2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhabalar, ben de 6. Haftadan beri çok yoğun bulantı ve kusma yaşıyorum, zofer/dramamine/serum hepsini denedim, bulantımı kesen hiçbirşey yok resmen. Biraz psikolojim bozulmaya başladı, 10. Haftam dolmak üzere, 9 ay nasıl geçer ki bu şekilde

bnde senindurumundaym dun basladm hala devam ediyor. smdilk katlayp hurca koydm utuleyene kadr. ama kac gunde utuleyeblrm blmiorm

12 . haftada gecer diyolar canm. benm 6 ay surdu ama ben artk metpamid icmeye baslamistm kan geliyordu kusmaktan agzimdan

12 . haftada gecer diyolar canm. benm 6 ay surdu ama ben artk metpamid icmeye baslamistm kan geliyordu kusmaktan agzimdan
Canım ben bütün ilaçları denedim, kusmayı biraz engellese de bütğn gün bulantıyla baş etmem gerekiyor ... 6. Haftadan beri böyleyim neredeyse 4 hafta oldu ... İnşallah geçer 10. Haftam bitiyor yarın Bu şekilde 9 ay nasıl geçer bilemiyorum bebeklerim iyi olsun diye dua ediyorum, onların varlığına şükrediyorum ama çok tatsızım

gogsunden sut gelen arkadaslar. ben bakiorm bakiorm bende bsey yok bu sutum olmucagi anlamina gelirmiiii
Canım benim ilk hamileliğimde bir damla dahi süt akıntım olmadı ama sezaryenden sonra bir süt geldi hemde aşırı yağlıydı sütüm ,benim çocuk ayda 2 kilo alıyordu Yani sütüm gelecek gelmeyecek diye kafana takma

Ya gercekten mi bende minik minikler diye hemen oluverir saniyordum

bizimde haftada 1 oluyor canim kendimize gun belirledik cumartesileri sadece
Benim eşim çok cekiniyo bişey olacak diye helecki su haftalarda tetikliyomus ama son gün bile ilişki yaşayan var tabi normal doğum istenirse gibisinden iki kere filan oldu da sonrasında soruyo bişey geldimi sıkıntı varmı filan bende o yüzden yanasmiyorum

Kızlar merhaba instgramdan ..... takip ederseniz çok sevinirim üstelik pierre cardin ve kanz bebek arabalarında burdan gelenlere özel çok çok iyi indirim yapıyoruz ❤ sağlıkla bebişelerinizi kucağınıza alın

Son düzenleyen: Moderatör:
biz bebek yokmus gibi davraniyoruz o esnada sonrasinda da esimde bi korku bisey oldu mu gibi bi endise olmuyor

İki gündür bendede var yarın kontrolüm var soracağım ama sanırım bebek baskı yaptığından idrar gibime geliyo ani harekette akiyomus gibi bol su içtiğimiz için zaten kokusuz oluyo oda

Canim prilam dr diye bi ilac var o bana iyi gelmisti
Doktoruna danışıp alabilirsin

bnde senindurumundaym dun basladm hala devam ediyor. smdilk katlayp hurca koydm utuleyene kadr. ama kac gunde utuleyeblrm blmiorm
Çok fena gerçekten asmak asılmıyor dışarıya da asmak istemedim evin içinde kurutmaya çalışıyorum Kurutma makinesi de önerilmiyormuş çok yordu gerçekten

biz bebek yokmus gibi davraniyoruz o esnada sonrasinda da esimde bi korku bisey oldu mu gibi bi endise olmuyor
Oda güzel Bizim ilk haftada kanamalı filan oldu onun etkisinde sanırım doktorda yanında bişey soylemiyo bizde sormadık ama doktor yasaklasa bile dinlemeyip girenler bile varmış kimle konuşsam ilk olduğundan normal karsiyolarmis ben halimden memnunum zaten onu düşündüğümden diyorum ki şuan zaten evimizde değiliz orda burda takildigimizdan da olacağı varsa olmuyo haliyle

sizinki yeniden kavusmak gibi olacak desene

İki gündür bendede var yarın kontrolüm var soracağım ama sanırım bebek baskı yaptığından idrar gibime geliyo ani harekette akiyomus gibi bol su içtiğimiz için zaten kokusuz oluyo oda

Benimde yarın kontrolüm canım soracam bende inşallah. Aynen koku yok bende de. Çok tecrubesiziz ya ilk olunca. Herseyde panik yapıyorum ben.

Çok fena gerçekten asmak asılmıyor dışarıya da asmak istemedim evin içinde kurutmaya çalışıyorum Kurutma makinesi de önerilmiyormuş çok yordu gerçekten
aynen bende evde kurutuyorm bide zamanlamam yanls oldu. evdeki temizlik bitmeden girismemeliymisim bu ise gec anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…