2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde yarın kontrolüm canım soracam bende inşallah. Aynen koku yok bende de. Çok tecrubesiziz ya ilk olunca. Herseyde panik yapıyorum ben.
Aynen öyle canım doktor bana diyo zaten kafamı karıştırıyosun diye sızıntı olduğu zaten bebeğin suyundan anlasiliyo direk alttan bakmadan da anliyolar diye biliyorum

aynen bende evde kurutuyorm bide zamanlamam yanls oldu. evdeki temizlik bitmeden girismemeliymisim bu ise gec anladm
Bende temizlikçi çağırcaktım arkadaşlarım bebek kıyafetlerini yıka ütüle dolapları hallet öyle çağır dedi şu an onları alnından öpesim var gerçekten
Çok yoruldum hala uğraşıyorum

Dolap kokusunu soran bir arkadas vardi. Biz kurali bir hafta oldu ben cekmeceleri acik havalandirdim bir hafta oldu kokusu cikti

Ohh maşallah kız ne yedin
Biz de yapalım

Benimki de ulaşması imkansız dedi ama ben iğneyi yaparken çok sert bi şekilde dönmeye başlıyor minnoşum. Ondan korkuyorum. Karnım oraya toparlanıyor dağ gibi kalıyor

Amin canım çok amin. Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı

Kızlar sizin de minnoşlarınız yaramazlık yapmaya başladı mı? Benimki sol kaburgamdan hoşlanmadı. 2gündür ittiriyor kaburgamı, acıyor uykudan uyandırıyor. Acaba ne alıp veremediği var kaburgamla

Aynen öyle canım doktor bana diyo zaten kafamı karıştırıyosun diye sızıntı olduğu zaten bebeğin suyundan anlasiliyo direk alttan bakmadan da anliyolar diye biliyorum

Evet canım bugün oldu bende hiç olmuyordu. Alttan yırtılma varmı diye bakiyolarmis. Inşallah bi sorun yoktur. Az önce yine gelmiş moralim bozuldu

Kendinini o kadar yorma bence, dün biraz dolaştım ve 3 kere merdiven çıktım indim sadece ve hafif su geldi bugün benden keşke hiç cikmasaydim.

Yaa başıma gelen bir olay gerçekten arındırmak çok zor. Geçen yıl bu zamanlar bodruma kedi girmiş bende birşeyler almak için inmiştim ama pireyi hiç fark etmedim. Eve çıktım ayaklarıma binmişler bütün evde pireler zıplıyordu eşimle mahvolduk temizlerken ilaç aldı eşim eczaneden bayerin di sanırım heryeri ilaçladı çok şükür fayda etti. Size de çok geçmiş olsun

Kendinini o kadar yorma bence, dün biraz dolaştım ve 3 kere merdiven çıktım indim sadece ve hafif su geldi bugün benden keşke hiç cikmasaydim.
canım normal suyun gelmesi o ıslaklıktan çok daha farklıymış korkma

Kızlar sizin de minnoşlarınız yaramazlık yapmaya başladı mı? Benimki sol kaburgamdan hoşlanmadı. 2gündür ittiriyor kaburgamı, acıyor uykudan uyandırıyor. Acaba ne alıp veremediği var kaburgamla
Benim de ilk kızım karnımda hep kaburgalarımı iterdi biraz daha sabır canım az kaldı

ya benimkide bikac gundur kaburgama dogru ittiriyor ara ara sag kaburgami acitiyor. Simdiden boyleyse son haftalarda dusunemiyorum. 2 hafta onden gidiyor boyu da uzunmus ondan mi erken basladi acaba

Baş Aşağı iken aynı şekilde ittiriyordu ama galiba yine bizimkinin kafası Yukarı çıktı

Baş Aşağı iken aynı şekilde ittiriyordu ama galiba yine bizimkinin kafası Yukarı çıktı
Anlamıyorum ki. Demin de yuvarlak bişey vardı mideme yakın. Tepe gibi oluyordu. Sabah baş aşağı oluyor da akşamları mı dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…