Bende de yataksız 1 besik ve 1 anne yani besik var. Baska da bisey yok. Esyalar ortada duruyor. Bence cabuk karar ver şu süreçte teslimi cok uzun sürüyor. Benim besik ellerinde olmasaydi bana aralik sonuna teslim edeceklerdi Allahtan ellerinde varmış. Yatak desen kasim sonunda gelcek
Aynen oyle bizde ilk araba aldik 8-9 hafta dediler sonra o araba artik uretilmiyormus simdi yeni aldik oda Allahtan varmis aldik hemen. Besigin markasina karar verdim ama modeline vermedim sitesinden alicam Allahtan 1 haftada geliyor. Gerisi hep ufak seyler kaldi
ben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklinde Eki Görüntüle 2699292
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 27.haftadayım herşey yolundaydı ama doktor bugün göbek çevresi 3-4 gün geriden geliyor bide suyun azalmış coraspine başlayalım dedi korkulacak bişey yok önlem amaçlı dedi ama çok korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Canım telaslanma bol su iç onun dışında karpuz ve havuç suyunun suyu arttırdığını biliyorum deneyebilirsin bı çok kişi öyle yapiyo ve bebeğe de faydalı
Benimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok hala ikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
Benimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok hala ikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
Ahahaahahah kız ben nikahımda bir öğretmen olarak kitap ayracı dağıtcaktım da anlamazlar diye magnet dağıttım onu da anladılar mı şüpheliyim hala ahaha
Ahahaahahah kız ben nikahımda bir öğretmen olarak kitap ayracı dağıtcaktım da anlamazlar diye magnet dağıttım onu da anladılar mı şüpheliyim hala ahaha
Aynen oyle bizde ilk araba aldik 8-9 hafta dediler sonra o araba artik uretilmiyormus simdi yeni aldik oda Allahtan varmis aldik hemen. Besigin markasina karar verdim ama modeline vermedim sitesinden alicam Allahtan 1 haftada geliyor. Gerisi hep ufak seyler kaldi
Ahaha ben en iyisi çikolata dağıtayım riske girmeye gerek yok zaten kim gelcek ki ya, bana gelen olmaz. akrabalar genelde Bursa'da falan. Zaten korona da olduk ya eve girmeye çekinirler şahsen ben de korona geçiren birinin evine gitmeye çekinirdim sanırım
Ahaha ben en iyisi çikolata dağıtayım riske girmeye gerek yok zaten kim gelcek ki ya, bana gelen olmaz. akrabalar genelde Bursa'da falan. Zaten korona da olduk ya eve girmeye çekinirler şahsen ben de korona geçiren birinin evine gitmeye çekinirdim sanırım