2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
biz bebek yokmus gibi davraniyoruz o esnada sonrasinda da esimde bi korku bisey oldu mu gibi bi endise olmuyor
Ya biz bi kere yaptık doktor artık serbest deyince, çok komikti. Lidya içimde hareketlendi sonra gülmeye başladık konsantre gitti bıraktık bi daha da teşebbüs etmedik hiç zor iş yani onu unutup yapmak kendini hatırlatıo

Çok fena gerçekten asmak asılmıyor dışarıya da asmak istemedim evin içinde kurutmaya çalışıyorum Kurutma makinesi de önerilmiyormuş çok yordu gerçekten
Niye önerilmiomuş ben kendimi kurutma makinesine kasıyordum ya

Kızlar ayak numaralarınızda değişim oldu mu ben normalde spor ayakkabıda 40 41 giyiyordum artık sıkıyorlar. Eşimin 43 numara spor ayakkabıları çok rahat oluyor. Bgn kendime 43 no spor ayakkabı aldım çok az bol. Böyle kalmazlar di mi ya

ayak numaram 34. hamile oldugumu ilk ogrendgmde insalah buyur de bi 36 olur dedim ama hala ayni

esim sagolsun goguslerimi hic rahat birakmiyor
Benimki de öyleydi ordan şıp diye anladım ciddi bi şekilde uyardıktan sonra artık yapmıyor
Kullandığım uygulamada okudum. Bu dönem göğüslerin uyarılması kasık sancısına bile getirip çıkarabiliyormuş.

gecen hafta bizimde oyle oldu ya ugrastik ugrastik sonra ben sinirlendim olmuyo yeter diye benim bide istedigim gibi olmazsa sinirlenip birakma huyum var

Canım ablamda clexane kullandı hep koldan yaptı. Ayrıca babamda bypassli olduğundan ameliyat öncesi direk koldan vuruluyodu oda clexane di . Her doktora farklı mı bilmem ama saçma.
Valla bilemiyorum canım. Bizim doktorlar biraz farklı sanki.

Şaşırdım sadece göbekten demesine çünkü aynı iğneden bahsediyoruz. Clexane oksapar enox hepsi aynı.
Evet hatta sordum zorlananlar koldan bacaktan yapıyor bende yapabilirmiyim diye. Onlar belki başka iğne kullanıyorlar ama senin kullandığını göbekten başka yere yapsan aynı etkiyi almazsın diyor. Benim de pıhtılaşmam had safhada olduğu için o öyle diyince mecbur kabullendim yeterki pıhtılaşmam olmasın bebeğime yeterli kan gitsin

Kizlar mahvoldum ben. Arka bahçede kedi ölmüş. Eşim de koku olmasin atayim diye asagi indi atti ama bacaklarini falan pire sarmış o esnada. Her ne kadar temizlenip girse de eve de girdi pire haliyle. Hemen ilaclama firmasını aradik ama mahvoldum yani. Halılar, kıyafetler, bebisin kiyafetleri de havalansin diye ortadaydi. 2 hafta temizlikle ugrasirim artik. Pireye mi uzuleyim Su korona zamani eve birilerinin girip saga sola dokunmasına mi üzüleyim bilemedim

Üzerini kapının önünde çıkartıp girseydi keşke eve

Canım ben de Mochi alacaktım ama o sütü gelenler için toplayıcı olarak iyiymiş. Ben Lansinoh veya Wee'nin manuel pompasını alacağım.
Bebeğinin gelisimi gayet güzel canım maaşallah,hiç uzme kendini. Doktorun diyet dediyse mutlaka uymaya çalış. Ben de diyet yapıyorum arada kacamaklarim oluyor doktor da kasma kendini o kadar olur dedi. Bebeğimin suyu vs normalmiş. Hergun 6 kez aç/yok şeker olçuyorum.
Ben Perşembe günü kontrole gittim, şuan kafa yukarıda ayaklar aşağıda ama daha doğum pozisyonu için erken, pozisyonu değişir dedi.
Ben de uzuuun zamandır yemiyorum diye bu sabah açma yedim, hâlâ yemek borum yanıyor ve midem hazmetmedi son 1 haftadir mide sıkıntım var.doktoruma da söyledim, artık bebek mideye baskı yapıyor ondan olur dedi.
Bebek görmeye gelen Misafir hediyelik için bunu yaptırdım daha gelmedide sizce nasıl. ?
Çok güzeller canım.
sonuçların normal aslında
açlık 80 yukarı olmamalı
1 saat sonra 180
2 saat sonra 140
Seninkiler güzel gözüküyor. Akşam belki meyve yemişindir ondan açlık 5-6 oynuyor.
Açlık 95 altı olması gerekiyor dedi benim doktorum.
gogsunden sut gelen arkadaslar. ben bakiorm bakiorm bende bsey yok bu sutum olmucagi anlamina gelirmiiii
Bende de hiç sut veya sıvı vs gelmiyor.
Benimki clexane. Doktorum bu iğnenin sadece göbekten yapıldığını söyledi
Canım doktorun neden öyle söylüyor bilmiyorum ama ister clexane olsun ister oksapar vs olsun farketmiyor hepsinin içeriği aynı demisti bana doktorum. Göbekten vuramiyorsan kol veya bacaktan vurabilirsin dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de aynısını söyledi hatta ama benim kol çok acımıştı hala göbekten vuruyorum. Ayrıca göbekten vurulmanin da bir sakıncası yok bebek çok derinlerde ona ulaşması imkansız dedi.

Bunu tavsiye eden var mi sevgili anneler..stelizator, mama ısıtıcısı, buharda pişirme vs...kullanan falan oldu mu aranızda

Eklentiler

• IMG-20201004-WA0010.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 20
Canim bilemedim kalp hastalarına dahi kldan yapıyorduk düşün artik. Ortapedi servisindeki hastalarada.
Kuzenim koronadan hastanede kaldı hemsireler koldan yapmış kan sulandırıcıyı. Ayni benim kullandığım.Çıktıkdan sonra bacakdan da göbektende yapabilirsin demişler.
Ha şunu duydum tüp bebek tedavisinde bana da dediler tup bebek iğneleri göbekten olur diye. Ama bizimkiler kan sulandırıcı.
Benim doktorum taa ilk aylarda bile bacaktan yapabilirsin dedi ben kolay olduğu icin göbekten yapıyordum.
Yinede doktorunun tavsiyesine uyman seni rahatlatır. Allah kolaylık versin canım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…