2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar sütünüz gelmezse beslenme sondası alın ve enjektörü takın sondayı memenizin hemen yanına yapıştırın hem memeyi emsin hemde mamayı alsın ve memedende soğumamış olur ben oğlumda böyle yapmıştım.

Evet kolay durulanan bir formda olması daha iyi canım. Bana eşimin kuzeni farmasi'nin bebek için sıvı deterjanini , vücut losyonu , sampuanini vs almış hediye olarak ben şimdilik onları kullanacağım.

Selam kizlar hastane cikisinda bebegi tasimak icin canta aldinizmi bizde bebek arabasinin icinde bebek koltugu var ona koyalim diyorum esim iki buklum olur cocuk diyor nasil yapsak kararsiz kaldim

Evet kolay durulanan bir formda olması daha iyi canım. Bana eşimin kuzeni farmasi'nin bebek için sıvı deterjanini , vücut losyonu , sampuanini vs almış hediye olarak ben şimdilik onları kullanacağım.
Bende farmasi sampuani alacagim kesinlikle diger urunlerden cok daha iyi kendimde satisini yapiyorum iceriginde tuz da bulunmuyor bebek sampuaninin

Senin dediğin Bebek sütüymüş canım diğeri biberon maması. Ne farkları var acaba
Ben de alacağım büyük ihtimal de bir karar vereyim hangini alacağıma
O diğeri devam sütü tarzında bişey sanırım bende tam bilmiyorum ama bizimkiler dediğimden ondan kullanmislardi.

Aynen canım bizde bide kan uyuşmazlığımız var bilemiyorum nasıl olacak elimden geldiğince esirgemeyecegim annemlere bırakacağım ablamlarda ilk başta vermedi zararlı diye sonra yükselince hastaneye yatmamaktanda en azından uyandırdığı için emmeye başladılar şekeri düştüğü için öyle oluyomus zaten açlıktan

Ay bilmiyorum ki belki şekerli su az veririm arabamiz doktor da izin vermiyor:)
Canım çok az veriliyo zaten kaç kaşığının ucuyla filan etki ediyo normal uyanık olarak geçirirse zaten gerek yok o tarz şeylere yinede yanımda götüreceğim ben mama filan riske atmayacağız .

Ben almayacağım. İlk kızımda ihtiyaç olmadı gerekirse hastene yakınlarında hep eczane oluyor. Hemen alınabilir diye düşünüyorum. Bir de gerekirse hastanede veriyorlar sanırım

Orası da öyle tabi alınabilir lazım olduğunda

O diğeri devam sütü tarzında bişey sanırım bende tam bilmiyorum ama bizimkiler dediğimden ondan kullanmislardi.

Anladım canım sağol.

2 kere daha kustum sonra metpamid ictm. suan kusmuyorum ama bu saate kadar uyudum. dun balik ymstm omu dokundu anlamadm. braksalar daha uyucam.
Balıktan olmuş olabilir canım yinede bence acile git derim riske atmaya değmez. Şu kaybı oouyo çünkü. Eşinde filan bişey var mı her bünye aynı olmuyo ama sen hamilesin iki kere düşünmen gerek

2 kere daha kustum sonra metpamid ictm. suan kusmuyorum ama bu saate kadar uyudum. dun balik ymstm omu dokundu anlamadm. braksalar daha uyucam.

Balıktan önce veya sonra süt ürünü tüketmiş miydin canım, dokunmuş olabilir belki. Veya balık bayatsa o yüzden de olabilir

Balıktan olmuş olabilir canım yinede bence acile git derim riske atmaya değmez. Şu kaybı oouyo çünkü. Eşinde filan bişey var mı her bünye aynı olmuyo ama sen hamilesin iki kere düşünmen gerek
Balıktan önce veya sonra süt ürünü tüketmiş miydin canım, dokunmuş olabilir belki. Veya balık bayatsa o yüzden de olabilir
sut icmedm ama hellim peyniri yemstim. esimde hic bsey yok turp gbi kendi dr umu aradm hemen serum yemeni istemiyorum agirlasirsan yapalm dedi. bende ilac icince kusmadm ya bekliyorum bi kere daha kusarsam gtcem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…