2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Alla alla ben bgne kadar 3 kedi besledim hiç de öyle huyları yoktu, sana hep delileri denk gelmiş demek

Alla alla ben bgne kadar 3 kedi besledim hiç de öyle huyları yoktu, sana hep delileri denk gelmiş demek
valla akrabalar sana cekmis senin gibi kedinde manyak diyolardi 1 kere balkondan diger kedilere bakrken dusmus korkudan 1-2 gun uslu durmustu da uslu kedi nasil olurmus oyle bi gormustum

Bu arada kizlar sabun tozunu aldım şuan bir tane sipariş ettim kullanıcı yorumları gayet guzeldi fiyatı da en uygun olanıydı tamamen bitkisel olması önemli çoklu paketleri daha uygun olabilir ama 2 kg ye göre kargoda bedava en uygun buldum almak isterseniz .

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-24-11-49-34-20.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 22
Kilosu gayet güzel öyle MaşaAllah tatlı ve hamur işinden uzak durun yeter:)

Senin kedi kesin psikopattı

nasl boyle soyleyebldiki. bnm doktorum 38. haftaya kadar doneblir dedi. benm bebek yan duruyor suan
benmkisi de ozel. ama ben zaten sezaryn olucam oyuzden cok onemsemiyorum durusunu. saglikli olsunda.
Selam kızlar, bnm bebisiminde başı yukarda doktor değişebilir pozisyonu dedi bnde pek önemsemiyorum sezeryan istediğim icin

asla dayanamam bu anlattıklarına

Ben de kontrolden geldim. Kafası yukarda benimde ama bişey demedi doktorum. Midem çok yanıyor 2 gündür ona ilaç verdi. Ben de sezeryan istiyorum hayırlısı bakalım

Maşallah canım öyle de devam eder inşallah hamileliğin en güzeli zaten kiloda dengeli gitmek

Sata gore 30 ama usg ye gire 29 . Haftadayız doğum tarihi ile ilgili birşey demedi henüz,
Siz kaçıncı haftadasınız?
Benimde 28+4 şu an. Doktora gidemedim merak ediyorum doğum ne zamana denk geliyor diye nette baktığımda aralık 13 falan görünüyo ama sezeryan olacağım için daha erken olur sanırım

Gobegin asagida degil canım hic de kilo almamıssın masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…