2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benmde gecen hafta 4 gun falan oyleydi. ondan diyorm canm hafifte olsa hssetmssn sonucta.

Şimdi hissettim çok şükür. Hafif yine ama sanki uykudan uyanmış da geriniyor gibi bir hareket yaptı keyfine düşkün ama korkuttu bizi

Allah sifa versin canim. Gecmis olsun. Dualarim seninle

Allahtan acil şifalar diliyorum, önemli olan ikinizin sağlığı iyi olunda canım ne gerekiyorsa o yapılır hayırlısıyla inşallah, çok çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerle çık inşallah, çok şükür 32 bitti, hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok sağol canım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Allah sifa versin canim. Gecmis olsun. Dualarim seninle
Sagol canım. Allah razı olsun.
Allahtan acil şifalar diliyorum, önemli olan ikinizin sağlığı iyi olunda canım ne gerekiyorsa o yapılır hayırlısıyla inşallah, çok çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım. Cok sağol. Haberdar edicem. Burda canım sıkılır zaten yazarım size

Kızlar pijama takımı olarak nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz var mı beğendiğiniz bi model? Ben önü düğmeli modellere bakıyorum emzirmek rahat olsun diye. Siz nasıl bişeyler düşünüyosunuz acaba?

Ben de oyle düşünüyorum hatta şunu aldim lcwdan

Eklentiler

• Screenshot_20201010-002912_LCWaikiki.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
Ben Ozdilek'ten pamuklu alt üst 2 takim aldım canım. Birisi ekru renk uzun kollu, diğeri açık pembe kısa kollu. İkisi de onu düğmeli ama asagiya kadar değil. Uzun kollu olanın gizli emzirme yeri var. Sabahlık bulamamıştım, çok lazım olur mu bilmiyorum ama geçen gün lcw'de pamuklu bir sabahlik gördüm onu aldım yine de. Fotoğrafları bulirsam atarım.

Tamamdır canım teşekkürler

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah zamaninda saglikla kucagina alirsin dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyotuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…