2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En güzeli eşinle geçirmen yeğenlerin varmış zaten az çok tecrüben vardır. Ben bu sefer eşimi yanımda istiyorum
Aynen canım yigenlerim yanımda olmasa bile çok bakmisligim var ben ilk olacak diye tedirgin değilim ama o an nasıl bı durumla karşılaşirim bilmiyorum burda hemşireler filan yardım etmiyo öyle özel hastane olsa bile bı emzirmeye gelir gerçi bir gün kalıyorsun ama bilmiyorum yinede eşim başarabilir mi

Hastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
Birincisi neler koydunuz unutmuşum ben eksik olmasın
İkincisi çanta olarak ne kullanıyorsunuz ben kızımda valiz götürmüştüm ama şimdi pandemi olduğu için kararsızım eve gelip lohusa halimle birde valiz temizlemek istemiyorum hurma koysam hurcu da karton büyük çantalara oturtursam olur mu
Fikirlerinizi merak ediyorum

Ben de valizle ugrasmak istemiyorum. Koroplastin kilitli posetlerinden aldim hepsini ayri ayri posetliycem. Sonra büyük bir alisveris cantasina koymayi düşünüyorum

Cevabin icin tesekkür ederim rahatladim nedense:) ama bu soguklugu insallah torun geldiginde de yaparlar ve sürekli evimde olmazlar Simdi bana uzak ve mesafeli olanlar torun geldiginde de bi zahmet uzak dursunlar. Allahdan esimde ailesinin bu soguklugunu görüyor. Torun torun diyorlardi alin size torun. Sevginiz sicakliginiz nerde bana da getirme götürme der kaynanam ama bir „hamilelik nasil gidiyor“ sorusunu da ne biliyim cokmu zor aceba. Bir senedir komsun bile ziline basip soruyor ya. Insanlik nerde diyorum bazen. Ama hepinize tskler biraz rahatladim üzülüyordum...

:)
Ben Haziran ayında bu forum buldum. Anlayana çözene kadar Temmuz ayın başından ilk sayfadan okumaya başladım uzun sürdü
Oğluşumuz iyi elhamdulillah! İsim düşündük, nasipse Hamza olucak
Seninki nasıl? Çok iş yaptın geçen gün, bravo! Kendine geldin mi biraz? Ev işleri çok yoruyor ya

Ben 3 tane hurç hazırladım, üzerine de Bebek ve Anne yazıcam. Hastaneden dönünce İn şa Allah, hemen çöpe atacağım hiç eve sokmadan.

Eklentiler

• B490EA73-4EDE-4C71-9ED0-361BEF503175.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 70
Bence sen cesaretlendirmeye başla. Ne kadar yardımcı olurlarsa babalık duygusu o kadar çabuk oturuyor. Ben eşimle sakin kafa 1 gece hastanede geçirmeyi tercih ediyorum. Şimdilik fikrim bu yönde

Ben bunlari koyacagim canim bir sey cikmazsa 34. Hafta gibi hazirlarim diye dusunmustum. Karton canta olur niye olmasin sigdiktan sonra

Eklentiler

• 7AA92687-A7C7-4441-828E-6D48B13E5BA6.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 74
Cantayi da atarim en kötü
Bende bugün büyük boy buzdolabı poşetine koydum üstüne tek tek etiket yapıştırdım dün eşime migrosdan bez çanta al dedim yokmuş bim yada A101 e bakıcam en kötü ihtimal astarım aslında valizde derli toplu olur ama birde onu temizlemek zor geliyor

Bence sen cesaretlendirmeye başla. Ne kadar yardımcı olurlarsa babalık duygusu o kadar çabuk oturuyor. Ben eşimle sakin kafa 1 gece hastanede geçirmeyi tercih ediyorum. Şimdilik fikrim bu yönde
Guvenebilsem cidden o kalır da daha çocuk tutmuslugu bile çok nadir oyuncak bebekle artık pravo yaptircam

Ben 3 tane hurç hazırladım, üzerine de Bebek ve Anne yazıcam. Hastaneden dönünce İn şa Allah, hemen çöpe atacağım hiç eve sokmadan.
Bende bugün bunlardan bir burç hazırladım içine ayrı poşetlediğim Kıyafetleri koydum karar verdim bunu sağlam karton bir çantaya oturtucam 2 tanede market çantası alıcam birine emzik biberon mama göğüs pedi vs diğerine yiyecek falan koyacak kayısı kompostosu falan
Bence pratik bir fikir Olmuş sizinkide valizle uğraşmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…