ya 2 kedi besledim ben daha once hic de rahat degil bakimi valla eminim kedi olsa butun perdelerimi koltuklarimi tirnaklar onceki kedim pencere kulplarini kemiriyodu boyasi kalmamisti kemirilmekten duvar kagitlarini yirtiyodu gardrobun ustune cikip orda pusuya yatip biz yataga yatinca ustumuze atliyodu dusun yani kedilerin yapabileceklerini
valla akrabalar sana cekmis senin gibi kedinde manyak diyolardi 1 kere balkondan diger kedilere bakrken dusmus korkudan 1-2 gun uslu durmustu da uslu kedi nasil olurmus oyle bi gormustum
Bu arada kizlar sabun tozunu aldım şuan bir tane sipariş ettim kullanıcı yorumları gayet guzeldi fiyatı da en uygun olanıydı tamamen bitkisel olması önemli çoklu paketleri daha uygun olabilir ama 2 kg ye göre kargoda bedava en uygun buldum almak isterseniz .
1450 dedi canım evet yeri daralıyormuş birde kilo arttıkça suyu da az geldiği için dönemez istenen bi durum değil dedi tekrar şeker falan bakılmasını istedi diyete başla 2 hafta sonra görüşelim dedi benim böbrekte de taş var hem kilo hem taş sancılarını kaynağı bu olabildiğince sürekli su iç yeme isteği oldukça dedi söylemesi kolay ama uygulaması zor inşallah yapabilirim ☺ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Çok tatlı ama görümcem köpek beslio çok zor bakımı ya bi de her sese havlıyorlar. Tam bebeği uyutursun deli gibi havlamaya başlar uyanır eder delilik gelir insana benden söylemesi. Bence 2 3 yaşına kadar köpek düşünme derim nacizane.
ya 2 kedi besledim ben daha once hic de rahat degil bakimi valla eminim kedi olsa butun perdelerimi koltuklarimi tirnaklar onceki kedim pencere kulplarini kemiriyodu boyasi kalmamisti kemirilmekten duvar kagitlarini yirtiyodu gardrobun ustune cikip orda pusuya yatip biz yataga yatinca ustumuze atliyodu dusun yani kedilerin yapabileceklerini
Benimde kaburgamın orada kafası ayaklar aşağıda düzelmezse makat gelişli normal doğum yapamazsın dedi geçen sefer
Ve ben hissediyorum hala dönmedi yarın ultrasonla da bakar zaten çok da takmıyorum artık bir şekilde doğacak sağ salim gelsinlerde
Ben de kontrolden geldim. Kafası yukarda benimde ama bişey demedi doktorum. Midem çok yanıyor 2 gündür ona ilaç verdi. Ben de sezeryan istiyorum hayırlısı bakalım
Amin inşallah canım meyve cidden şeker kaynağı öyle pek tüketemiyorum aslında pek iştahlı bı insan değilim hamileliğimde etkilenmedi 5 6 kilo civarindaydim en son bakalım bu gitmem de ne olacak bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Benimde 28+4 şu an. Doktora gidemedim merak ediyorum doğum ne zamana denk geliyor diye nette baktığımda aralık 13 falan görünüyo ama sezeryan olacağım için daha erken olur sanırım
Minige maşallah şuan tam olarak kaç haftadasin bebeğin kilosu o zaman önde cikiyo benimki şuan yan pozisyonda duruyo ve kasıklarımda göbek deligimin çevresinde filan hissediyorum hala yukarı çıkmadı acaba bu normal mi ? Sata göre 26+4 um ama kilosu filan 1 hafta önde gidiyo. Göbeğim aşağıda mi sizce