2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayva çekirdeği toplamıştım ilk bebeğimde ve hiç yara olmadan atlattım o çekirdekler sayesinde ama şu an elimde hiç yok bende bu kremden mi alsam
Evet onu bende denemiştim mucize gibi birsey birde çok mastit olmultum soğuk lahana yaprağı koymuştum iyi gelmişti

yogurtta sutten daha fazla kalsiyum var bol bol yogurt yiyin

Benim koyacak bos odam yok. Uyudugumuz ya da kullandığımız odada da hastaneden gelen bir sey dursun istemem. Ve de valiz kullansam dahi dogumdan sonra valizi ac temizle kaldır olayona girebileceğimi düşünmüyorum pek. Ama tabi belli olmaz duruma gore bakacağım

Aynen benimde Ben hala beşik almadım. Varmı başka büyük eşyaları almayan ☺
ben aldım kurmadım sipariş verdim nevresim gelmedi kapı süsü gelmedi puset örtüsü gelmedi 1 ay süre verdiler dolap alıcam ikeaya gitmem lazım gitmeye keyfim yok herşey ortada duruyor oda savaş alanı gibi oldu kolilerden kendi ailem dahil kimsenin umrunda da olduğumu düşünmüyorum son 1 haftadır stresten kulaklarım çınlıyor tansiyonu ölçüyorum şekeri ölçüyorum normal

Aynen benimde Ben hala beşik almadım. Varmı başka büyük eşyaları almayan ☺

Bende daha besigi almadim kizlar cunku karar veremedim. Kiyafetleri falan yikamadim daha

Valla aynen benim de öyle oda. Besik geldi yatak yok. Dolap ve sifonyer gelmedi. Odada baza vardi üzeri esya dolu. Dolap gelse yerlescek

Nevresim nerden siparis ettin. 70×140 benim yatak uygun bulmak zor oluyor

Bende daha besigi almadim kizlar cunku karar veremedim. Kiyafetleri falan yikamadim daha
Bende de yataksız 1 besik ve 1 anne yani besik var. Baska da bisey yok. Esyalar ortada duruyor. Bence cabuk karar ver şu süreçte teslimi cok uzun sürüyor. Benim besik ellerinde olmasaydi bana aralik sonuna teslim edeceklerdi Allahtan ellerinde varmış. Yatak desen kasim sonunda gelcek

Nevresim nerden siparis ettin. 70×140 benim yatak uygun bulmak zor oluyor
Canım şurdan söyledim 350 tl dedi bir çok sayfaya sordum 500-600 bandı fiyat verdiler bunu tercih ettim o yüzden

Eklentiler

• D6DEBC8B-16A8-473F-B577-D10A2B03625F.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…