2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar günaydın bebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız

[/QUOTE] Çok şükür birşey çıkmadığına sevindim inşallah Allah'ın izniyle anormal birşey çıkmaz olursa bile hiç üzülme nice erken doğanlar var sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Sampuani bundan aldim. Bir cesidi daha varmis hem vücut hem sac için. Vücudu icin de onu alacağım. Basta bunu bilseydim ondan alırdım direkt

Eklentiler

• Screenshot_20201010-111131_Ebebek.webp
    9 KB · Görüntüleme: 16
H
Kızlaar,bu sene içinde 3 arkadaşımda 32.haftanın içinde erken doğum yaptı.Bende de şimdi bi endişe bi panik başladı.Nası aşıcam bunu kendi kendime panik yapıp duruyorum 2 gündür
Canm Herşey olacağına varır bu yüzden düşünüpte kendini strese sokma, hazırlıkları yapip artık Allah'ın takdirine birakicaz içimizi ferah tutucaz

Hepimizinkine canım
Bide artık büyüdü ya haraket edince resmen sarsıyor insanı. Senin şimdi daha iyi günlerin, tadını çıkar beni uykumdan uyandırıyor
geceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum

Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak

ben dalin aldim

Kızlaar,bu sene içinde 3 arkadaşımda 32.haftanın içinde erken doğum yaptı.Bende de şimdi bi endişe bi panik başladı.Nası aşıcam bunu kendi kendime panik yapıp duruyorum 2 gündür
Canım ölüm doğum nikah sasmazmis biz onlemimizi alalım gerisi ilahi takdir insan ister istemez stresleniyo bişey duyduğunda ama stres daha da etkiliyo emin olabilirsin Allah emanetiz

Sampuani bundan aldim. Bir cesidi daha varmis hem vücut hem sac için. Vücudu icin de onu alacağım. Basta bunu bilseydim ondan alırdım direkt
Konak olursa işe yaramıyo die bende wazgeçtim bundan bilemedim de ne alsam
Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak
Dalin kendimde kullanmıştım gözlerim yanmıştı ona cesaret edemedim benim yandıysa bebeğinde yanar die Offff gerçekten bunlara karar vermek bile ne kadar zormuş

geceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum
Acı ilerde eskisi kadar fıldır fıldır dönmüyor haraketleri ağırlaşıyor ama ağrı oluyor artık haraket ettikçe taş gibi oluyor karnım

Dalının göz yaktığını senden duyuyorum canım ne biliyim yılların markasi bide bebek şampuanı adı ustunde

Canım çok geçmiş olsun İyi olmanıza sevindim umarım daha iyi olursunuz Şu an nasılsın? Geçti mi kanaman?

Ben mustelanın yenidoğan setini aldım canım. Baya araştırdım en doğal içerik mustelaymış. Yorumları da gayet olumluydu. Konak sorunu bebeğin cildine göre değişiyor sanırım. Yani her şampuanda konak ihtimali var. Bez gibi şampuanı da deneyerek anlayacağız o yüzden mustela aldım iyi gelmezse değiştiririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…