• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Missyloves Missyloves ay peluş kedili yastıklardan gördüm tam alıcaktım biri aldı o içimde kaldı onun dışında aldım istediğim şeyleri. Şimdi bakıyorum da hepsinden daha önce almıştım zaten. Gerekli ne vardı bi kedili gece lambası, askı, bi de müslin panço alıp gelebilirmişim ama gözüm döndü sanırım ahahaha 🙈😂😂 neyse fazla mal göz çıkarmaz 😂😂😂🙈🤦🏻‍♀️
Valla bayağı şey almışsın gülerek kullansın minik 😆 sabah o heyecanla zaten kalmayacak diye ikişer tane kapmisim sonra sepetin icinde bıraktim begenmediklerimi düşün gözü dönmüş gibi oluyo insanın ama bu saate bulmuşsun darısı yuzbire 😁 bende ilk sözcüklere üzüldüm alamadığıma 😆

Valla bayağı şey almışsın gülerek kullansın minik 😆 sabah o heyecanla zaten kalmayacak diye ikişer tane kapmisim sonra sepetin icinde bıraktim begenmediklerimi düşün gözü dönmüş gibi oluyo insanın ama bu saate bulmuşsun darısı yuzbire 😁 bende ilk sözcüklere üzüldüm alamadığıma 😆
101e ne gelcek ki bakayım ona da şmdiden kataloğuna 😂😂😂

Nasil bisey aldığın 🥰 ben bir de omuz cantasi istiyorum
Bu arada yanlış yazmışım canım kraft Screenshot_20201009-142845_Chrome.webp

Kızlar bu muslin örtüler ne ise yarıyor acaba 😊😊😊
Canım terletmeyen kumaş çok amaçlı bebeğin ustunude ortebilirsin yarım kundak şeklinde yapabilirsin puseti kapatmak için de kullanıyorlar banyodan sonra da ayrica sariyolar nerde kullanmak istersen o cinstendaha çok yazın sanırım güzel olur ama yinede aldım ben 4 tane filan 😁

Canım terletmeyen kumaş çok amaçlı bebeğin ustunude ortebilirsin yarım kundak şeklinde yapabilirsin puseti kapatmak için de kullanıyorlar banyodan sonra da ayrica sariyolar nerde kullanmak istersen o cinstendaha çok yazın sanırım güzel olur ama yinede aldım ben 4 tane filan 😁
Dur bende alayım o zaman bitane 😊😊😊😊

Back
X