2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canim ona güvenmiyorum zaten aylık iğne tarzinda bişey dusunuyorum nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşın dedigini onaylamistim
3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormus

sut korumasi sehir efsanesi bence
Kesinlikle öyle birşey yok sadece süt hormonumuz fazla salgıladığından hamile kalma olasiligimiz azaliyormus hamile kalmadan önce prolaktin yüksekliği vardı bende o yüzden hamile kalamiyordum ihtimalim düşüktü ilaç kullanınca hamile kaldım ,o zaman bana doktorum açıklamsti bu durumu

3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormus
Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım

Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım
ilk adetten sonra yapiliyor sanirim ama doktora detayli sormak lazim tabi

Judy_K oraları daha iyi bilir hg aramıza buarada

normal canim bendede gelmişti 26. haftalarda halada geliyor

Hoşgeldin canım. Bende Azərbaycanlıyım. Mutlu oldum bu topikte Azerbaycanlı birinin olduğuna. Çok geç geldin nerelerdeydin ya sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Baküde mi o dediğin özel hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…