Arkadaşlar sütünüz gelmezse beslenme sondası alın ve enjektörü takın sondayı memenizin hemen yanına yapıştırın hem memeyi emsin hemde mamayı alsın ve memedende soğumamış olur ben oğlumda böyle yapmıştım.
Ben ilk kızımda uni baby yenidoğan köpük şampuan kullandım. İçinde zararlı olan sls sles paraben falan yoktu. Fiyatı da uygundu. Köpük şampuan çok iyi oluyor çünkü kuş bebeği olacaklar jel formda olanlar zor durulanıyor. Köpük hemen durulanıyor çok çabuk bitiyor banyo. Zaten bebekler mis gibi bir köpük duruşama yetiyor. Şimdi içeriğini araştırmadım ama eğer aynıysa yine uni baby köpük şampuan alırım
Evet kolay durulanan bir formda olması daha iyi canım. Bana eşimin kuzeni farmasi'nin bebek için sıvı deterjanini , vücut losyonu , sampuanini vs almış hediye olarak ben şimdilik onları kullanacağım.
Evet kolay durulanan bir formda olması daha iyi canım. Bana eşimin kuzeni farmasi'nin bebek için sıvı deterjanini , vücut losyonu , sampuanini vs almış hediye olarak ben şimdilik onları kullanacağım.
Evet her bebekte sarılık oluyor 2. Gün başlayıp genelde 7. Gün bitiyor bebek emiyorsa hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. Zaten hastaneden çıkarken değerlerini ölçüyorlar. Ben şekerli su vermedim verenleri duydum ama doğruluğu konusunda birşey diyemeyeceğim.
Aynen canım bizde bide kan uyuşmazlığımız var bilemiyorum nasıl olacak elimden geldiğince esirgemeyecegim annemlere bırakacağım ablamlarda ilk başta vermedi zararlı diye sonra yükselince hastaneye yatmamaktanda en azından uyandırdığı için emmeye başladılar şekeri düştüğü için öyle oluyomus zaten açlıktan
Canım çok az veriliyo zaten kaç kaşığının ucuyla filan etki ediyo normal uyanık olarak geçirirse zaten gerek yok o tarz şeylere yinede yanımda götüreceğim ben mama filan riske atmayacağız .
Ben almayacağım. İlk kızımda ihtiyaç olmadı gerekirse hastene yakınlarında hep eczane oluyor. Hemen alınabilir diye düşünüyorum. Bir de gerekirse hastanede veriyorlar sanırım
Balıktan olmuş olabilir canım yinede bence acile git derim riske atmaya değmez. Şu kaybı oouyo çünkü. Eşinde filan bişey var mı her bünye aynı olmuyo ama sen hamilesin iki kere düşünmen gerek
Balıktan olmuş olabilir canım yinede bence acile git derim riske atmaya değmez. Şu kaybı oouyo çünkü. Eşinde filan bişey var mı her bünye aynı olmuyo ama sen hamilesin iki kere düşünmen gerek
sut icmedm ama hellim peyniri yemstim. esimde hic bsey yok turp gbi kendi dr umu aradm hemen serum yemeni istemiyorum agirlasirsan yapalm dedi. bende ilac icince kusmadm ya bekliyorum bi kere daha kusarsam gtcem artk
Canım kendin icin antibakteriyel ıslak mendil battaniye çatal bıçak filan alabilirsin Nescafe kompostu suları meyve suyu bulundurabilirsin .şarj aletini unutmuşsun
Bebek için de mama bulundur aklima bişey gelmiyo zaten bı gece yatilcak