpek bakımı zor, illa bir hayvanla büyüsün istiyorsan kedi daha iyi ev için.kizlar bi oglumuz olacak kismetse ama bide kopek kizimiz olsun istiyorum bebek 6 aylik falan olunca hayvan sevgisiyle buyusun istiyorum sizce cok zorlanir miyim ikisinin bakimiyla
Canım bu anne sütü sarılığı ilk aç kalmasıyla alakalı değil pek o normal sarılık için geçerli ilkten mamayla doyursan da sonra seni emdikçe sarılık olma olasılığı çok yüksek ve diğer sarılık gibi hemen geçmiyor. Benim de belirgin değil ama çıkıyor emin ol ki bana en iyi lansinoh gelmişti yine aynısını almayı düşünüyorum birde onunla emzirebiliyorsun çok kolaylıkAynen canım her ihtimale karşı alacağım zaten mamayı yoksa emzirme taraftarıyım bebeğin kan şekeri filan düşüncede direk sarılığa çeviriyi uyku hali vs . Bakalım inşallah zorlanmambu arada göğüs uclarim çok aciyo şimdiden yaramı olacak anlamadım böyle ayrılmış gibi kendini hazirliyo yoksa catliyomu sürekli nemli tutuyorum kremdir hindistan cevizi yağıdır ama yaniyomus gibi oluyo ucu emdikçe çıkar sanırım ucum fazla belirgin değil.
Minige maşallah şuan tam olarak kaç haftadasin bebeğin kilosu o zaman önde cikiyobenimki şuan yan pozisyonda duruyo ve kasıklarımda göbek deligimin çevresinde filan hissediyorum hala yukarı çıkmadı acaba bu normal mi ? Sata göre 26+4 um ama kilosu filan 1 hafta önde gidiyo. Göbeğim aşağıda mi sizce
canım bir gün içerisnde neler tüketiyorsun. anlatabilrmisin. benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyor. haftasına göre zayıf dedi doktor. ne yapıyorsun sen mesela neler yiyorsun. çalışıyormusun. dinlenme ile alakası olabilrmi.1450 dedi canım evet yeri daralıyormuş birde kilo arttıkça suyu da az geldiği için dönemez istenen bi durum değil dedi tekrar şeker falan bakılmasını istedi diyete başla 2 hafta sonra görüşelim dedibenim böbrekte de taş var hem kilo hem taş sancılarını kaynağı bu olabildiğince sürekli su iç yeme isteği oldukça dedi söylemesi kolay ama uygulaması zor inşallah yapabilirim ☺ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canım sana bi tarih verdi mi doğum için şu zamana gelir vs falan dedi mi?Evet canım kızıma göbüşü büyük 3 hafta önde dediben şu an 28+2yim. Yani pozisyonu, normal sezaryen olması vs. önemli değilde bebeğin suyu yetersiz kalır, her türlü dikiş yeri fazla olur sonrasında da çok sıkıntı çekersin dediği için takıldım hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi sağlıkla inşallah, benimde göbek çevresinde canım başı, senin göbeğinde maşallah gayet iyi normal duruyor aşağıda değil
Amin inşallah canım meyve cidden şeker kaynağı öyle pek tüketemiyorum aslında pek iştahlı bı insan değilim hamileliğimde etkilenmedi 5 6 kilo civarindaydim en son bakalım bu gitmem de ne olacak bebeğim gayet sağlıklı çok şükürAynen öyle canım şimdi her şey daha bi farklı niyeyse, sana da çok geçmiş olsun evet bende ara ara kramplar çok arttıkça bi tane içiyorum magnezyum ama düzenli kullanmıyorum onu oda çok şekerli. Meyve tüketiyorum canım normalde de çok severim kendimi tutamıyorum yoksa yemek yemiyorum doğru düzgün ama meyve de tam şeker kalori kaynağıymış☺ 12 kg aldımevet öyle bi söylediki bikaç kez tekrarladı sıkıntı diye insan takılıyor ne nasıl olur ilk olup tecrübede olmayınca bilinmezlik daha bi panik yaptırıyor ufak ufak doğum stresi de başlıyor zaman yaklaştıkça Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya 2 kedi besledim ben daha once hic de rahat degil bakimi vallaköpek cok ilgi istiyor oyun istiyor kediler daha rahat en azindan doğumdan sonra ama kedilerin de kiskancligi olabiliyor
Analdim canım nasıl yapacağız peki emzirme durumunu o an beni emdikçe artacaksa yanlış mı anladimCanım bu anne sütü sarılığı ilk aç kalmasıyla alakalı değil pek o normal sarılık için geçerli ilkten mamayla doyursan da sonra seni emdikçe sarılık olma olasılığı çok yüksek ve diğer sarılık gibi hemen geçmiyor. Benim de belirgin değil ama çıkıyor emin ol ki bana en iyi lansinoh gelmişti yine aynısını almayı düşünüyorum birde onunla emzirebiliyorsun çok kolaylık
kedi besledim hic kolay degil canim ya da benimkiler cok azgindi bilmiyorum az once bi arkadasa yazmistim oku anlrsin neler yasadim kedimleKuzu köpek bakımı zor, illa bir hayvanla büyüsün istiyorsan kedi daha iyi ev için.
Sağol kuzum ne biliyim göbegi gogusten ayrılınca doğum yanasiyo muhabbeti var ya tedirgin oldum şuana kadar zaten benimki hiç birlesmedi zaten fazla kilo almadım onunda etkisi var sanırımHiç aşağıda durmuyor bence göbeğin canım günümüz yakın seninle benimki daha aşağıda ama doktor bi sorun görmedi. Vücut şekli farkediyo bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?