2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar düzenli olarak nerdeyse her gün kasılmam oluyor karnımda, doktor 10 kereye kadar normal dedi benim bazen geçiyordur.

Böyle olan var mı ?
kasilma nasil oluyorki?

Bende de oldu geçenlerde. Doktora söyledim. Düzensiz vurup geçiyorsa yalancı sancıdır. Ama 2 dk bir düzenli geliyorsa erken doğum belirtisidir. O şekilde takip et dedi.

Yok şükür öyle dakika tutacak kadar düzenli değil.

O an karnin sertlesmesi normal. Sansilar agrisiz ve duzensizse normal karsilaniyor birde dinlenince geciyoe genelde.

Arada hafif ağrı oluyor ama düzensiz tabi.

Ah ben de bir iki kere acile gitmeye niyetlendim sonra vazgeçtim hem ağrı hem kasılma olunca insan telaslaniyor. Dediğin gibi hayırlısıyla vaktinde dogursak

kasilma nasil oluyorki?

Kasıkta kasılma oluyor canım bütün karnim yukarı toplanıyor göbek deliğinin oraya şekli değişiyor resmen, taş gibi oluyor sertleşiyor. Bebek filan da hereket etmiyor hiç o esnada. 1 dk filan sürüyor sonra karnım normal haline dönüyor. Bazen aynı anda kasıkta sancı da oluyor ama her zaman sancıyla vurmuyor benimki.

Canim bu bende de oluyor. Bazen bebegin pozisyon degistirmesinden de kaynaklanıyor olabilir. Eger karninin tek tarafi sertlesiyirsa sıkıntı yok. Ama iki taraf da sertlesiyorsa kasılmadir. 3.trimesterdayiz biraz da normal aslinda. Vücut doguma hazirlik yapıyor . Yalanci kasılmadir muhtemelen

Tamamen sertleşiyor canım zaten kasılma hissi de farkettiriyor kendini. Ne bileyim sanki bana erken gibi geldi bir de bebek küçük de olunca korkuyorum Allah korusun erken doğum filan olmasın diye. En güzeli aklıma getirmemek ve bu kasılmalara alışmak galiba

Valla bende tek tarafli olan da oluyor. Iki tarafli olan sertlesme de oluyor. Dedigim gibi alistirma kasilmalari şiddetli ağrı eşlik etmedigi surece. He birnde duzenli bir kasilma olmadığı surece normal gibi doktorun ne diyor peki

Doktorum rahat maşallah

10 defaya kadar normal dedi dediğim gibi bazı günler 10u filan geciyoruz ama artık bidahaki kontrole kadar böyle giderse tekrar söylerim zaten 30 haftayı geçmiş oluyoruz belki nst'ye bağlar.

Doktorum rahat maşallah

10 defaya kadar normal dedi dediğim gibi bazı günler 10u filan geciyoruz ama artık bidahaki kontrole kadar böyle giderse tekrar söylerim zaten 30 haftayı geçmiş oluyoruz belki nst'ye bağlar.
Soyle soyle tabi. Ama sen cok düşünüp de strese de sokma kendini

Kizlar burda tahmini ağırlık 1400 gram yazıyor ya. Ben 29+0 da gittiğimde 1590 gramdi bebeğim. Suyunda vs fazlalik yok sekerim de yok cok şükür. Iri gibi sanki bi sorun olmaz ins. Sizinkiler kac gramdi

Kizlar burda tahmini ağırlık 1400 gram yazıyor ya. Ben 29+0 da gittiğimde 1590 gramdi bebeğim. Suyunda vs fazlalik yok sekerim de yok cok şükür. Iri gibi sanki bi sorun olmaz ins. Sizinkiler kac gramdi
Canım bunlar ortalama rakamlar. Ağırlık, boy vs bebege göre değişkenlik gösterir. Doktorun normal diyorsa burada yazanlara çok takılmayın.

Canım bunlar ortalama rakamlar. Ağırlık, boy vs bebege göre değişkenlik gösterir. Doktorun normal diyorsa burada yazanlara çok takılmayın.
Biliyor musun bu dedigini ben de biliyorum aslinda ama söz geçiremiyor insan düşüncelerine bazen vesvese geliyor . Haklısın takılmıyorum sormamışım say

Biliyor musun bu dedigini ben de biliyorum aslinda ama söz geçiremiyor insan düşüncelerine bazen vesvese geliyor . Haklısın takılmıyorum sormamışım say
Valla hamilelikte stres, evham iyi gelmiyor biraz rahat olmak gerekiyor artık elden geldiğince olmaya çalışacağız

Valla hamilelikte stres, evham iyi gelmiyor biraz rahat olmak gerekiyor artık elden geldiğince olmaya çalışacağız
Kasım annelerini takip ediyorum az kaldi doğumlarına. Onlar bi dogursa sira bize gelcek. Ayy cok heyecanlandim. Minik kızımı cok merak ediyorum. Gelse de bi rahatlasak bi sevsek

Canım ben sara göre 28+1 de gittim 1416 gram yaklaşık 40 cm di ama önde gosteriyodu bir buçuk hafta filan doktor gelişimi çok güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…