Ben yenidoğan için aldıklarını virüsten dolayı 60 derecelik programda yıkadım. Hepsi pamukluydu kuçulmuslermidir yeniden mi almalıyım? Moralim bozuldu.
Canım KKumsal17
geçmiş olsun pireler için öncelikle. Şu avizeyi buldum, gökkuşağı aksesuarları seven birisi olarak nasıl sence bu desenden wellsoft battaniye de yaptırmıştım odada somon renkleri de hakim olcak ya bunu ya tavşanlıyı alcam. Ama ikinci erkek olursa falan diye direkt tavşanlıyı mı alsam kafam karışık
Canım KKumsal17
geçmiş olsun pireler için öncelikle. Şu avizeyi buldum, gökkuşağı aksesuarları seven birisi olarak nasıl sence bu desenden wellsoft battaniye de yaptırmıştım odada somon renkleri de hakim olcak ya bunu ya tavşanlıyı alcam. Ama ikinci erkek olursa falan diye direkt tavşanlıyı mı alsam kafam karışık
Sag ol canım benim. Valla güzelmis bence bu avize de ama bu model baya bi klasikleşti sanki. Tavşanlı çok hoş ama benim odaya uymayacak gibi fiyati da hoşmuş deseni de guzel bence. Bunun bir de uçlarından oyuncak sarkanlari var. Instagramda falan yaptiramaz miyiz ki acaba
Yaa başıma gelen bir olay gerçekten arındırmak çok zor. Geçen yıl bu zamanlar bodruma kedi girmiş bende birşeyler almak için inmiştim ama pireyi hiç fark etmedim. Eve çıktım ayaklarıma binmişler bütün evde pireler zıplıyordu eşimle mahvolduk temizlerken ilaç aldı eşim eczaneden bayerin di sanırım heryeri ilaçladı çok şükür fayda etti. Size de çok geçmiş olsun
Ahhhh kuzum ahh valla cok kötü olduk. Huylandım ve tiksindim de. Esim silkelemis baya yine eve girmeden o sebepten cok yoktu evde ama hemen ilaclattik tedbiren. Üzerimizi hemen makinaya atmıştık 2kere yıkadım onlari. Makina bitti asarken ölü pireler döküldü evi her yeri sildik süpürdük ilaclamadan sonra. Halıları yarin yikamaciya vercem. Gardrop kapaklarindan birkaci esim eve geldiginde açıkmıs. Gardroptaki elbiseler carsaflar falan hep yikanacak yorgunluktan kızımı da hissedemedim hic. Suan dinlenmeye geçtim ama tekme hissetmeden uyuyamam
Sag ol canım benim. Valla güzelmis bence bu avize de ama bu model baya bi klasikleşti sanki. Tavşanlı çok hoş ama benim odaya uymayacak gibi fiyati da hoşmuş deseni de guzel bence. Bunun bir de uçlarından oyuncak sarkanlari var. Instagramda falan yaptiramaz miyiz ki acaba
Bende de aynı şekilde oluyor ama 2 gün önce kontrolde kafası aşağıdaydı poposu midemin altındaydı o tepe gibi duran sırtı ve poposu oluyor bence bazen sırtını içeri döndürüyor bazen dışarı doğru karnımdan fırlayacak gibi sertleşiyor. Tekmeleri de hep aynı yerden sağımda ayağını hissediyorum. Kafa üste çıkmadan sırtının yönünü değiştiriyor gibi geliyor bana o yüzden
ya benimkide bikac gundur kaburgama dogru ittiriyor ara ara sag kaburgami acitiyor. Simdiden boyleyse son haftalarda dusunemiyorum. 2 hafta onden gidiyor boyu da uzunmus ondan mi erken basladi acaba
Baş aşağı dönmüştür canım boyu uzunsa onun da etkisi vardır. Her pozisyon farklı bir etki yaratıyor. Mesela önceki kontrolde tersti ve mide yanmalarım çok oluyordu başı mideye baskı yapıyordu sanırım.
Baş aşağı dönmüştür canım boyu uzunsa onun da etkisi vardır. Her pozisyon farklı bir etki yaratıyor. Mesela önceki kontrolde tersti ve mide yanmalarım çok oluyordu başı mideye baskı yapıyordu sanırım.