Canım ben de Mochi alacaktım ama o sütü gelenler için toplayıcı olarak iyiymiş. Ben Lansinoh veya Wee'nin manuel pompasını alacağım.
Bebeğinin gelisimi gayet güzel canım maaşallah,hiç uzme kendini. Doktorun diyet dediyse mutlaka uymaya çalış. Ben de diyet yapıyorum arada kacamaklarim oluyor doktor da kasma kendini o kadar olur dedi. Bebeğimin suyu vs normalmiş. Hergun 6 kez aç/yok şeker olçuyorum.
Ben Perşembe günü kontrole gittim, şuan kafa yukarıda ayaklar aşağıda ama daha doğum pozisyonu için erken, pozisyonu değişir dedi.
Ben de uzuuun zamandır yemiyorum diye bu sabah açma yedim, hâlâ yemek borum yanıyor ve midem hazmetmedi
son 1 haftadir mide sıkıntım var.doktoruma da söyledim, artık bebek mideye baskı yapıyor ondan olur dedi.
Çok güzeller canım.
Açlık 95 altı olması gerekiyor dedi benim doktorum.
Bende de hiç sut veya sıvı vs gelmiyor.
Canım doktorun neden öyle söylüyor bilmiyorum ama ister clexane olsun ister oksapar vs olsun farketmiyor hepsinin içeriği aynı demisti bana doktorum. Göbekten vuramiyorsan kol veya bacaktan vurabilirsin dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de aynısını söyledi hatta ama benim kol çok acımıştı hala göbekten vuruyorum. Ayrıca göbekten vurulmanin da bir sakıncası yok bebek çok derinlerde ona ulaşması imkansız dedi.