2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
E sende almamışsın canım hatta sen benden daha az almışsın
Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı ben 56 la hamile kaldım 68 im şu an. Ama görsen sadece karnım var hiçbi değişiklik yok vücudumda. Bide çok yiyen biri de değilim bu kilolar nerde anlamadım

Canım kendini strese sokma sakin herşey yoluna girecek sen güçlü ol ki bebeğin de güçlenerek zamanını beklesin rabbim şifa versin inşallah

Masallah bebisine

Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı ben 56 la hamile kaldım 68 im şu an. Ama görsen sadece karnım var hiçbi değişiklik yok vücudumda. Bide çok yiyen biri de değilim bu kilolar nerde anlamadım
Kuzum vücut yag depoluyor emzirme doneminde kullanmak için. Yağdır o yağ. Dogurunca emzirdikce gider

Ama ben kiloluyum yağlıyım zayiflar daha cok alir ya. Iyiyiz iyi bebisler de iyi cok şükür sıkıntı yok
İlk gebeliğimde bende almıştım ama bunda hiç bi değişiklik yok yüzüm bile aynı dolgun olmadı hiç. Aynen onlar iyi olsun gerisi boş bi doğursaydık artık çok meraklı ve heyecanlıyım

Bişey olmaz bende ilk gebeliğimde almıştım baya sonra bebek doğunca eski halime döndüm

İlk gebeliğimde bende almıştım ama bunda hiç bi değişiklik yok yüzüm bile aynı dolgun olmadı hiç. Aynen onlar iyi olsun gerisi boş bi doğursaydık artık çok meraklı ve heyecanlıyım
Aynen yaaa. Simdi bu ultrason fotolarının aynısı olcak demi bebisler. Benzeyecekler demi

Ben 2 çeşit aldım yeni 2 adet normal altlı üstlü pijama takimi birde gecelik 3 tane de kızımdan kalma geceliklerim var hepsi de emzirme acısından çok kolay ve rahat ettiren cinslerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…