2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sut icmedm ama hellim peyniri yemstim. esimde hic bsey yok turp gbi kendi dr umu aradm hemen serum yemeni istemiyorum agirlasirsan yapalm dedi. bende ilac icince kusmadm ya bekliyorum bi kere daha kusarsam gtcem artk
Doktor ilaç iç dedi mi ? Hellim peyniri balıkla karışınca olmuş olabilir. Canım 4 ten sonrası ishalle eşlik ediyorsa mecbur zaten serum vuruluyosun. Eğer hastaneye gidersen de metpamid içtiğini şöyle kesin ona göre farklı ilaç koyuluyo yada dozu az oluyo .

onlari bilerek yazmadim canim ya hastanenin kantini var meyvesuyu vs icin mama gerekirse de her yer eczane zaten. Sarj aleti yerine de powerbank alcam. Catal bicak da almam cunku hastanenin yemegini yemem esim disardan getirir

evet dr dedi ilac ic bol su ic. sivi alimin skintiya duserse serum takalm. tamam canm. of varya hc sevmem balik falan. su kg su az ckti dye zorla yedm ondada bole oldu

onlari bilerek yazmadim canim ya hastanenin kantini var meyvesuyu vs icin mama gerekirse de her yer eczane zaten. Sarj aleti yerine de powerbank alcam. Catal bicak da almam cunku hastanenin yemegini yemem esim disardan getirir
Olsun yine aklında bulunsun canım çatal kaşık şu yönden dedim zaten plastik tarzda da tercih edebilirsin hastanenin yemeği yenmiyo da hemen öyle katı yemekte yenmiyo diye biliyorum evden çorba kompostu hoşaf vs getirilir çok süt yapiyo o tarz şeyler

haklisin canim annem cam siselere yapar komposto corba falan. Hastane yemegi yiyemem kati yiyebilsemde cunku sogan yemiyorum sogansiz yemek de cikmaz

Selam kizlar hastane cikisinda bebegi tasimak icin canta aldinizmi bizde bebek arabasinin icinde bebek koltugu var ona koyalim diyorum esim iki buklum olur cocuk diyor nasil yapsak kararsiz kaldim
shane çıkışı için bebek arabasının kendi port bebesi var benim çıkabilen. Ona da koyabilirim. Ama en güzeli bebe oto koltuğu. Puseti yani. Doktorum tavsiye etti cnm. 2 büklüm olacağını sanmıyorum

evet dr dedi ilac ic bol su ic. sivi alimin skintiya duserse serum takalm. tamam canm. of varya hc sevmem balik falan. su kg su az ckti dye zorla yedm ondada bole oldu
Canım sıkıntı yapma inşallah bişey olmaz öyle zorlayacak durumda yeme zaten illa kilosu alıncak diye balık yağı vs icebilirsin ektra doktoruna danış ablam öyle yapmıştı . Ekstra kilo alımını sağlayacak şeyler tüket ama sana bu şart olmasın suan kimse öyle hamileyim diye dört dörtlük yemiyodur emin ol

haklisin canim annem cam siselere yapar komposto corba falan. Hastane yemegi yiyemem kati yiyebilsemde cunku sogan yemiyorum sogansiz yemek de cikmaz
Canım eve gecince yersin benimde soğanla aram yok görünce hele hiç yiyemiyorum çok ince kıyılmış olacak ama her iki dogumdada hemen öyle gaz durumundan dolayı filan yemene izin verilmiyo diye biliyorum onu demek istedim. Zaten yemeden bile hastanede de hosafla çorba çıkar emin ol

Arkadaşlar var mı benim gibi demir ve vitamin hapını düzgün içmeyen tek şaşmayan sabahları TSH hapı, yarın kan vericem yine kesin düşük cikicak kan degelerim
Ben bı d vitamin damlami aklıma gelince içiyorum açıkçası midemi bulandiriyo onun dışında zaten saatlerim hiç şaşmaz doktorum çok nadir bana kan tahlili yapiyo zaten hepsi normaldi en son ne zaman yaptı inan hatirlamiyorum sanırım 4lu teste filandi

Aslına bakilirsa hastane yemekhaneleri dışarıdaki restaurant mutfaklarından çok daha hijyeniktir. Hem de sağlıklı menü oluyor.

Arkadaşlar var mı benim gibi demir ve vitamin hapını düzgün içmeyen tek şaşmayan sabahları TSH hapı, yarın kan vericem yine kesin düşük cikicak kan degelerim
Bana da verdiler ama içemiyorum midem bulanıyo maalesef benimde düşük çıkacak

shane çıkışı için bebek arabasının kendi port bebesi var benim çıkabilen. Ona da koyabilirim. Ama en güzeli bebe oto koltuğu. Puseti yani. Doktorum tavsiye etti cnm. 2 büklüm olacağını sanmıyorum
Onda da kulpundan degil alttan tutun kizlar halamin gelini yeni dogum yapti hastanede gormusler cocuk dusmus icinden nasil olduysa kulpu cikmis

Bu ara bende cok dikkat etmiyorum ozellikle su magnezyum ilaci suda cozunen cok berbat tadi bildigin asitli icecek gibi.tansiyonum dusuk cikti son gittigimde 9 a 6 ydi sanirim

Kizlar saglik ocaklarina sut parasikaydinizi yaptirdiniz mi mesaj gelecek dediler ama gelmedi gelmezse 153 u arayin dediler anlasmali marketlerdrn sut alabiliyormusuz

Ben de içemiyorum düzenli valla aklıma geldikçe

Ayne
İki saatte bir emzirmek onemliymis uyku hali varsa bir iki kaşık şekerli su veriliyo. Onun dışında eksiler Sarı yazma örtülüyo bebeğin yüzüne filan
Aynen sari ortuyu ben de kullandim benim de sinirdan dondu sariligi bigun daha bekleyip yatis yapilacakti o bigun surekli emzirdim sarilik oldugunda uyku halinden cikamiyor bebekler haliyle emmek de istemiyor bu yuzden cok zorlaniyor insan. Uyanmasi icin ayak topuguna cok hafif cimcik atip uyandirmak ve emzirmek gerekiyor ya da cenesini asagiya dogru cekip agzi acikken hemen memeyi vermek gerekiyor. En az 2 saatte bir emzirmek gerek. Cok sukur ki hastanede yatmasina gerek kalmamisti o bigun cok stresliydi benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…