2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim ikinci seseryan acaba isteğe bağlımi yoksa zorunlu sezeryan mi oluyor sizin gittiniz hastanenin fiyatları makul hangi hastane acaba

Kizlar dogum ucretlerini gittiginiz hastaneye sordunuz mu? Benim gittigim hastane 2500+ 1 gece yatis icin 500 toplamda 3 bin dedi. Doktorum zam gelir muhtemelen yilbasindan once ama insiyatif kullanip zamsiz fiyattan yararlandirmaya calisirim dedi
Canm senin yazdığını görmedim bende yazdım aynı konuyu hastane fiyatıda 3 bin iyimis

Şimdi yaz kıyafetler indirimde, ben kısa tulum tarzında aldım 6 ve 9 ay kıyafetleri. Dediğiniz gibi ne olucak belli değil. Ondan hazır dursun dedim.

hosgeldin canim. benimde soyle bir durum var. bende izmirde bi ozel muaneaneye gidiyorum. dr um doguma ortagi bi dr ile grecegini ve dogumda daha cok diger ortaginin aktif olacgini calisma bicimlernin bu sekilde oldgnusoyledi. banada garip geldi
Hoş bulduk.
Evet, çok garip. Ben 10 yıl önce doğum yaptım ve böyle bir şey konuşulmadı bile doktorla. Şimdi de tesadüf öğrenmiş oldum... çok şaşırdım. Ondan vaz geçtim.

Eşim herkese söyledi ki misafir kabul etmeyeceğiz. Tabi bozulan da oldu, anlayan da. Bizim üst katta KV ve KP oturuyor, yaşlı ikisi de 75 üstü. KP parkinson hastası bide düştü kalçası kırıldı yatalak oldu onlarada bulaşır korkusuyla kimseye gelmeye izin vermedi eşim. Durumlar iyileşinceye kadar öyle karar verdik. Zaten ilk 30-40 gün hem çocuk hem anne çok hassas. Anlamaları lazım.

Çok doğru yazdınız, sizinle ayni fikirdeyim. Hiç zamanı değil. Artık kim bozuluyorsa bozulsun biz de dedik, sağlık daha önemli.

Selam kızlar, bugün 2 3 kere sadece sol göğsümden sıvı gedi cok az. İçimde çamaşır olmadığı için tşörtümdeki lekeden fark ettim normal mi bu durum? 2. gebeliğim ilkinde yaşadım mı yaşamadım mı hiç hatırlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…