Benim de ikisi farklıydı ama son zamana kadar ikisinden de emdi sadece son bir kaç ay onu bıraktı pompa
Normal doğumu kolaylaştırmak için egzersizler var çok takılmayın bence yüzyıllardır kadınların yapabildiği birşey demek ki yapılıyor
Ben ssvd denemeyi istiyorum başarabilirsem
Bence siz de normal doğum yapabilirsiniz
Bende temizlikçi çağırcaktım arkadaşlarım bebek kıyafetlerini yıka ütüle dolapları hallet öyle çağır dedi şu an onları alnından öpesim var gerçekten
Çok yoruldum hala uğraşıyorum
Hıııı bir de yeni doğum yapmış Normal doğumun alasını yaşamış biri olarak size tavsiyem normal filan aman diyim :) o sancı o işkence değmez ya epidural yapacaksanız bilemem de benim herşeyim normal olmasına rağmen 3 saat bebek çıkmadı neyse doğumdan sonra ebelerimle bol acılı çöp poşeti gibi dikişler sırasında sohbet ettik :))))) aman diyim epidural yapacaksanız yapın
Hıııı bir de yeni doğum yapmış Normal doğumun alasını yaşamış biri olarak size tavsiyem normal filan aman diyim :) o sancı o işkence değmez ya epidural yapacaksanız bilemem de benim herşeyim normal olmasına rağmen 3 saat bebek çıkmadı neyse doğumdan sonra ebelerimle bol acılı çöp poşeti gibi dikişler sırasında sohbet ettik :))))) aman diyim epidural yapacaksanız yapın
Sizin doğumunuz zor geçti diye neden insanları normal doğuma karşı yönlendiriyorsunuz anlayamadım, ki Aralık anneleri topiğinden bile değilsiniz. Herkesin doğumu, bedeni, psikolojisi acı eşiği aynı olmayabilir. Siz bir daha yapacaksanız sezeryan ya da epidural yaparsınız o zaman. Bu konularda kimsenin kimseye akıl verme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Doğum yapacak kadına iyi dilekler sunulur benim bildiğim adabı budur.
Perşembe günkü kontrolümde doktorum bana ozellikle söyledi; nasıl doğum yapacağım diye düşünüp strese girme bebek de etkilenir, ayrıca bunun tansiyon ve şekeri bile yukseltme etkisi var diye. Bu bebek bir şekilde dünyaya gelecek, böyle düşün kendini rahatlat dedi.
Şimdi durduk yere kendisine normal doğum hakkında soru bile yöneltilmemiş biri, damdan düşer gibi olumsuz şeyler yazınca gel de sinirlenme gece gece...
Arkadaşlar az önce lavaboya gittim.
Afedersiniz 3 4 gündür kaşıntım vardı.
İdrar sonrası kaşındı rahmin kaşıdım sonra peçeteyle kurulayayım derken peçeteye kan gördüm.
Çok kaşıdığım için olabilir mi.
Yoksa gerçekten içerden mi oldu.
Endişelendim
Arkadaşlar az önce lavaboya gittim.
Afedersiniz 3 4 gündür kaşıntım vardı.
İdrar sonrası kaşındı rahmin kaşıdım sonra peçeteyle kurulayayım derken peçeteye kan gördüm.
Çok kaşıdığım için olabilir mi.
Yoksa gerçekten içerden mi oldu.
Endişelendim