2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Aynen oyle bizde ilk araba aldik 8-9 hafta dediler sonra o araba artik uretilmiyormus simdi yeni aldik oda Allahtan varmis aldik hemen. Besigin markasina karar verdim ama modeline vermedim sitesinden alicam Allahtan 1 haftada geliyor. Gerisi hep ufak seyler kaldi

ben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklinde
Eki Görüntüle 2699292
Aman gelenlere söyle de cocopops sanıp yemesinler ben de düşündüm de herkes anlamayabilir ne olduğunu

Canım telaslanma bol su iç onun dışında karpuz ve havuç suyunun suyu arttırdığını biliyorum deneyebilirsin bı çok kişi öyle yapiyo ve bebeğe de faydalı

Benimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok hala ikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
puset avize ve hali kaldi benimde

bi zahmet ustunu okusunlar aptal degiller ya onu yiyecek kadar aptalsa da birak yesinler
Ahahaahahah kız ben nikahımda bir öğretmen olarak kitap ayracı dağıtcaktım da anlamazlar diye magnet dağıttım onu da anladılar mı şüpheliyim hala ahaha

Ahahaahahah kız ben nikahımda bir öğretmen olarak kitap ayracı dağıtcaktım da anlamazlar diye magnet dağıttım onu da anladılar mı şüpheliyim hala ahaha
o kesime ne dagitirsan dagit anlmazlar zaten sen anlayanlari dusun

Ne marka düşünüyorsun? Anne yani mi normal besik mi

o kesime ne dagitirsan dagit anlmazlar zaten sen anlayanlari dusun
Ahaha ben en iyisi çikolata dağıtayım riske girmeye gerek yok zaten kim gelcek ki ya, bana gelen olmaz. akrabalar genelde Bursa'da falan. Zaten korona da olduk ya eve girmeye çekinirler şahsen ben de korona geçiren birinin evine gitmeye çekinirdim sanırım

Benimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok hala ikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
Ay avize bende de yok ınstagramda bohemstil diye bir sayfa var ordan hasir tavşan modelinden alcam cok tatlı

bende 25-30 tane yapcam umarim 1 kisi bile gelmez hepsi elimde kalir

Benim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim

Eklentiler

• 1D71C7FE-4632-4360-AC07-F93DB0F5F8C4.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 61
Ay avize bende de yok ınstagramda bohemstil diye bir sayfa var ordan hasir tavşan modelinden alcam cok tatlı
Bende gormustum onu canim cok guzel haftasonu avizecileri gezecegim bulamazsam bende ya makromelerden yada hasir modellerden bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…