2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım şurdan söyledim 350 tl dedi bir çok sayfaya sordum 500-600 bandı fiyat verdiler bunu tercih ettim o yüzden
Hayırlı olsun canim. Ben beşiği cilekten aldim. alirken uyku setini de aldım. Ama yedek nevresim istiyordum. Yatasta gördüm ordan alırım herhalde. Instagramdan alasım gelmiyor nedense

Sıkıntı yapma Allah’ın izniyle hepsi olur sen strese girme yeter ki hem bırak olduğu kadar olsun zaten artık ağırlaşıyoruz herşeyin tam olsun die uğraşma

Evet onu bende denemiştim mucize gibi birsey birde çok mastit olmultum soğuk lahana yaprağı koymuştum iyi gelmişti
Ayva çekerdekleriyle nasıl bir şey yapmıştınız? Hiç duymadım paylaşır mısınız lütfen. Ben çok sorun yaşadım maalesef kızımla emzirirken kanla beraber emziriyordım, çok canım yanıyordu, ne kremler kullandım hiç bir fayda olmadı

Kapı süsü anahtarlığı da buraya yaptırıyorum renkleri farklı olacak model bu
Puset örtüsü de bu o kral tacını istemedim oğlum için çünkü kral değil insan yetiştirmek istiyorum aşırı takıntılıyım sanırım

Eklentiler

• 00AD3822-D940-4E49-ABD3-73E8AEE1844E.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 45
  • B724DB0E-7D35-4C0C-8B7C-FDCCF89BA236.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 49
Hayırlı olsun canim. Ben beşiği cilekten aldim. alirken uyku setini de aldım. Ama yedek nevresim istiyordum. Yatasta gördüm ordan alırım herhalde. Instagramdan alasım gelmiyor nedense
bana yataştan düz beyaz almış arkadaşım yedek gri konseptli bir oda yapmaya çalışıyorum o yüzden içimde kalacağına aldım cibinlik de alcam sanırım

Ama bunlar cook güzelmiş gule gule kullansin bebis.kapı süsüne kac tl dediler acaba? Puset örtüsü babyjem muslin puset örtüsü aldim da ince baya. Bundan yaptırmaya gerek var mi ki sence tekrar kafam karıştı

Canım stres yapma hallolur inşallah. Ben bilerek biraz geciktirdim ama artık sipariş versem iyi olacak sanırım. Kıyafetlerini vs aldım ama yıkayıp ütülemedim. Ben de hep yalnız halletmeye çalışıyorum. Eşim bile farklı şehirde

Bende daha besigi almadim kizlar cunku karar veremedim. Kiyafetleri falan yikamadim daha

Aynı durumdayım inşallah yetiştiririz.

Benim sadece bebek arabası kaldı büyük eşyalardan ☺

Maşallah canım bebek arabasında çok seçenek var hangi marka ve model düşünüyosun? Ben hala karar veremedim.

160 tl dedi canım kapı süsüne kargo dahildi sanırım arkadaşım da buraya yaptırdı çok memnun kaldı o yüzden buraya yaptırdım , puset örtüsü 100 tl idi yanlış hatırlamıyosam 110 ödemişim kargo dahil .. bence gerek yok aldıysan hepsi aynı görevi görüyor

Nevresim nerden siparis ettin. 70×140 benim yatak uygun bulmak zor oluyor
İnstagramda nisse home diye bir sayfa var. Ben ordan yaptırdım ölçüye göre yapıyor. Ama öyle süslü püslü şeyler değil genelde poplin pazen falan. Ben lastikli çarşaf yaptırdım normal çarşaf kendim de sevmiyorum

Kapı süsünü kapıya mı ascaksın canım ya çiviyle oluyor di mi? Bana pek mantıklı gelmiyor kapıyı delmek ama alıp odasına asarım ya da hiç almam bilemedim kararsızım

Hiç bilmiyorum dediğin gibi çok seçenek war o yüzden onu biraz erteledim bu ayın sonuna doğru onu da aradan çıkarsam iyi olcak ama karar verme aşaması zor

Dağıtmalık hediyelik olayına karar weremedim yaaa kimse gelmicek die salladım ben onu bu virüs muhabbetine ama sizde görünce acaba yapsam mı die düşündüm şimdi

Kapı süsünü kapıya mı ascaksın canım ya çiviyle oluyor di mi? Bana pek mantıklı gelmiyor kapıyı delmek ama alıp odasına asarım ya da hiç almam bilemedim kararsızım
Kapının üst kısmında çivi vardı zaten oraya asıcam yine şu an senelerdir duran bir balık vardı zaten onu çıkarıp onu takıcam nasipse

Eklentiler

• 33B8B509-EC87-477D-97C3-37313DB50041.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 51
Kaçıncı haftada başlıyordu tatlım
Canım son haftalarda baslaniyo diye biliyorum çünkü kremde bı özellik varmış doğumu kolaylaştırıyomus ayrıca göğüslerin uyarilmasi filan doktora danışarak kullanılmalı bence ama yorumlar gayet güzel bende alacağım.

Dağıtmalık hediyelik olayına karar weremedim yaaa kimse gelmicek die salladım ben onu bu virüs muhabbetine ama sizde görünce acaba yapsam mı die düşündüm şimdi
bende 30 tane yaptırdım çok yaptırmadım anı kalsın istiyorum aileme dağıtsam biter zaten

ben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…