- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Güle.gule kullan canım bende kanz marka aldım indirimdenKızlar cantam da geldi. Cok.kaliteli duruyor kumaşı falan. begendim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle.gule kullan canım bende kanz marka aldım indirimdenKızlar cantam da geldi. Cok.kaliteli duruyor kumaşı falan. begendim ben![]()
Nasil bisey aldığınGüle.gule kullan canım bende kanz marka aldım indirimden
Valla bayağı şey almışsın gülerek kullansın minikMissyloves ay peluş kedili yastıklardan gördüm tam alıcaktım biri aldı o içimde kaldı onun dışında aldım istediğim şeyleri. Şimdi bakıyorum da hepsinden daha önce almıştım zaten. Gerekli ne vardı bi kedili gece lambası, askı, bi de müslin panço alıp gelebilirmişim ama gözüm döndü sanırım ahahaha
neyse fazla mal göz çıkarmaz
![]()
astim sigdi canimGüle güle kullanın canımaskıların kafa kısmı inşallah sığar dolaptaki askılığa.
101e ne gelcek ki bakayım ona da şmdiden kataloğunaValla bayağı şey almışsın gülerek kullansın miniksabah o heyecanla zaten kalmayacak diye ikişer tane kapmisim sonra sepetin icinde bıraktim begenmediklerimi düşün gözü dönmüş gibi oluyo insanın ama bu saate bulmuşsun darısı yuzbire
bende ilk sözcüklere üzüldüm alamadığıma
![]()
almak istediklerimizi katalogdan bakip listeleyelim eksik kalmasin101e ne gelcek ki bakayım ona da şmdiden kataloğuna![]()
Gule gule kullan canım ☀Bu arada yanlış yazmışım canım kraft Eki Görüntüle 2702321
Canım terletmeyen kumaş çok amaçlı bebeğin ustunude ortebilirsin yarım kundak şeklinde yapabilirsin puseti kapatmak için de kullanıyorlar banyodan sonra da ayrica sariyolar nerde kullanmak istersen o cinstendaha çok yazın sanırım güzel olur ama yinede aldım ben 4 tane filanKızlar bu muslin örtüler ne ise yarıyor acaba![]()
Bim daha icerikliydi öyle hatırlıyorum yine benzer ürünler gelecek diye hatırlıyorum101e ne gelcek ki bakayım ona da şmdiden kataloğuna![]()
Sağol tatlımGule gule kullan canım ☀![]()
Dur bende alayım o zaman bitaneCanım terletmeyen kumaş çok amaçlı bebeğin ustunude ortebilirsin yarım kundak şeklinde yapabilirsin puseti kapatmak için de kullanıyorlar banyodan sonra da ayrica sariyolar nerde kullanmak istersen o cinstendaha çok yazın sanırım güzel olur ama yinede aldım ben 4 tane filan![]()
boyle bsey canm daha pil takmadkKızlar bimdeki şu ışıklı toplar nasıldı. Alanlar foto atabilir mi
herkesmidoguruyo arkadasİkea stoklarında beşik kalmamış ne zaman geleceği de belli değilmiş![]()
Pembeli de güzelmiş yaa biz sarılı buldukboyle bsey canm daha pil takmadk
Vardir bence yaa. Esim 12de gitti vardiMaşallah kızlar topluca yazıyorum herkese hayırlı olsun aldıklarınız süper ama grili sarılı ışık toplarina bayildim çok tatlılarşimdi gitsem garanti bitmiştir
bugün bim hamisler günü olmuş
![]()
Al canım bişey olmaz ama kumaşları farklı farklı dokunarak alman mantıklıDur bende alayım o zaman bitane![]()