2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet benim ilk başta moralim bozuldu ablamlarin verdiklerinde hep lekeler vardı bende bir daha masraf olmasın hemen buyuluyo diye fazla bişey almamıştım ama çok güzel oldu tukuleyip hurclaninca mis
Bizde açık renklileri yıkadık ütü de az önce bitti mis gibi oldular , bez torbaya koydum hemen yerleştirmedim

karnim oyle biyere toplandiginda ben bebek toplandi diyordum o kasilma mi kasigimda agri olmuyor ama o anda dedigin gibi semsert oluyor

Kızlar birkaç gündür nedendir bilmiyorum midem bulanıyor zaten baş ağrım vardı şimdi de mide bulantısı tekrar başladı karnim ac ama canım.birsey istemiyor hiç tadım yok ya

Kizlar bebislere ne gibi oyuncaklar almalıyız? Veya ne gibi kitaplar almalıyız? Var mi aldiklariniz

karnim oyle biyere toplandiginda ben bebek toplandi diyordum o kasilma mi kasigimda agri olmuyor ama o anda dedigin gibi semsert oluyor

Arada normal bebeğin pozisyondan dolayı karnınım biyeri sert oluyor ama o değil benim bildiğin kasığım boş kalıyor sanki o kasılmayla ve tüm karnım taş gibi oluyor 1 dakika içinde düzeliyor eski haline dönüyor.

Olsa da normal bişeymiş ama sen de stres yapma canım

Kizlar bebislere ne gibi oyuncaklar almalıyız? Veya ne gibi kitaplar almalıyız? Var mi aldiklariniz
Canım diş kasiyici puset için takılma aparatli peluslar çıngıraklar olabilir onun dışında zeka kartları ve bez kitap hisirtili oluyo ben henüz bişey almadım ama aklımda bunlar var doguncada alınır o yüzden diğer önemli eksikliklerini tamamlıyorum

Evet zeka kartları ve hışırtılı kitapları biliyorum da cok çeşit var ya

Kızlar birkaç gündür nedendir bilmiyorum midem bulanıyor zaten baş ağrım vardı şimdi de mide bulantısı tekrar başladı karnim ac ama canım.birsey istemiyor hiç tadım yok ya
Karaciğer enzimlerine idrar bakılyor mu canım . Bi de bebek mideye baskı yapıp mide bulantısı yapabilir

Karaciğer enzimlerine idrar bakılyor mu canım . Bi de bebek mideye baskı yapıp mide bulantısı yapabilir
Valla canım bütün tahlillerim geçen hastaneye yattığım gün yapıldı birşey çıkmadı dediğin gibi olabilir çünkü bebeğim ayakları mide tarafımda

Puset oyuncakları olabilir en altta mavi olan kitap gibi sayfalı ses çıkarıyor ,bunlarda yıkanmak üzere çıktı ortalığa

Eklentiler

• IMG_20201008_195750.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 53
Tansiyonun yukseliyorsa mide bulantısı yapar canım mutlaka baktır tansiyona. Benim doktorum günde 2 kez falan 14 ve üzeri tansiyon görürsen hemen hastaneye gel dedi.
Henüz oyuncak almadım. İlk olarak zeka kartlari, çıngıraklı ses çıkaran çorap, bir iki tane de hışırtılı kitap alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…