2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ursactive mi başladı doktor kolestaz ihtimaline karşı ? Benim de safra asidim biraz yüksek çıkmıştı onu kullanı

Kızlar düzenli olarak nerdeyse her gün kasılmam oluyor karnımda, doktor 10 kereye kadar normal dedi benim bazen geçiyordur.

Böyle olan var mı ?

Benim gunde iki uc kere bazi gunler hic olmuyor. Alistirma yalanci sanci bunlar ama duzebli araliklarda olursa baska. nST girdin mi hic

Benim gunde iki uc kere bazi gunler hic olmuyor. Alistirma yalanci sanci bunlar ama duzebli araliklarda olursa baska. nST girdin mi hic

Yok girmedim doktorlar pek önemsemiyor ki magnezyum ic diyor zaten içiyorum.

Allah korusun erken doğum belirtisi filan olmasın da yoksa beni aşırı rahatsız eden bir durum değil. Sadece sanki bebek de rahatsız oluyor gibi hissediyorum üzülüyorum öyle karnım taş gibi olunca ah annelik

İlk gebeliğimde karnım çatlamamıştı ama bu sipsivri gidiyor şu karnımdaki kırmızı şey çatlak değil mi kızlar yaaa

Eklentiler

• 96836273-0DFB-4A10-AAE2-DCE9338937C9.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 980F8BE1-8654-4204-AECE-323D90645E9D.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar düzenli olarak nerdeyse her gün kasılmam oluyor karnımda, doktor 10 kereye kadar normal dedi benim bazen geçiyordur.

Böyle olan var mı ?
Bende de oldu geçenlerde. Doktora söyledim. Düzensiz vurup geçiyorsa yalancı sancıdır. Ama 2 dk bir düzenli geliyorsa erken doğum belirtisidir. O şekilde takip et dedi.

Günaydın kızlar son 74 gün kaldı hayırlısıyla sizin şafaklar kaç
Şafak 54. Oğlumda sancım gelmemişti 1 gün geçince doktor kan akışı yavaşladığı için doğumu başlatmıştı. Yani 40+1 de doğmuştu. Bakalım kızçe ne zaman gelecek.

O an karnin sertlesmesi normal. Sansilar agrisiz ve duzensizse normal karsilaniyor birde dinlenince geciyoe genelde.

Böyle olan var mı ?
Ben canım bu gebeliğimde çok fazla oluyor bende magnezyuma bağlıyorum çünkü ağrılarım kramplarım da önceki gebeliklerime göre fazla doktor da normal demiş tabi insan ister istemez korkuyor erken doğumdan geçen hafta eşimi aramıştım hem ağrım hem kasılmam vardı doğuruyorum galiba diye kese kalp atışı testler derken birde vaktinde doğursak hayırlısıyla hepimiz

Böyle yazıyor canım 3 yaşa kadar kullanılıyormuş. 0.3 tog 0,5 tog ne demek bilmiyorum ben
Tog kumaşın kalınlığı ve yapısıyla alakalı. Tog a göre tulumun altına kiyafet giydirmek gerekiyor. tog degeri yüksekse içine daha ince giydirmek gerekiyor düşükse de ona göre kalın giydiriyorsun.

Bugun siparislerimiz geldi.

Besik ve yatagi,
2 adet carsaf
Emzirme isigi
Anne bebek cantasi
Besik icin korumalik
Puseti icin battaniye
2 adet muslin
Muslin battaniye
Puseti icin kemer
Menduca Sling

Ve daha eksikleri var. Ama pompa alma konusunda kararsizim

Güle güle kullanın canım da emzirme ışığı mı yastığı mı anlamadım o kısmı

Ursactive mi başladı doktor kolestaz ihtimaline karşı ? Benim de safra asidim biraz yüksek çıkmıştı onu kullanı
Evet günde 3 kez Ursactive kullanıyorum. Kaşintim yok, kolestazın en belirgin özelliği kasintiymis. GGT değerim normal, Bilirubin normal, idrar da normal olduğu için gebelik zehirlenmesi demiyorum dedi doktorum ama enzimlerim yüksek olduğu için ilaç kullanmak zorundayım.

Ben de günde 3 kez kullanıyorum canım korkma karaciğere çok iyi geliyor o

Güle güle kullanın canım da emzirme ışığı mı yastığı mı anlamadım o kısmı

Tesekur ederiz. Isik. Gece lambasi aslinda ama daha los bir isik veriyor emzirirken partnerin falan rahatsiz olmamasi bebeginde uykusunun tam aymasi falan icin. Illeride gece lambasi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…