Yine uyuyamadım kalsiyum eksikliği var ama ilaç kullanıyorum süt içiyorum ama yine de bu bacak huzursuzluğu ve ağrılardan uyuyamıyorum önceki hamileliklerim de böyle bişey yaşamadım ne yapsam iyi gelir var mı aynı sıkıntıyı yaşayan? İlk defa bu gebeliğimde ödem de oldu eve tıkılmaktan mıdır acaba zannedersin 28 değil 40 yaşında hamileyim
Benim koyacak bos odam yok. Uyudugumuz ya da kullandığımız odada da hastaneden gelen bir sey dursun istemem. Ve de valiz kullansam dahi dogumdan sonra valizi ac temizle kaldır olayona girebileceğimi düşünmüyorum pek. Ama tabi belli olmaz duruma gore bakacağım
Hastaneye götürdüğünü cantalari eve gelince neden atıyorsunuz hanimlar?? O çanta eve gelince bir odada 2 gün dursa tamam zaten üzerinde virüs varsa da kalmaz iki gune. İçindekileri atar makinaya yikarsiniz. Valizi de birkaç gün sonra siler kaldirirsiniz. Toza toprağa bulanmayacak neticede, normalde de seyahatten dönüşte nasıl yapıyorsanız öyle yaparsınız temizligini.
Ben de sabahlari 1 alıyorum eşim giderken. Sonra uyumaya devam ediyorum bugun saglik ocağında tekrar yazdırdım günde 2 yazıyordu omdan aklim karıştı sorayim dedim
ben aldım kurmadım sipariş verdim nevresim gelmedi kapı süsü gelmedi puset örtüsü gelmedi 1 ay süre verdiler dolap alıcam ikeaya gitmem lazım gitmeye keyfim yok herşey ortada duruyor oda savaş alanı gibi oldu kolilerden kendi ailem dahil kimsenin umrunda da olduğumu düşünmüyorum son 1 haftadır stresten kulaklarım çınlıyor tansiyonu ölçüyorum şekeri ölçüyorum normal
Ben de sabahlari 1 alıyorum eşim giderken. Sonra uyumaya devam ediyorum bugun saglik ocağında tekrar yazdırdım günde 2 yazıyordu omdan aklim karıştı sorayim dedim
ben aldım kurmadım sipariş verdim nevresim gelmedi kapı süsü gelmedi puset örtüsü gelmedi 1 ay süre verdiler dolap alıcam ikeaya gitmem lazım gitmeye keyfim yok herşey ortada duruyor oda savaş alanı gibi oldu kolilerden kendi ailem dahil kimsenin umrunda da olduğumu düşünmüyorum son 1 haftadır stresten kulaklarım çınlıyor tansiyonu ölçüyorum şekeri ölçüyorum normal
Bende de yataksız 1 besik ve 1 anne yani besik var. Baska da bisey yok. Esyalar ortada duruyor. Bence cabuk karar ver şu süreçte teslimi cok uzun sürüyor. Benim besik ellerinde olmasaydi bana aralik sonuna teslim edeceklerdi Allahtan ellerinde varmış. Yatak desen kasim sonunda gelcek