2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende deneyim bakim ama kaybatmadan da ćıkar mi acaba lekeler
Kıyafetlerin üstüne deterjan dök üstünede kaynar su dök beklet bi gece sonra makinaya at çıkabilir öyle. Eğer beyaz sabun varsa içine beyaz sabun da rendele beyaz sabun çıkartıyo

Evet öyle oluyolar bide ütüle mis gibi oluyolar zaten bebekler bi kaç defa giyniyolar yıpranmamış oluyo
Evet benim ilk başta moralim bozuldu ablamlarin verdiklerinde hep lekeler vardı bende bir daha masraf olmasın hemen buyuluyo diye fazla bişey almamıştım ama çok güzel oldu tukuleyip hurclaninca mis

Hanımlar bebek odası halı ve perdesi için önerileriniz var mı marka site vs. Hem temizlik açısından rahat hem desen görsel olarak bebeğe uygun bakındım ama hoşuma giden bi şey bulamadım intte.

Kontrolden geldik kızlar oğlum 29+4 olmuş. Kilomuz da 1436 olmuş. Nasıl sizce iyi mi? Suyum fazlalaşmış. Şekeri az tüket dedi. Su üst sınıra gelmiş. Niye artar ki? Göğüs kalkanı gümüş kapak aldım ben de ilkinde avent silikon kalkan kullanmıştım ama benim göğüslerden yara olması yüzünden kan geliyordu ve 3 ay çektim. Ne lansinoh ne avent geçirmemişti. Gümüş kalkanı şimdi kullanıcam inşallah öyle yara olmaz yine. Şimdiden lansinoh sürmeye başladım çünkü şimdiden acımaya başladı benimkiler. İlkinde uçları çok küçüktü. Şimdi göğüs uçları var baya. Bakalım yara olayından çok korkuyorum. Oğluşumu da şöyle yandan çektik bi maşallahınızı alalım

Eklentiler

• F0A03799-C05A-41D1-A7A9-319D35A388B1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 68
Masallah canim

Benim durum belli olmadigi için şafak sayamiyorum kizlar. Haftaya karaciğer enzimlerime tekrar bakilacak. Eğer düşüş varsa veya stabilse bekleyeceğiz ama Allah korusun yükseliş varsa 36 veya 37'de bebek alınacak.
Çok geçmiş olsun enzimler neden yükselmiş değeri kaç . İdrar iyi değil mi

Maşallah canım oğlusununa yüz hatları gayet ne çıkmış bence kilosu tam haftasıyla uyumlu zaten gösterir kaçta olduğunu . Benimde korkum yara olmaz inşallah benim ilk olacak şuan catliyomus gibi gorunuyo ben elimden geldigince hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyo ayrıca o kremden getirttirdim şuan elime ulaşmadı ama bilmiyosun sanırım o kremleri son haftalarda kullanmak gerekiyomus uyarıcı madde varmış zaten şu durumda göğüslerin uyarilmasi tehlikeliymis yine doktoruna danış öyle kullan canım bildigim kadarıyla şuan erken başka tür kremlerle nemlendirebilirsin .

Canım eğer gebelik sekeri varsa bebeğin suyu artıyor ve ihtimal de olsa bu erken doğuma sebeiyet verebiliyor. Doktorun bu yüzden şekeri az tüket demiştir. Bende gebelik şekeri çıkmadı daha doğrusu yükleme yapılmadı ama ben hergun açlık tokluk şekerimi olçuyorum ve diyet yapıyorum. Beyaz ekmek, patates, pirinç, tatlı tüketimine dikkat edersen sorun olmaz. Maaşallah bebeginin kilosu çok güzel.
Çok geçmiş olsun enzimler neden yükselmiş değeri kaç . İdrar iyi değil mi
Canım yaklasik 1,5 aydır böyle maalesef. Doktor ilaç başlattı onu kullanıyorum yukselmesin diye ve iki haftada bir tahlille bakılıyor değerlerinlme. Sebebi ne yazık ki kesin değil ama ben kan sulandırıcı iğne falan kullanıyorum o da yapar dedi doktor bazen de tamamen genetik sebeplere bağlı oluyor dedi. Veya hamilelikte yükselen hormonlarda bazı gebelerde buna sebebiyet veriyor dedi. Şuan takipteyim yani, idrarında protein vs hiçbir sorun yok. Enfeksiyon da çıkmıyor çok şükür.

Görümcem Ankaradan oğlunun kıyafetlerini göndermiş sağ olsun. Korona atlatalı 15 gün falan oldu onlar. Kıyafetleri makineye attım ama huylandım ya burnum kaşınıp duruyor birşey olmaz değil mi???

Eklentiler

• 7A0FF447-F6E7-4836-A89B-3A81B03E4987.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 77
Görümcem Ankaradan oğlunun kıyafetlerini göndermiş sağ olsun. Korona atlatalı 15 gün falan oldu onlar. Kıyafetleri makineye attım ama huylandım ya burnum kaşınıp duruyor birşey olmaz değil mi???
esyalarin ustunde belli bi saatten fazla kalmiyor sana gelene kadar virus kalmaz merak etme

Benim durum belli olmadigi için şafak sayamiyorum kizlar. Haftaya karaciğer enzimlerime tekrar bakilacak. Eğer düşüş varsa veya stabilse bekleyeceğiz ama Allah korusun yükseliş varsa 36 veya 37'de bebek alınacak.
Hayırlısı neyse o olsun canım sağlık herşeyden önce gelir

Kızlar düzenli olarak nerdeyse her gün kasılmam oluyor karnımda, doktor 10 kereye kadar normal dedi benim bazen geçiyordur.

Böyle olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…