Bende bugün büyük boy buzdolabı poşetine koydum üstüne tek tek etiket yapıştırdım dün eşime migrosdan bez çanta al dedim yokmuş bim yada A101 e bakıcam en kötü ihtimal astarım aslında valizde derli toplu olur ama birde onu temizlemek zor geliyor
Hastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
Birincisi neler koydunuz unutmuşum ben eksik olmasın
İkincisi çanta olarak ne kullanıyorsunuz ben kızımda valiz götürmüştüm ama şimdi pandemi olduğu için kararsızım eve gelip lohusa halimle birde valiz temizlemek istemiyorum hurma koysam hurcu da karton büyük çantalara oturtursam olur mu
Fikirlerinizi merak ediyorum
Benim kızımda mart 2015 li geçen sene vermedim 2 sene anaokuluna gidip bunalmasın diye bu sene de nasip olmadı bu pandemi yüzünden korktum çevremdeki ailelerin de hijyenine güvenmiyorum riske atmak istemedim anaokuluna gitmeden okula gidecek olmasına çok üzülüyorum yalan değil keşke o ortamı da tatsaydı gösterilere falan girseydi. Seneye mecburi 1.sınıf erteleme yapılmıyor bu sene başvuran çok olmuş hep olumsuz yanıt almışlar inşallah seneye herşey normale yakın olur bu vakalar biter rahatca göndeririz
Hastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
Birincisi neler koydunuz unutmuşum ben eksik olmasın
İkincisi çanta olarak ne kullanıyorsunuz ben kızımda valiz götürmüştüm ama şimdi pandemi olduğu için kararsızım eve gelip lohusa halimle birde valiz temizlemek istemiyorum hurma koysam hurcu da karton büyük çantalara oturtursam olur mu
Fikirlerinizi merak ediyorum
Ben çanta götürmeyi planlıyordum ama yorumlardan sonra ne yapsam bilemedim acaba her oda boşaldığında dezenfekte edilmiyor mu odalar ? Allah korusun çantayı koyamayacağımız bir ortamda biz nasıl sağlıkla oturabiliriz ki lavabo kullanılıcak yatakta yatılıcak çantadan daha riskli şeyler var çantaya koyup çantayı kilitli bir çöp poşetiyle mi dolaba koysam ay Allahım nasıl kötü bir zaman hepimiz sağlıkla evimize gelelim valla herşey stres sebebi
Ben çanta götürmeyi planlıyordum ama yorumlardan sonra ne yapsam bilemedim acaba her oda boşaldığında dezenfekte edilmiyor mu odalar ? Allah korusun çantayı koyamayacağımız bir ortamda biz nasıl sağlıkla oturabiliriz ki lavabo kullanılıcak yatakta yatılıcak çantadan daha riskli şeyler var çantaya koyup çantayı kilitli bir çöp poşetiyle mi dolaba koysam ay Allahım nasıl kötü bir zaman hepimiz sağlıkla evimize gelelim valla herşey stres sebebi
Canım valla ben çarşaf yastık Bile götürmeyi düşünüyorum aynı şekilde kaşık çatal bardak hastaneninkini kullanırmıyım bilemedim kolonya ıslak mendil birde unutmadan nescafe ve su ısıtıcısı da götürcem sezeryandan sonra içiliyormuş birde eşim kalacağı için onada Kıyafet alıcam valla bitmiyor hazırlıklar
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 27.haftadayım herşey yolundaydı ama doktor bugün göbek çevresi 3-4 gün geriden geliyor bide suyun azalmış coraspine başlayalım dedi korkulacak bişey yok önlem amaçlı dedi ama çok korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 27.haftadayım herşey yolundaydı ama doktor bugün göbek çevresi 3-4 gün geriden geliyor bide suyun azalmış coraspine başlayalım dedi korkulacak bişey yok önlem amaçlı dedi ama çok korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Hastaneye götürdüğünü cantalari eve gelince neden atıyorsunuz hanimlar?? O çanta eve gelince bir odada 2 gün dursa tamam zaten üzerinde virüs varsa da kalmaz iki gune. İçindekileri atar makinaya yikarsiniz. Valizi de birkaç gün sonra siler kaldirirsiniz. Toza toprağa bulanmayacak neticede, normalde de seyahatten dönüşte nasıl yapıyorsanız öyle yaparsınız temizligini.
Bu arada ben bugün doğum yapacagim hastanenin fiyatlarını muhasebeden öğrendim.
Normal doğum 3000TL
Zorunlu sezeryan 4000TL
İsteğe bağlı sezeryan 4500TL
Epidural normal doğum 4000TL
Mesai dışı doğum fark ücreti 500TL
Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kaliniyormus.
Bu arada ben bugün doğum yapacagim hastanenin fiyatlarını muhasebeden öğrendim.
Normal doğum 3000TL
Zorunlu sezeryan 4000TL
İsteğe bağlı sezeryan 4500TL
Epidural normal doğum 4000TL
Mesai dışı doğum fark ücreti 500TL
Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kaliniyormus.
korse konusuz çözemediğim bir konu sezeryan icin olan farkli normal olan icin olan farkli diyolar. kimi doktor hemen ertesi gün korse kullan diyor kimisi 1 hafta bekle diyor valla ne yapacağım anlamadim
Yine uyuyamadım kalsiyum eksikliği var ama ilaç kullanıyorum süt içiyorum ama yine de bu bacak huzursuzluğu ve ağrılardan uyuyamıyorum önceki hamileliklerim de böyle bişey yaşamadım ne yapsam iyi gelir var mı aynı sıkıntıyı yaşayan? İlk defa bu gebeliğimde ödem de oldu eve tıkılmaktan mıdır acaba zannedersin 28 değil 40 yaşında hamileyim
Bende bugün bunlardan bir burç hazırladım içine ayrı poşetlediğim Kıyafetleri koydum karar verdim bunu sağlam karton bir çantaya oturtucam 2 tanede market çantası alıcam birine emzik biberon mama göğüs pedi vs diğerine yiyecek falan koyacak kayısı kompostosu falan
Bence pratik bir fikir Olmuş sizinkide valizle uğraşmayalım
Evet, hem mikrop ve hastalık açısından valiz almaktan vaz geçtim.Bende ayrı bebek kıyafetleri koydum, ayrı benimkiler ve üçüncüye ped, bez ve bütün diğer hijyen malzemeleri topladım. Vakumlu poşete yerleştirdim şimdilik, toz girmesin diye.