2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim deneyimim yok ama happy momda gecen gun bunun olabilecegibi okumustum canim

Ben ilkinde yaşadım 5 aylıkken falan başlamıştı. Şimdikinde henüz birşey yok

Okul açısından fark ediyor malesef. Ama dilekçe ile erteleme imkanımız var. Tabii o zamana kadar 100 kere sistem değişmezse
Okul gerçekten sıkıntı ama Kasım'da Aralık'ta doğacaklar için sorun yok benim oğlum 22 Eylül 2015 doğumlu ve 8 gün için seneye 1.sinifa başlıyacak 1 Ekim olsa gitme zorunluluğu yok ve sınıfta büyük çocuklarla olucak buna çok canm sıkılıyor

Kızlar böyle bişi arayan wardı unuttum kim olduğunu LCWaikiki kendi sitesinde war

Eklentiler

• FEBC42CB-C7F2-425F-9B29-76FB9603FD28.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
Kesinlikle haklısın. Kızım 2014 ekim doğumlu. Bu sene erteleme hakkımızı kullandık gelecek sene 1. Sınıfa başlayacak, doğacak kızımda da ertelemek istiyorum zamanı gelince

Yok kuzum bu karyola. Anne yanı olmuyor. Onu ayrı aldim malesef. 70×140 ölçüsü. Sadece karyola 720 tl
Yandaki korumalik kısmı sürgülü gibi duruyor canım ondan sordum. Ölçüleri tam istediğim gibi. sağlıkla mutlulukla içinde güzel güzel büyüsün bebişin

Bence çok sıkıntı değil okul olayı, oğlum 27 Eylül 2015 doğumlu seneye gidecek, çok birşey farketmez. Doğacak olan da 70 aylıkken gider.

6 haftadır kızımı görmeye gitmemistim büyümüs masallah en son 645gr simdi 1758 gr olmus bende daha birsey almadim kızıma ikizlerden kalanlardan var baya ama yine bir kać tane yeni kıyafetler alırim..
Maşallah canim bende çok özledim yaklaşık bir ay önce gitmiştim 5 inde gitcem en son 730 gramdi bakalım büyüdumu iştahım olmadığından kilo aliyomus gibi gelmiyo bana

Bence çok sıkıntı değil okul olayı, oğlum 27 Eylül 2015 doğumlu seneye gidecek, çok birşey farketmez. Doğacak olan da 70 aylıkken gider.
Ben aralık doğumluyum. Çocuktan çocuğa değişebilir ama kendim yaşadığım için kızımı erken göndermek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…