2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah kanama devam etmez. Biraz daha bekler bebeğin. Allah yardımcın olsun canım

Ben bunları aldım Ozdilek'ten.

Kuzeylitekeli çok geçmiş olsun canım çok şükür ikiniz de iyiymişsiniz. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah en kısa sürede kanaman durur da sağlıcakla evine dönersin.

Yaşadığın korkuyu tahmin ediyorum Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah en kısa zamanda sıkıntısız evine dönersin kuzun zamanını bekler Rabbim korusun

Kızlaar,bu sene içinde 3 arkadaşımda 32.haftanın içinde erken doğum yaptı.Bende de şimdi bi endişe bi panik başladı.Nası aşıcam bunu kendi kendime panik yapıp duruyorum 2 gündür

Kuzeylitekeli Çok geçmiş olsun canım inşallah pazartesiye kadar hiç birşeyin kalmaz taburcu olursunuz, vaktiyle gelir inşallah bebeğin

Kızlar Bim konuşmalarını okudum ama pijama kimse almamış herhalde ben çok sevdim kumaşını rengini gece güzel çekememişim ama olsun

Eklentiler

• 2020-10-10-07-59-41.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 90
Ben pijama takımı almıştım o yüzden Bim'den bakmadım. Çok yakışmış güle güle kullan

Ben lohusa takımı almıycam diye baktım ama almadım güzeldi evet. Çok güzel olmuş

Denemedim ki ama kumasi güzel ben Doğumda giyerim diye düşündüm o yüzden L aldım. Hamileyken giydiklerimi XL alıyordum. 76 kiloyum suan
Bende doğumdan sonra giycem hamilelikte pijama falan almadım eskiler oluyo diye

Bende doğumdan sonra giycem hamilelikte pijama falan almadım eskiler oluyo diye
Hamilelikten once lcwdan aldigim L beden oluyor. Onun haricindekiler karnimi sıkıyor. Biraz fobi oldu bende. 4aylikken falan bi pantolonumu giymistim. Yemek yiyordum kalkınca bi baktim karnima iz yaomis sıkmış. Korktum o sebeple

Hamilelikten once lcwdan aldigim L beden oluyor. Onun haricindekiler karnimi sıkıyor. Biraz fobi oldu bende. 4aylikken falan bi pantolonumu giymistim. Yemek yiyordum kalkınca bi baktim karnima iz yaomis sıkmış. Korktum o sebeple
İyi etmişsin zaten iyi değil diyorlar sıkan kıyafetler. İlk gebeiliğimde bende öyleydim hiç bişey gelmiyo sıkıyo gibi geliyodu bide çalışıyodum. Ama bunda çok kilo almadım diye mi artık ney bilmiyorum eskiler geliyor sıkmıyor yani. Hayırlısı ne yapalım bi doğsunlarda

Yok canım 7 gün değil, normal de olsa sezaryen de olsa 3 gün kalıyorsun hastanede. Refakatçi de olmuyor zaten. O yüzden sen orda yatarken aileler hallediyor işte
Doğum çantanı hazırladın mı canım? Ben ufaktan başlıyım diyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kontrolden geldik. Bebişim maşallah büyümüş 2100gram olmuş. Tombik parmaklarıyla önce annesine böyle yaptı sonra el salladı. Daha sonra iki eliyle yüzünü kapattı, kapatın bu ışığı uyuyamıyorum der gibi
İnşallah sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza
Doğum çantasını hazırlayan kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Neler koydunuz? Bende artık hazırlıyım diyorum.

Kac kilo aldin ayıptır sormasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…