2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım inşallah gerek kalmaz sezaryene. Adet döngünde olabilir misin? Ya da kabızlık sorunu falan yaşadın mı bugün ya da bikaç gündür?
Insallah canım. Adet döngüsü salı günüydü 32+0 da. 3 gun once kabızlık yaşadım. Ama onunla ilgisi olacağını sanmıyorum bu normal bir sızıntı ya da akıntı şeklinde kanama değildi. Birdenbire boşaldı sanki biryerim kesilmiş de kanıyormuş gibi.

niyr kanaman odgunla alakali sey demedilermi. allahm ya

11.haftamda senin dediğin gibi bir kanama yaşadım ben. Adet kanamasından beterdi bütün çatal sedye falan kan olmuştu hatta yerlere bile damlamıştı hastanede. Ama kabızlık nedeniyle ıkınmaktan kaynaklı olmuş benimki. Ve hiçbir şey çıkmadı her şeyi normaldi. Progestan kullandım o zamandan daha 3 gün öncesine kadar.

Sagol canim. 2039 gram dedi ölçünce dr. Insallah dediğin gibi geçici bir kanamadır. Oğlumda hiç kanama yaşamadan doğum yapmıştım. Ilk defa boyle bisey yasayinca çok korktum. Benim de genel durumum iyi çok şükür.

Kuzeylitekeli doktor bı yorum yapmadım canım neden kaynaklandığını inşallah devam etmez dualarımız seninle stres yapmamaya çalış o daha da tetikler

hersy yolundaysa gonlumuzu rahat tutalm canm. bisey olmucak allahn izniyle. bu haftalarda dogsa bile yasar artk. stres yapma nolur

Ilk haftalarda da riskli bir durum yaşamışsın canım. Yine de erken doğum ihtimaller arasında. Iyi düşüneyim iyi olsun. Insallah o kabizliktandir

Ben buhar makinesi almadım, suluklar var kaloriferde. Oturma odamda ve yatak odamda ilk çocuğumdan beri saatli termometre var, öyle özel markalar degil, ama bence gerekli.
Aynen canım alacağım zaten termometreyi kesin

Bununla geçmiş olsun rabbim korktuklarımızda karşılaştırmasın zamanında sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz İyi olmanıza sewindim inşallah bidaha olmaz Cnm

hersy yolundaysa gonlumuzu rahat tutalm canm. bisey olmucak allahn izniyle. bu haftalarda dogsa bile yasar artk. stres yapma nolur
Insallah canım. Suan ruh halim rahat. Buraya gelip hemen doğuma alınıcam sanmıştım ama muayeneden sonra rahatladım.
aklma ne geldi. iliski oldumu 1 2 gun icnde?
Yok kuzum zaten direk onu sordular acilde. Ama 2 haftadan fazladır birliktelik olmadı hiç

Insallah canım. Suan ruh halim rahat. Buraya gelip hemen doğuma alınıcam sanmıştım ama muayeneden sonra rahatladım.

Yok kuzum zaten direk onu sordular acilde. Ama 2 haftadan fazladır birliktelik olmadı hiç
ozaman ben de rahatladm bsey cikmicak insalah. senden haber almadan uyuyamazdm sanirim. yataga gectm ama gozume uyku girmedi korkudan. sen de uyumaya cals hadi rahatlat kendni

Bununla geçmiş olsun rabbim korktuklarımızda karşılaştırmasın zamanında sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz İyi olmanıza sewindim inşallah bidaha olmaz Cnm
Amiin bir aksilik olmadan hepimiz sağlıkla vaktinde alalım kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerle çık inşallah, çok şükür 32 bitti, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…