Hayırlı olsun canim. Ben beşiği cilekten aldim. alirken uyku setini de aldım. Ama yedek nevresim istiyordum. Yatasta gördüm ordan alırım herhalde. Instagramdan alasım gelmiyor nedenseCanım şurdan söyledim 350 tl dedi bir çok sayfaya sordum 500-600 bandı fiyat verdiler bunu tercih ettim o yüzden
Sıkıntı yapma Allah’ın izniyle hepsi olur sen strese girme yeter ki hem bırak olduğu kadar olsun zaten artık ağırlaşıyoruz herşeyin tam olsun die uğraşmaben aldım kurmadım sipariş verdim nevresim gelmedi kapı süsü gelmedi puset örtüsü gelmedi 1 ay süre verdiler dolap alıcam ikeaya gitmem lazım gitmeye keyfim yok herşey ortada duruyoroda savaş alanı gibi oldu kolilerden kendi ailem dahil kimsenin umrunda da olduğumu düşünmüyorum son 1 haftadır stresten kulaklarım çınlıyor tansiyonu ölçüyorum şekeri ölçüyorum normal
Ayva çekerdekleriyle nasıl bir şey yapmıştınız? Hiç duymadımEvet onu bende denemiştim mucize gibi birsey birde çok mastit olmultum soğuk lahana yaprağı koymuştum iyi gelmişti
Ben günde 1 tane alıyorum. Bazen unutuyorum 2 günde bir alıyorum.Kızlar demir hapını günde 1 mi günde 2 mi aliyorsunuz
bana yataştan düz beyaz almış arkadaşım yedek gri konseptli bir oda yapmaya çalışıyorumHayırlı olsun canim. Ben beşiği cilekten aldim. alirken uyku setini de aldım. Ama yedek nevresim istiyordum. Yatasta gördüm ordan alırım herhalde. Instagramdan alasım gelmiyor nedense
Ama bunlar cook güzelmişKapı süsü anahtarlığı da buraya yaptırıyorum renkleri farklı olacak model bu
Puset örtüsü de bu o kral tacını istemedim oğlum için çünkü kral değil insan yetiştirmek istiyorum aşırı takıntılıyım sanırım
ben aldım kurmadım sipariş verdim nevresim gelmedi kapı süsü gelmedi puset örtüsü gelmedi 1 ay süre verdiler dolap alıcam ikeaya gitmem lazım gitmeye keyfim yok herşey ortada duruyoroda savaş alanı gibi oldu kolilerden kendi ailem dahil kimsenin umrunda da olduğumu düşünmüyorum son 1 haftadır stresten kulaklarım çınlıyor tansiyonu ölçüyorum şekeri ölçüyorum normal
Bende daha besigi almadim kizlar cunku karar veremedim. Kiyafetleri falan yikamadim daha
Benim sadece bebek arabası kaldı büyük eşyalardan ☺
160 tl dedi canım kapı süsüne kargo dahildi sanırım arkadaşım da buraya yaptırdı çok memnun kaldı o yüzden buraya yaptırdım , puset örtüsü 100 tl idi yanlış hatırlamıyosam 110 ödemişim kargo dahil .. bence gerek yok aldıysan hepsi aynı görevi görüyorAma bunlar cook güzelmişgule gule kullansin bebis.kapı süsüne kac tl dediler acaba? Puset örtüsü babyjem muslin puset örtüsü aldim da ince baya. Bundan yaptırmaya gerek var mi ki sence tekrar kafam karıştı
İnstagramda nisse home diye bir sayfa var. Ben ordan yaptırdım ölçüye göre yapıyor. Ama öyle süslü püslü şeyler değil genelde poplin pazen falan. Ben lastikli çarşaf yaptırdım normal çarşaf kendim de sevmiyorumNevresim nerden siparis ettin. 70×140 benim yatak uygun bulmak zor oluyor
Canım 40 ml al bence baybmaal ve e bebekte 55 liraya dusuyo emzirme haftasian özel bı çok üründe indirim var bakin derimKızlar bu kremin 10 ml mi alsam 40 ml mi
Kapı süsünü kapıya mı ascaksın canım ya çiviyle oluyor di mi? Bana pek mantıklı gelmiyor kapıyı delmek ama alıp odasına asarım ya da hiç almam bilemedim kararsızımKapı süsü anahtarlığı da buraya yaptırıyorum renkleri farklı olacak model bu
Puset örtüsü de bu o kral tacını istemedim oğlum için çünkü kral değil insan yetiştirmek istiyorum aşırı takıntılıyım sanırım
Hiç bilmiyorum dediğin gibi çok seçenek war o yüzden onu biraz erteledim bu ayın sonuna doğru onu da aradan çıkarsam iyi olcak ama karar verme aşaması zorCanım stres yapma hallolur inşallah. Ben bilerek biraz geciktirdim ama artık sipariş versem iyi olacak sanırım. Kıyafetlerini vs aldım ama yıkayıp ütülemedim. Ben de hep yalnız halletmeye çalışıyorum. Eşim bile farklı şehirde
Aynı durumdayım inşallah yetiştiririz.
Maşallah canım bebek arabasında çok seçenek var hangi marka ve model düşünüyosun? Ben hala karar veremedim.
Kapının üst kısmında çivi vardı zaten oraya asıcam yine şu an senelerdir duran bir balık vardı zaten onu çıkarıp onu takıcam nasipseKapı süsünü kapıya mı ascaksın canım ya çiviyle oluyor di mi? Bana pek mantıklı gelmiyor kapıyı delmek ama alıp odasına asarım ya da hiç almam bilemedim kararsızım
Canım son haftalarda baslaniyo diye biliyorum çünkü kremde bı özellik varmış doğumu kolaylaştırıyomus ayrıca göğüslerin uyarilmasi filan doktora danışarak kullanılmalı bence ama yorumlar gayet güzel bende alacağım.Kaçıncı haftada başlıyordu tatlım
bende 30 tane yaptırdım çok yaptırmadım anı kalsın istiyorum aileme dağıtsam biter zatenDağıtmalık hediyelik olayına karar weremedim yaaa kimse gelmicek die salladım ben onu bu virüs muhabbetine ama sizde görünce acaba yapsam mı die düşündüm şimdi
cift tarafli bant isini gorurKapı süsünü kapıya mı ascaksın canım ya çiviyle oluyor di mi? Bana pek mantıklı gelmiyor kapıyı delmek ama alıp odasına asarım ya da hiç almam bilemedim kararsızım
Dunde bir kez alıyorum aksam yemekten iki saat sonraKızlar demir hapını günde 1 mi günde 2 mi aliyorsunuz
ben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklindeDağıtmalık hediyelik olayına karar weremedim yaaa kimse gelmicek die salladım ben onu bu virüs muhabbetine ama sizde görünce acaba yapsam mı die düşündüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?